Quote Originally Posted by Seçkinn
Bu şekilde devam ederse hiç bir yere varamayız...Dünya futbolunda sürekli geri düşeriz...Futbolcuya kulüplere dayalı bir düzen oluşturuldu...Buna son verilmesi şart...Beğenmediğimiz İngilizlerin Avrupa Şampiyonası öncesinde hiç düşünmeden Rio Ferdinand'ı cezalandırdığını unutmadık hiçbirimiz...Bizde neden yapılamıyor peki...Artı şimdi Gökdeniz bir hata yaptı ve cezasını azalttınız bundan sonra aynı kabahatleri işleyen oyunculara ne diyebilirsiniz...Onlarada hep 6 ay ceza verip devammı edilecek...

Gökdeniz tabiki önemli bir oyuncu tabiki Türk futboluna kazandırılmalı ancak bunun yolu az ceza vermek midir???Kimse kusura bakmasın ama TS diye cezası indirildi Gökdeniz'in...Peki olaya karışan diğer oyuncular onlar neden daha fazla ceza alıyorlar o zaman???

Gökdeniz önemli bir değer diyenleri garipsiyorum...Yetenek ile olmaz sadece değer...Sporcu dediğin adam milyon dolarları alırken sağdan soldan kazanacağı üç beş kuruşun hesabını yapmaz...Ayıptır parasımı yetmedi de bu yollara başvurdu...
Dediklerine bir şey hariç katılıyorum TS li olmasıyla ne alkası var kardeşim butur yanlışlar devamlı yapılıyor kulup pek fark etmiyor zaten önceki msjımda demişitm ama siz gene trabzonu karıştırdınız konuları amaçlarından saptırmayın ne yani federasyon veya disiplin kurulu bize torpilmi yapıyor güldürme beni.Diğer dediklerine ise %100 katılıyorum ama bu lafın cok yanlış arkadaşım.O zaman hüseyine verilen ceza niye kaldırılmadı saçma bir laf etmişsin sende bu yüzden kusura bakma arkadaşım

Bide diğerleri daha cok ceza almış demişsin yanlış en cok cezayı Gökdeniz aldı dierleri 5 ay ceza aldı bilgilerine sunarım ok ortada kulup kayırmaca falan yok