Sayfa 7 / 8 İlkİlk ... 5678 SonSon
181 ile 210 arası toplam 221 sonuç

Konu: TSL 22.Hafta Trabzon - Beşiktaş

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post
    Trabzon stadının onarması gerekiyor. Çünkü her gol sonrası kamera sallandı. Taraftarın tepinmesine dayanamıyor.
    aslında proje var ama tıpkı gs gibi maketler yapıldı icraat şuanda yok sanırım sezonun bitmesini bekliyo yönetim...

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

ilginç bir maç olduğu kesin beşiktaş haftaya gökhan zan oynarsa galatasarayı yener çünkü kötü oynamıyor sadece gökhan zanın alternatifi olmadığı için basit hatalar yapıyor bence...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by gorkemyilmazkarasu View Post
    ilginç bir maç olduğu kesin beşiktaş haftaya gökhan zan oynarsa galatasarayı yener çünkü kötü oynamıyor sadece gökhan zanın alternatifi olmadığı için basit hatalar yapıyor bence...
    görkem abi aynı tespiti bende yaptım gökhan zanın eksikliği hissediliyor bu takımda maalesef gs maçındada oynayamayacak
    So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

aslında sezonun ilk yarısındada bunun açığı hissedildi devre arası bir stoper transfer edilseydi (servet bile olabilirdi) beşiktaş bir çok maçı kazanabilirdi...ama seneye artık beşiktaşın biraz sabırlı olması lazım

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

bence bu sene hedef 2.lik olmalı
    So what?
    Saike

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL™ View Post
    bence bu sene hedef 2.lik olmalı
    2.likten hedef olamaz ancak teselli olur

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

şampiyonlar ligine gideriz defansın ortasına yıldız birini getiririz bir kaç tanede eksik mevkilere adam aldıkmı çok güzel olur bence
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Ben acikcasi 2 golden sonra geri gelmemizin imkansiz oldugnu dusunuyordum, ama BJK defansi cok kotu idi ve biz bundan yararlandik

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

trabzon imkansizi basardi ins. bizde inonu de yeneriz zaten hep yenioruz

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Haftaya bizde kazanacağız, Gökhan Zan da yokmuş .. Bizde Song dönüyor .. Haftaya çok zevkli bir maç olacak ..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

arkadaşlar dereyi görmeden resmen paçaları sıvadınız kazanacağız falan zor kazanırsınız
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

100. yılda şampiyon olurken yendiğimiz gibi yenecez gs inşallah 1-0 olsun bizim olsun

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL™ View Post
    arkadaşlar dereyi görmeden resmen paçaları sıvadınız kazanacağız falan zor kazanırsınız
    Dereyi dün gördük ..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Dereyi dün gördük ..
    maçlar oynanmadan kazanılmıyor
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Ziya Doğan’dan oyuncularına övgü !Ziya Doğan, oyuncuların ikinci yarıda maçı çevirmeyi başardıklarını söyledi.
    Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, bordo-mavili takımın futbolcularının, ikinci yarıda maçı lehlerine çevirmeyi başardıklarını söyledi.

Ziya Doğan, 3-2'lik galibiyetle sona eren maçın ardından yaptığı değerlendirmede, daha önceki basın toplantısında Beşiktaş, Konyaspor ve Galatasaray maçlarını kazanmaları durumunda "üst sıraların hesabını çok rahatlıkla yapabiliriz" dediğini ve bunun ilk ayağını gerçekleştirdiklerini hatırlattı.

İlk yarıda baskılı oynayıp gol beklerken 2 şok gol yediklerini ifade eden Doğan, "Ama Trabzonsporlu futbolcular, ikinci yarıda maçı çevirmeyi başardılar. Çok daha farklı olabilirdi. Tabii ki maç kazandıktan sonra kazanmak çok kolay. Oynandı bitti ve galibiz" dedi.

3 puanın çok anlamlı olduğunu ifade eden Doğan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Maçı 2-0 dan çevirmek bana takım olduğumuzun çağrışımını yapıyor. Futbolda 45 dakikanın uzun süre olduğunu futbolculara söyledik. Onlar da maçı çevirdi. İlk 10 dakika gol bulmak önemliydi, golü bulduktan sonra Beşiktaş takımının psikolojik olarak tedirgin olacağını biliyorduk. İkinci gol de peşinden gelince çok farklı bir Trabzonspor'u sahada seyretmeye başladık. Rakibin üzerimize gelmesinden oluşan açıklarından iyi faydalandık ancak son vuruşları yapamadık. Bunu yapsaydık daha farklı galip gelebilirdik. Oyuncuları tebrik ediyorum. Ama ben Teknik Direktör olarak hiçbir zaman aşırı sevgiden ve aşırı sevinmeden yana değilim. Bir sonraki maçı düşünmek zorundayız."

Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana ise yenilgiden dolayı üzgün olduğunu söyledi.

Trabzonspor karşısında çok iyi bir ilk yarı çıkardıklarını belirten Tigana, "Ama ikinci yarının başında, ilk 20 dakikada bunları yitirdik. Ersen Martin'in oyuna girmesi bizi olumsuz etkiledi" dedi.

Savunmada yer tutma konusunda hatalar yaptıklarını dile getiren Tigana, "Özellikle çizgi olarak hatalar yaptık. İyi çizgilerde duramadık. Takımımızın kötü yanını ikinci yarıda görmüş olduk. Dışarıda çok gol yemeye başladık. Gol de atıyoruz aslında. Savunma olarak dışarıda oynadığımızda ikili mücadelelerde zorlanıyoruz. Hazırlanmamız gereken Vestel Manisaspor kupa maçı var. Sonra da Galatasaray'a karşı önemli derbi maçımız bulunuyor. Bunun için de yeniden toparlanıp gerçek gücümüzü göstermemiz gerekiyor. İlk yarıda gösterdiğimiz oyunu yeniden sergilememiz şart" diye konuştu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    100. yılda şampiyon olurken yendiğimiz gibi yenecez gs inşallah 1-0 olsun bizim olsun
    En son ozaman kazanmistiniz dimi

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by samet.süner View Post
    En son ozaman kazanmistiniz dimi
    ne yani bu sizin kazanacağınızımı gösterir
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ıstatıstıkler oylee

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

neyse bunları maçın konusunda konuşuruz
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

tmm konusurus

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Öncelikle takımımı tekrar tebrik ediyorum 2.yarı müthiş oynadılar ve hak ettikleri bir galibiyet aldılar.Dün maçın adamı kesinlikle Ayman'dı.Ayrıca önümüzdeki 2 maçı kazanmamız halinde ben ilk ikiye girecegimizden eminim.Bu sezon sonu Jefferson kesinlikle gönderilmeli Tolga sezon sonuna kadar oynatılırsa ondan daha başarılı bir kaleci olacaktır.Ayrıca defansın sagında Musa kesinlikle oynatılmamalı.İnşallah haftaya Konyaspor'u ardından Galatasaray'ı yeneriz...

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Hiç bir şey anlamadım
    Ayrıca Beşiktaş adamı kanser eder
    Ayrıca Sevinmek için sevmedik,haftaya Allah izin verirse Galatasaray maçında tribündeyim.
    Çooook seviyoruz deli gibi

ewet dediğim oldu 0-1di dk24 dedim alırız 0-2 oldu dedim alırız 1-2 oldu arkadaş dedi maçı hakkı beraberlik dedim bizim olmalı 2-2 oldu pendik sokaklarında bağırdık ve kahveye girdik 3-2 oldu tanımadığımız arabaya girdik kornaları öttürdük.0-2 bana laf atan bjkli arkadaşların bir yerleri inmiştir inş.
    yattaranın olmaması ve gökdenizinde sahada olmaması halindee 2.yarıdaki gibi futbol çıkıyosa ziya doğanın elini öperim

Trabzonspor iyi oynamadı sadece Baki maçı katletti o kadar...Yıldırım başkanın takıma 2 tane defans alması şart oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

2-0 dan maçı vermek elbette üzücü ama olabiliyor böyle şeyler. Bu sezon şampiyonluk hedefi koymak çok da gerçekçi olmazdı zaten. Yalnız Beşiktaş iyi bir kadro kuruyor, iyi bir jenerasyon yakaladı diye düşünmekteyim. Aynı Tigana'nın da dediği gibi şuan Beşiktaş büyümekte olan bir çocuk gibi ve düşe kalka öğrenecek yürümeyi. Taraftarımız sabırlı olmalı ve çoşkusundan birşey kaybetmemeli ki bu konuda sıkıntı yaşayacak son taraftarız çok şükür. Artık önümüze bakıp en azından Türkiye Kupası Şampiyonu ünvanımızı korumalı, derbileri kazanmalı, ve ligi en azından 2.sırada kapatmayla uğraşmalıyız. Seneye herşey çok daha iyi olacak Kartallar. Dediğim gibi iyi bir jenerasyon yakaladık ve seneye yapılacak 2 nokta yabancı transferiyle çok daha iyi bir durumda olacağız..

Dün yenilgiden dolayı ilk başlarda çok üzgündüm ama sonrasında hafifledi bu üzüntüm. Trabzonspor'u çok severdim hala da çok seviyorum ve dünkü maçtaki özellikle 2.yarıdaki harika futbollarından ötürü tebrik ediyorum.
    alemde tekiz, hepinize yeteriz..

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Trabzon’a ceza geliyor !Beşiktaş maçında çıkan olaylar ve küfürlü tezahürat, Trabzon’un başını yakacak.
    Bordo-Mavililer’in ataklarından sonuç alamadığı bir bölümde gelen Beşiktaş golleri tribünleri çılgına çevirirken, orta hakem Selçuk Dereli’nin kararlarını da beğenmeyen Karadeniz ekibinin sevenleri, zaman zaman sinirlerine hakim olamadılar. Özellikle Ricardinho’nun attığı ikinci Beşiktaş golü sonrası, Trabzonlu futbolcuların yaptığı itiraz, ortamı gerdi. Numaralı tribünlerden atılan yabancı maddeler, sebebiyle konuk takımın yedek kulübesinin camları kırıldı.

Kötü tezahürat
    Özellikle kötü tezahürattan sabıkası bulunan bordo - mavililerin durumu, temsilci, gözlemci ve hakem raporları sonrasında netlik kazanacak. Sahaya atılan cisimler ve kavgadan dolayı da para cezası gelmesi bekleniyor.

Karşılaşmanın devre arasında her iki takımın seyircilerinin birbirlerine tribün koltuklarını fırlatması ve meşale atmasının da raporlara yansıyacağı, bundan dolayı da para cezası verileceği öğrenildi.

Öte yandan sahaya inen bir Beşiktaş taraftarı, Trabzonspor tribünlerine koşarak küfür etti. Bir anda karışan bordo - mavili tribünlerden bir kişi sahaya girerek Beşiktaşlı taraftara doğru koşmak istedi

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by koray_capello View Post
    2-0 dan maçı vermek elbette üzücü ama olabiliyor böyle şeyler. Bu sezon şampiyonluk hedefi koymak çok da gerçekçi olmazdı zaten. Yalnız Beşiktaş iyi bir kadro kuruyor, iyi bir jenerasyon yakaladı diye düşünmekteyim. Aynı Tigana'nın da dediği gibi şuan Beşiktaş büyümekte olan bir çocuk gibi ve düşe kalka öğrenecek yürümeyi. Taraftarımız sabırlı olmalı ve çoşkusundan birşey kaybetmemeli ki bu konuda sıkıntı yaşayacak son taraftarız çok şükür. Artık önümüze bakıp en azından Türkiye Kupası Şampiyonu ünvanımızı korumalı, derbileri kazanmalı, ve ligi en azından 2.sırada kapatmayla uğraşmalıyız. Seneye herşey çok daha iyi olacak Kartallar. Dediğim gibi iyi bir jenerasyon yakaladık ve seneye yapılacak 2 nokta yabancı transferiyle çok daha iyi bir durumda olacağız..

Dün yenilgiden dolayı ilk başlarda çok üzgündüm ama sonrasında hafifledi bu üzüntüm. Trabzonspor'u çok severdim hala da çok seviyorum ve dünkü maçtaki özellikle 2.yarıdaki harika futbollarından ötürü tebrik ediyorum.
    koray abi sana harfiyen katılıyorum
    So what?
    Saike

para cezası gelsinde saha kapma gelmesin ayrıca o bjkli taraftara başka ne yapılır ki

Quote Originally Posted by y_layta View Post
    para cezası gelsinde saha kapma gelmesin ayrıca o bjkli taraftara başka ne yapılır ki
    Bir güzel dövülür ne yapılacak.

Quote Originally Posted by FeYYaz1989 View Post
    Hiç bir şey anlamadım
    Ayrıca Beşiktaş adamı kanser eder
    Ayrıca Sevinmek için sevmedik,haftaya Allah izin verirse Galatasaray maçında tribündeyim.
    Çooook seviyoruz deli gibi
    Yoook bu sevdanın bir tarifi
    Seennn Bu gönüllerin sahibi
    Kartaaallll
    Bende gidiyim de takıma bağırıyım kendilerine gelsinler
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Haa bu arada TSI'Lİ aslanları deplasmana bekliyoruz Kokoreç ısmarlarım valla ama saklıycanız formalarınızı yoksa olmaz

Sayfa 7 / 8 İlkİlk ... 5678 SonSon

Mesaj Yetkileri