Galatasaray'in sorunu yetersiz futbolcu kalitesi. Inamoto forvet arkasi bir futbolcu olmasina ragmen on libero oynuyor. Adnan Polar medyay demec verene kadar bence takima yeni isimler katmasi lazim, ve kesinlikle bazi isimler gitmesi lazim. I$e kokten cozum ise yonetimin istifa etmesi.

BJK nin problemi sezon basindan beri var, defansiv problemler. Gokhan Zan in olmadigi maclarda cok kotu bir defans kurgusu oluyor ve herkes bi cizgide duruyor. Bu hafta Erman hoca iyi bi bi cumle anlatti " BJK defansi artik mehter takimi gibi yurumesin". Bu hata aslinda ucuz kurtuldular, Trabzonspor cok buyuk bir farka gidebilirdi.

Fenerin sorunu ise sezon basi basladi. Yanlis transferler ve yanlis hoca. Lugano ve Deivid bana gore Fenerbahce tarihinin en kotu yabancilarindan, Deivid in bukadar kotu olmasini bende pek anlamadim, hatta Lugano nun boyle futbol tarzi ile Guney Amerikada un yapmasini anlamadim. Zico kotu bir teknik direktor ve Fenerbahce gibi bir kulubun 100 yilini teknik direktorluk yapmayi hak etmiyor.