Originally Posted by
yeniay
Şu bilmişliği ne zaman bırakacaksın acaba yazdıklarının tek dogru tarafı hakemin kotu olması nobrenin posizyonu demişsin o kadar otorite bilmiyor sen biliyorsun kartlar havada ucusurmus sen hakeme dua et 1 puan için asıl fatihin posizyonu penaltı sen hangi maçı izledin acaba merak ediyorum.Tarbzonun 4-5 posizyonu var demişisn fenerin daha fazla var diyorsun macı bir daha izle bence o zaman anlarsın kimin daha cok posizyonu var.Simko'nun cıkamasına gelince heralde gene izlemeden yorum yapmıssın simko bu macta dokuldu bunu herkes gördü sen görmedin (YYAAA pardon sen türkiyenin sayılı yorumcususun)
ABOO bunu sen hep yapıyorsun böyle bilmişlik taslıyorsun "hep bana hep bize" olmaz bir cok topicte yaptıgın mod olman sana bu hakkı vermez
EN sonda Galatasaray-Fenerbahçe adlı topicte oyle yorumlar yapmıstınki sanki T.Direktorsun zaten cogu kişi bu hatanı o topicte dile getirmişti
Bu nasıl bir uslüptur? Uslübuna dikkat et, ben sadece moderatör değilim.Bu sitede yöneticilik de yapıyorum, 2000 yılından bu yana bu site çerçevesinde arkadaşlarımız ile beraber büyük bir yapı ortaya çıkardık.
Bilmediğim bir konu hakkında yorum yapmam, o yüzdendir ki mesaj sayım, 6 aylık üyelerin hızla yakaladığı sayı ile aynıdır.'Laf ola beri gele' düzeni ile mesaj yazmak ve mesaj sayımı yükseltmek gibi bir kaygım yoktur.
Beni kişisel olarak eleştirmek için çok ısrarlısın.Dediğin gibi o şekilde sürekli eleştiren bir çoğunluk yok.Umrumda da değil zaten ama benimle bu şekildeki bir uslüp ile de konuşamazsın.Senin futbol yorumumuna her zaman saygı gösteririm ama senin yaptığının adı olsa olsa kişiliğe dahi saygı gösterememek olur.
Fenerbahçe baştan sona kadar daha üstün oynadı.Bunu herkes kabul etmek zorundadır, çünkü bu futbolun gerçeği.
Fenerbahçe'nin daha fazla pozisyonu var, istatistiklere dahi baksan topla oynama sayısı çok farklı.Neye dayanarak Trabzonspor üstün oynadı yorumu yapılabilir? Bana tekrar izle diyorsun ama esas senin izlemen gerekir bence.
Trabzonspor; 4, en fazla 5 defa geldi ama Fenerbahçe'nin oyun yapısına göre geldi.Aynı bir Anadolu takımı Fenerbahçe'yi nasıl mağlup edebilirse o düzene göre oynadı.Kanat oyuncularını hızlı bir şekilde çıkardı.4lü defansını hiç ileriye çıkarmadı.Ceza sahası çevresine daha yaklaşan bir orta saha ile oynadı ama hızlı oyunculara verdiği emirler ile kanatlara çabuk çıkmaya çalıştı.Alex'in kondüsyonsuzluğunu ve maç eksikliğini farkettiği için Fenerbahçe'nin ceza sahası çevresinde çabuk çoğalamayacağını da anlayarak daha yoğun bir defansif kurgu yarattı geri alanda Halilhodzic.
Nobre 2 defa çekildi ceza sahasında.Bu pozisyonlar barizdir.
Hakan Şükür'e yapılmış olsa, kıyamet kopardı.Çok iyi biliyorum.
Fenerbahçe'nin hatası ise kanatlardan oynamak yerine, 2 önliberonun önünde Pirlo tarzı bir şekilde Tuncay'ı oynatmak oldu.Halbuki Tuncay solda, Mehmet Yozgatlı sağda başlasa idi Trabzonspor orta alandaki baskından ve kanatlardan olası kontratağa çıkamamaktan sıkılabilir ve bir hata ile golü yiyebilirdi belki.Olmazsa Fenerbahçe Nobre'yi alabilirdi ilerleyen anlarda.
Symek çıktığında orta alanda teknik ayakların sayısı azalıyor.Hüseyin ile Hasan mı oyunu kombine tek paslar ile kanatlara açabilecek? Ne derler 'Yürüyen bir Sergen bile Beşiktaş'a yeter'.Bütün oyun Symek'in üzerinde zaten.
Symek'i ben Wisla ****ow'da dahi iken izlemiştim biraz.Nasıl bir oyuncu olduğunu iyi biliyorum en azından.
Futbolu bildiğimi düşünüyorum ama eksiklerimi de biliyorum.Bir çok kişiden daha iyi futbolu bildiğimi düşünüyorum.Söylediklerin kızgınlıkla ve biraz da maç sonu gerilmekten ortaya çıkan fanatizm ile söylenen sözler.Bir-kaç gün dinlendikten sonra yorum yapmayı denersen farkı anlarsın..
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı