tahsil yapmaya karar vermistir...
Radikal karar almış adam demekki.Babası demiştir ya futbol ya okul.Oda okul demiş heralde.![]()
bu benimde başıma gelmişti ama sakatlığından dolayı bırakmıştı
Önce okicam demiştir...![]()
17 yaşında rivaLdo diye bir adam bıraktı bende .. sonra amerikaLı eddie johson 24 yaşında bıraktı.. oLuyor yani böyLe oLaylar.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Babası sertmiş herhalde![]()
enteresan valla ilk kez rastladım.
ANLAMIS TOPCU OLAMAYACAGINI BIRAKMIS ISTE :d
zaten pa sıda iyi değilll en iyisini etmiş![]()
teknik direktörü yüzündendir. senden bi b.k olmas, oda top toplayici olmaya karar vermis![]()
Bir sene kulup bulamayan oyuncular genelde futbolu birakiyorlar. Bazi ulkeler icin (ozellikle ABD) bu bir hata.
ABD'de bir oyuncunun kontrati biter ve takimi ile anlasmazsa (Eddie Johnson ornegi) yapay zeka tarafindan yonetilen takimlar bu oyuncuyu takimlarina katmak icin caba gostermiyor. Bu caba gosterilmemesinin nedeni de ABD sisteminde bir oyuncu takimdan ayrildiktan sonra 1 yil sure ile ABD'de oynama haklarinin bir onceki takimina ait olmasi. Bu nedenle de bu oyuncular kontrati bittikten ve serbest kaldiktan sonra yapay zeka tarafindan yonetilen takimlar (yabanci takimlar bile) oyuncuyu transfer edilemez olarak goruyor ve teklif vermiyor. Bu oyuncu 1 sene sure ile takim bulamadigi icin de futbolu birakiyor.
bence lıse 2 matematıgı agır geldı herhalde![]()
Bende de serbest oyuncular birakiyor hep.Adamı deniyorum 6 yabancım olduğu için alamıyorum,kimse de almayınca futbolu bırakıyorlar...![]()
ilk kez rastliyorum cok ilginc gercekten
~~ bende hic olmadi ~~
Okula gidecektir belki![]()
ilk defa goruorum:d
adam hayata küsmüş..
bnde de çok oldu kimse almıyo bırakıyolar naapcaklar ki zatn 10 sene takım mı beklicekler![]()
Yeteneksiz oldunu anlamış heralde... Tahsiline devam etme kararı almış...
Maddi sıkıntılar çekiyo herhalde sokakta simit satacak
Yaw ben konuştum o çocukla sevgilisini çok ihmal ediyomuş!Sonunda kız arkadaşı ya ben ya futbol demiş o da (ergenlikte yavrum daha) kız arkadaşını seçmiş![]()
Paket Yap Akşama Gülerim..!!!
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=24422
İlginç![]()
böle şeler çok oluo adam bi kaç ay belkide bi sene klüp bulamayınca serbest kalınca emekli olu o
Evet benim oyunda da sabri sarıoğlu futbolu bırakıyo hep.kontratı bitip serbest kalınca yediremeyip bırakıyolar herhalde
bende emre belozoğlu 24 yaşında bırakmıştı 7 aylık bir sakatlık sonunda
Benim gbi ii futbol oynuyodur ama aile baskisina dayanamayip birakmistir bnm gbi oku oku diebasinin etini yemislerdir