Arkadaşlar bugün bilet almaya gidecek olanınız varmı ??Varsa bi tanede bana alsın.İş yerindeyim ve 1 saatte olsa izin alamayabilirim.Çünkü patron yok.Maç günü hesaplaşırız...
Biletler satışa çıktı sanırım.. Bilet işini ne yapacağız? Biletler hemen bitmez..
Şuan 9 kişiyiz. 3 kişi biletleri almaya gitse 3 tane bilet alabilir mi? Yoksa herkes tek tek mi alacak? Ne yapacağız?
arkadaşlar ben bugün 4 bilet aldım...bizimkilerin biletler hazır.tek kuruş param kalmadı ama=)
emre bişiler ayarla be abi.olmadı herkes girer ben beklerim seni beraber gireriz....
bileleri şimdiden alalım lütfen.vestel maçında karaborsada 50 ye kadar çıktı çünkü...kalmayalım karaborsaya...
Yücel listeye Erman diye bir arkadaşımı eklermisin.. Siteye üye değil ama o da geliyor..
Emre sen bilet alabilirmisin? Yani en fazla kaç tane alabilirsin? Şuan bilet almayan 5 kişi var.
ekledim kardesim.taskin yine size triplerde he...
Taşkını göremiyorum msnde.. Görkeme cepten mesaj attım telefonu kapalı.. haber bekliyorum ondan..
Tamam arkadaşlar yarın 2 adet bilet alıcam.Biri bana diğeri kime olsun...
Tamam Erdem sen Emre'ye al.. Ben bizimkileri halledecem.. Böylece herkes bilet almış oluyor.
Bizim biletler tamam.Yücel bileti olanlara beni ve Emre'yi de ekle...
ekledim erdem sizi de...bir tek eray ve arkadaşları kaldı...
Yücelcim bizde aldık biletleri şimdi.. yaz bizide.. şuan tam tamına 9 kişiyiz.. Rekor geldiii![]()
Artık tamamız.Cuma görüşmek üzere...
hadi beyler.yarın son kez bi girip duruma bakarim.umarim rekora giden yolumuzda önümüze bi engel çıkmaz=) görüşmek üzere...
tamam dir biletler hazir yarin 7de ordayim
Arkadaşlar lütfen tam 7'de orada olun.. Vestel maçında 2 saat önceden ordaydık maç başladığında girmiştik.. O yüzden geç kalmayalım..
Teşekkürler![]()
Tamam tam 7 de oradayız...
beyler listede mert(merty1905) yerine başka bi mert geliyor...bi katakulli yaptım bozuntuya vermeyin=)
Maç 1-1 bitti resimleri videoları isteriz tabi moralman çökmediyseniz![]()
Fazla resim çekmedik ama Yücel'de 2-3 resim var..
bir gol sevincimiz vardiki anlatilmaz![]()
![]()
bana karambol yaptımız abi yaa öle gol sevinci mi olur=) erayın burnuna kimin dirseği geldi burda itiraf etsin...
çok güzeldi gerçekten...saçma sapan besteler yaptık köşede...oooo amacın ne hasaaaan...gibi=)
frikik olduğunda sabri topun başına geçti ve eray patlattı.çökün yere beyler=)) hayatımızdan olabilirdik çünkü.siperlere girdik akabinde rezalet bir frikik...
bu kadar soğuk olmazsa eğer bir dahaki maça yine gideriz diyorum...
yucel resimleri ekliyecekmisin
ekliemicem çünkü bilgisayara atamıyorum ben=) zaten 2-3 resim çektik ya soğuktan=) anca sabaha eklerim...
bi dahaki maça makina getircem paso çekeriz.