Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 54 sonuç

Konu: "Konuşursam Zico kovulur"

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Default "Konuşursam Zico kovulur"

Bu sözler ne Fenerbahçeli bir yöneticiye, ne de futbolcuya ait. Bomba etkisi yaratacak bu sözlerin sahibi, ikinci yarıda yaptığı akılcı değişikliklerle 2-0 geriye düşen takımının skoru 2-2’ye getirip, UEFA Kupası’nda 4. tura çıkmasını sağlayan AZ Alkmaar’ın kurt teknik direktörü Louis van Gaal.

Hollandalı ünlü teknik adam, karşılaşma bitiminde yapılan basın toplantısının ardından bir gazetecinin sorularını ayak üstü yanıtlarken F.Bahçe’nin Brezilyalı çalıştırıcısı için ilginç cümleler kurdu.

O kadroya futbol oynatamıyor

"Zico için neler söyleyeceksiniz? F.Bahçe iyi futbol oynuyor mu? Bu kadro sizde olsa sonuç farklı olur muydu?" şeklindeki sorulara gülerek önce yanıt vermek istemeyen van Gaal, daha sonra "Zico için konuşursam, kovulur" yorumunu yaptı.

Hollandalı teknik adam, aynı gazetecinin, "Ne demek istiyorsunuz? Biraz daha açabilir misiniz?" şeklindeki ısrarına rağmen "Ben, bu konuda konuşmak istemiyorum. Tekrar söylüyorum; eğer konuşursam, Zico kovulur" dedi ve basın toplantısının yapıldığı salonu terketti.

İkinci yarıda sadece biz vardık

Louis van Gaal’in, daha sonra, "Zico’nun kişiliğiyle ilgili bir eleştirim olamaz. O, dünya futbolu için önemli bir isim. Ancak, bu kadroya futbol oynatamıyor" dediği öğrenildi.

Hollandalı teknik adam, maçtan sonra yaptığı basın toplantısında, 2-0’dan 2-2’lik beraberliği yakaladıklarını hatırlatırken, "İkinci yarıda sahada sadece AZ Alkmaar vardı" dedi. Louis van Gaal, şöyle devam etti: "İlk yarıda yaptığımız pas hatalarının neticesinde kontrataktan goller yedik. 2-0 geriye düştükten sonra ümidimizi yitirmedik ve tura inanmaya devam ettik. İkinci yarıda sahada sadece bir takım vardı. O da AZ Alkmaar’dı. Kalemizde pozisyonlar gördük ama sahadan istediğimizi almayı bildik."
    24.02.2007

Kaynak : Hürriyet

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Louis van Gaal’da sacmalamis ne bliyorda boyle konusuyorki

bence çok doğru söylemiş elinde böyle bir kadro var 2-0 öndesin ve maçı veriyorsun

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Ne biliyorsa konuşsunda Zico kovulsun artık..
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

bencede çok doğru diyo zico izledi sadece maçı

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

2-0 gibi Süper bir Skor Yakalamışsın ve UEFA gibi Devlerin Liginde gidip maç'ı 2-2 oLarak Az ye Armağan Ediyosun Helal oLsun Sana ZİCO

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

aman sakın konuşmasın yoksa Zico gider falan mazallah
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Kendi takımıda çok iyi oynamıyor Fenerbahçe Uefada bana göre her maçında iyi oynadı o kadar da eleştirilecek yönü yok.Celta,Newcastle,Palermo,Frankfurt son olarakda AZ her maçta iyi oynadığımızı düşünüyorum.Şansımız olsaydı zaten gruptan 1. çıkardık...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

konuş beaw.zaten fenerde teknık direktor fazla durmuyo.aziz bi tane daha bulur

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Van Gaal Nolur Konusta Zico Kovulsun Sen Gel Takimin Basina Lutfennnn

Valla adam çok doğru söylemiş

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ne biliyormuş acaba .. Reklam kokan hareketler bunlar ..

Van Gaal başarılarıyla ünlü bir teknik direktör, kendini ispatlamış. Çok doğru söylemiş gerçekten, katılıyorum. Van Gaal Fenerbahçe'nin antrenörü olsaydı, UEFA'da final hedefi gerçekleşebilirdi. Zico ile çok zor.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Benim aklım almıyor aziz yıldırım bu zico'yu nasıl büyük hedefler düşünen fenerbahçe'nin başına getirir tamam zico ünlü biri olabilir çok iyi futbolcuda olabilir ama daha çok yeni t.d.'lükte ve aziz yıldırım zico'yu 100.yılda büyük başarılar kazanması için takımın başına getirdi sonuç ne oldu hedeflenen kupada ç.finale bile gelinemedi
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ben diyorum koşşsun işte zico gitsin van gaal gelsin fenere
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL™ View Post
    Benim aklım almıyor aziz yıldırım bu zico'yu nasıl büyük hedefler düşünen fenerbahçe'nin başına getirir tamam zico ünlü biri olabilir çok iyi futbolcuda olabilir ama daha çok yeni t.d.'lükte ve aziz yıldırım zico'yu 100.yılda büyük başarılar kazanması için takımın başına getirdi sonuç ne oldu hedeflenen kupada ç.finale bile gelinemedi
    carlos alberto pareyra (brazilyanın t.direktörü) buna kefil oldu çok iyi teknik adam diye aziz güvenip aldı...sonuç ortada

Parreira kefil olacağına Brezilya'yı 2006'da Dünya Şampiyonu yapsaydı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Her Koyun Kendi bacağından asılır..

Exclamation

ALINTIDIR;
    Ne biliyormuş acaba .. Reklam kokan hareketler bunlar ..

ne demek ne biliyormuş.Adam kendini dünyada ispatlaşmış bir kere dünyaca ünlü kulüpleri çalıştırıp o takımlarla başarılar elde edmiş bir kişi.
    Zico ne yapmış asyada bir takımı alıp asya şampiyonu yapmak elbette kolay.Japonyanın kadrosu bir kere diğer asya milli takım kadrolarından iyi bunun yanında asyada oynanan futbol ile avrupada oynanan futbol kalitesi arasında uçurumlar var.Kİ zaten dünya kupasında gördük japonyanın ne yaptığını.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Zico'nun kovulmasını sağlayacak ne biliyormuş diye söyledim .. Van GaaL bişey bilmiyor demedim, yazdığım şeyin konuyla alakasını kurmaya çalışsaydın anlardın .

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Böyle Bir Şey Söylemedim
    AZ Alkmaar Teknik Direktörü Louis van Gaal, bazı basın yayın organlarında yer alan ve Fenerbahçe maçından sonra söylediği iddia edilen "Konuşursam Zico kovulur" şeklinde bir açıklama yapmadığını ifade etti.
    Alkmaar'ın antrenmanından sonra konuşan Louis van Gaal, iddiaları şaşkınlıkla karşıladığını ifade etti. Van Gaal, tüm ısrarlara rağmen kameralar karşısında konuşmazken, yalnızca kameralar kapalıyken soruları cevaplandıracağını söyledi. Hollandalı tecrübeli teknik adam, söylediği iddia edilen sözlerle ilgili olarak, "Ben kesinlikle böyle bir şey söylemedim. Ben sadece maçın değerlendirmesini yaptım. Sözlerim belki yanlış anlaşılmış olabilir. Zico'ya not vermek ya da çıkışmak benim görevim değil" dedi. Van Gaal, kendisinin ağzından yazılan haberleri de eleştirerek, "Benim ağzımdan bu anlamda hiçbir cümle çıkmadı. Yazılanlardan ben sorumlu değilim" diye konuştu.
    Louis van Gaal, son olarak neden bu açıklamaları kameralar karşısında yapmıyorsunuz sorusu üzerine ise, antrenman sahasındaki futbolcuları göstererek, "Bu insanları ben çalıştırıyorum. Bana inanmıyor musunuz?" ifadelerini kullandı.

Cevap budur kaynak:www.fenerbahce.org

Del Piero_10 Misafir

Van Gaal ''Zico bu takıma top oynatamıyor'' demiş.Kendisi barcelona'ya top oynatamamıştı,hollandalılarla doldurmuştu orayı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

fenrbahceliler kendi capimiz da forum yapip zico nun gidip yerine kendi aramizda belirlediimiz bi teknik direktorun gelmesi icin yonetime baski yapalim ne dersiiniz ben ciddiyim bazi arkadaslarda siteler bunu reklam olarak verecek haberlereede para verip bunu yayinaltiriz ne dersiniz

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

herşeye rağmen van gaal çok iyi teknik direktör ajaxı efsane yapan adam

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Van Gaal ''Zico bu takıma top oynatamıyor'' demiş.Kendisi barcelona'ya top oynatamamıştı,hollandalılarla doldurmuştu orayı.
    +1
    cok unlu bi teknik adam olabilir ama az iyi oynasaydi 2-0 geriye dusmezdi fener ilk 30 dakika iyi oynadi sonra saldi oyunu. Ama taktik anlayisi süper.
    iki tane hucum oyuncusu soktu ve maci cevirdi.. Zicoda ne taktik anlayisi ne hucum ne defans anlayisi var adam 11 i kuruyor saha kenarindan izliyor baska birsey yaptigi yok

Hangi takımın kadrosu daha iyi, AZ'nin mi Fenerbahçe'nin mi? Sanırım herkes Fenerbahçe der.

Hangisi tur atladı peki, AZ mi Fenerbahçe mi? AZ Alkmaar.

Kadrosu rakibine göre daha iyi olmasına rağmen Fenerbahçe neden tur atlayamadı?

Kadrosu rakibine göre daha kötü olmasına rağmen AZ Alkmaar nasıl tur atladı?

Bu soruların cevabı tek bir noktaya çıkıyor: Teknik direktör!

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    +1
    cok unlu bi teknik adam olabilir ama az iyi oynasaydi 2-0 geriye dusmezdi fener ilk 30 dakika iyi oynadi sonra saldi oyunu. Ama taktik anlayisi süper.
    iki tane hucum oyuncusu soktu ve maci cevirdi.. Zicoda ne taktik anlayisi ne hucum ne defans anlayisi var adam 11 i kuruyor saha kenarindan izliyor baska birsey yaptigi yok
    abi nası 2-0 geriye düşmezdi asıl teknik direktörlük yaptığı müdahlelerle maçı çvirmeyi bilendir bunu atlama az alkmaar 2-0 önde bitirseydi ilk yarıyı zico çeviremzdi fark yerdi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

fenrbahceliler kendi capimiz da forum yapip zico nun gidip yerine kendi aramizda belirlediimiz bi teknik direktorun gelmesi icin yonetime baski yapalim ne dersiiniz ben ciddiyim bazi arkadaslarda siteler bunu reklam olarak verecek haberlereede para verip bunu yayinaltiriz ne dersiniz

TEKLIFIMDE ISRARLIYIM BEYLER BI BAKIN

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Gayrettepe

van gaal'ın bildiğini eminim fb yönetimi de biliyodur sırf spekülasyon yaratmak amacıyla söylenmiş bir söz ..

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Default F.Bahçe'nin Zico ile yolları ayrılıyor mu?

AZ Alkmaar maçında 2-0'ı koruyacak hamleler yapamadığı için eleştirilen Zico, Fenerbahçe yönetiminin de gözünden düştü. Yönetimin, sezon sonunda Brezilyalı hoca ile yollarını ayırabileceği belirtiliyor.

Günleri sayılı

AZ Alkmaar maçında yaptığı hatalarla bir anda gözden düşen Brezilyalı hocanın yerine dünya çapında bir teknik adamın getirileceği konuşuluyor.

F.Bahçe'ye geldiğinden beri "stajyer" olduğu gerekçesiyle eleştirilen Arthur Zico'nun Türkiye macerasının kısa süreceği belirtiliyor. AZ Alkmaar maçında oyunu seyrettiği ve rakip meslektaşı Van Gaal'in hamlelerine hiçbir karşılık veremediği için eleştirilen Zico'nun, sezon sonunda F.Bahçe'den gönderileceği konuşuluyor.

VAN GAAL GİBİ OLMALI
    Taraftarların büyük tepkisini çeken Brezilyalı teknik adama, artık yöneticilerin de karşı olduğu ifade edildi. Hollanda'daki maçtan sonra birçok yöneticinin "Bu hocayla büyük hedefler peşinde koşamayız. Van Gaal takımı 2-0 gerideyken 2-3 hamle yaptı ve maçın sonucunu değiştirdi. İşte bize böyle hocalar lazım" dediği kaydedildi.

FENER'E KÜÇÜK GELDİ
    Sarı-lacivertli ekipte Zico'nun yerine, dünya çapında kendini kanıtlamış bir teknik adamın getirileceği görüşü hakim. Zico'nun, 100. yılını kutlayan F.Bahçe'ye bir gömlek küçük geldiği belirtiliyor. Ancak yönetimin, bu duruma rağmen, herhangi bir motivasyon kaybı yaşamaması için Zico'ya destek vermeye devam edeceği ifade edildi.

Fotomac

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Quote Originally Posted by Ayg.01 View Post
    "Bu hocayla büyük hedefler peşinde koşamayız. Van Gaal takımı 2-0 gerideyken 2-3 hamle yaptı ve maçın sonucunu değiştirdi. İşte bize böyle hocalar lazım"
    Ben bu cümleyi çok sevdim, kesip saklamayı düşünüyorum..
    Sezon başında lazım değildi "böyle hoca", şimdi lazım oldu..

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri