-
Ben hiç bir şeyi kabul etmek zorunda değilim gerçekleri sen belirleyemezsin asıl sen uslubuna dikkat et
Siz fenerliler zaten hiç bir zaman özeleştiri yapmamazsınız bunun sebebini anlıyamıyorum.Şunuda söyliyim hiç sinirli falan değilim şu anda.
Yani okadar yorumcular bilmiyor sen biliyorsun gerçekler acıdır.ABOO ben bu acıları kabulleniyorum takımımın su anki lig posizyonu nedeniyle ama sen dun kendi sahanızda tarbzona yenilmekten hakem sayesinde kurtuldugunuzu,trabzonun daha cok posizyonu oldugu kabullenemiyorsun bence sen fanatizm yapıyorsun.Ya alakasız bir posizyonda bile golumuz verilmiyor 1 metre var ama ofsayt bayragı kaldırılıyor.
Ben bunlarda art niyet ararım daha yeni GS macını izledim penaltı verilidi GS alehine.Ama penaltıyla uzaktan yakından alakası yok,hakemin verdiği kararlar yanlı yani fener korunuyor bu acı gerçegi kabul edin.Son macıda unuttun galiba ama neyse gene siz haklı oldugunuzu zannedin.Neyse Önemli olan benim takımım feneri kadıköyde hakem sayesinde elinden kacırdı buna üzülüyorum ama Trabzonun verdiği harika mücadeleye seviniyorum işte benim takımım diyorum.
Eger simko'nun cıkarılması yanlışsa bende ronaldinho'yum.Evet Simko cok kaliteli ama Wisladaki veya önceki maclardaki performansını niye karıstırıyorsun amacını anlamadım gitti.Sİmko cok kaliteli ve bizim için bir numara ama sakatlıktan yeni cıktı toparlanmasını dört gözle bekliyoruz zaten o tam performansla oynasaydı bizim bu macı almamıza hakem bile engel olamazdı
Bu arada bu lafım sana değil ABOO bir kaç arkadaş yazmıştıda;Feneri bazıları Rekorbahçe diye tanıttı sizin ikinci isminiz Fenerasyon yanlış söylüyorsunuz arkadaşlarım
Mesaj Yetkileri