Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 55 arası toplam 55 sonuç

Konu: Kaleci Volkan

Quote Originally Posted by ѕєянαт.01 View Post
    Madem Çok Kızıyorsun Çık Sen Oyna
    İnsanlık hali her oyuncu hata yapabilir haftalar geçsede hiç bi oyuncuya ßöyle konuşmamanız gerekir ona bakılırsa alex de aynı ama alex e bişey demiyorsunuz Volkan Takımını Kurtarırken iyede 3 4 maç kötü oLuncamı bu adama İsyan çıkarıyosunuz

volkab 3-4 mac kotu olsa hade neyse. kac tane hatasi var. milli maclarda , gecen sene sampiyonlar liginde schalke macında. oooo saymakla bitmez. ya ben volkanın cok basaralı olcaginaa inanıodum ama yane fenerde olmaz bence. ayrıca alex e de stem var kac haftadır alex konusuldu. alex sonucta zmnında bizi sampiyon yapmıstı.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Volkanla biz şampiyon olduk arkadaşlar. Tepki gösteririz ama bu şekilde değil. Madem taraftara kimse küfür edemez, taraftar da kendini küfür edilecek duruma getirmesin. Volkan hatalı gol yiyor diye annesine küfür etmenin mantığını ne biri açıklayabilir mi? Ben de görmedim ama Volkan cevap verdiyse de kimse taraftara küfür edemez, gönderelim mantığı çok yanlış. Aynı duruma kendinizi koyun, kötü bir dönemden geçiyorsunuz, eleştiriliyorsunuz ama bazıları eleştiriyi aşıp, ananıza bacınıza küfür ediyor. Kafanızı eğip gider misiniz?

Bence kendini Fenerbahçe taraftarı sanan, Volkan'a küfür eden bıraksın Feneri. Çünkü onun böyle hiçbir faydası olmaz takıma.

Volkan şu anda dibe vurmuş durumda. Hepimiz diyoruz, çekilen şutlara müdahale yapmıyor, sadece bakıyor diye. Yani bir sorun var şu anda, eski Volkan'ı hatırlayın, istediğinde kurtarabileceğini hepimiz biliyoruz. Antalya'nın ofsayttan attığı gol vardı, 6 pasdan vurdular ve Volkan mükemmel refleksiyle topu kurtardı.

Volkan'ın üzerine gidip daha da moralini bozmamak gerekir, ona destek olmalıyız, tüm takıma destek olmalıyız. Her koşulda Hep Destek Tam Destek diyen biz değil miyiz? Fenerbahçe taraftarı değil mi?

Volkan'ın şu anki durumundan, oyunundan ben de memnun değilim. Ama zamanında o bizi şampiyon yaptı. Bunu unutmayalım, hemen gitsin, yok 2.ligde oynasın, küfürler falan... Bunlar FB taraftarına, gerçek FB taraftarına yakışmayan şeyler.

Burada asıl konuşulması, tartışılması gereken bence neden bu duruma geldi. Hatalı gol yersin, iyi kaleci değilsindir ama gelen toplara müdahele etmiyorsan mutlaka bir sorun vardır. Biz bu sorunu, nasıl çözülebileceğini tartışalım. Volkan'ı tabi ki eleştirelim ama bu onu bitirmeye yönelik olmasın, kendine getirmeye yönelik olsun...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    -

arkadaşlar eskiden herkes volkan volkan diyordu rüştü'nün kıymetini bilemedik.şimdi sakatlandı durum ortada

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

volkan hobby jole kullan daha iyi diolar

Nesil
    2006
    Yer
    Dünyada Bir Yer

abi suan Volkan avrupayi falan unutsun + rustu iyilesince 2.yedek kaleci olduguna sukur etsin
    Volkan suan 2.lig kalecisine donmus

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by bursa_mc View Post
    volkan hobby jole kullan daha iyi diolar
    Fonex daha iyi

bide kaleciligi unutup artistlik yapmaya baslayan volkani milli takima cagirirlarya deli oluyorum.Aykut var,serdar kulbilge var,serkan kirintili var,tolga zengin var,ankarasporlu hakan var.Bunlari görmüyorlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    bide kaleciligi unutup artistlik yapmaya baslayan volkani milli takima cagirirlarya deli oluyorum.Aykut var,serdar kulbilge var,serkan kirintili var,tolga zengin var,ankarasporlu hakan var.Bunlari görmüyorlar.
    Her sacını tarayan artist oluyorsa işimiz var. Volkan o saydığın kalecilerin hepsinden daha iyi sadece kötü bir dönemde olay bu.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

aykut bu sezon kac mac oynamis sorabilirmiyim?
    serkan,tolga,hakan bunlar genc ve hepsini gorduk volkandan daha cok hata yapiyorlar Ozellikle Hakan okadar sisirildi 2. yaridaki gs ankaraspor macini gorduk nasil hatalar yapti. Volkan bunlardan iyi kaleci ama kendine biraz ceki düzen vermesi lazim

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Her sacını tarayan artist oluyorsa işimiz var. Volkan o saydığın kalecilerin hepsinden daha iyi sadece kötü bir dönemde olay bu.
    kötü dönemdemi yahu hangi mac iyi oynadi?her macta en az 1 hatasi var,schalke macindan beri volkanda büyük düsüs var ama nedense hala milli takima cagirilmiyor.Bence aykut ve serdar kulbilge volkandan iyi kaleciler.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Volkan cok iyi bir kaleci, asil hatta Zico da ve yonetimde.

Deivid alindi golcu diye, son golunu hatirlamiyom.
    Kezman alindi firsatci diye, son yakaladigi firsati hatirlamiyom.
    Lugano zaten kasap gibi masalah.
    Appiah Zico nun sisteminde kendini gosteremiyo.
    Alex degisik performanslar sergiliyo ( gitmek istiyo heralde )
    Aurelio zaten sans bulamiyo
    Edu yu ben aslinda begeniyorum, ve Fenerin suan en iyi yabancisi oldugunu dusunuyorum.

Bunlar varken elestirilecek taraftarlar gidip kendi vatanimizin evladini elestiriyo.

Rüstü bugün yaptigi bir röportajda benim velihatim Tolga zengindir dedi.

Ayrintilar icin tiklayin

bence volakn çok yetenekli bi kaleci ama soğuk kanlı deil birden morali bozuluo motive olamadığından basit hatalar yapıo volaknın bi kaç maç dinlenmesi lazım ondan sonra kendini toplar volkan çok yetenekli bi kaleci

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by ibig61 View Post
    Volkan cok iyi bir kaleci, asil hatta Zico da ve yonetimde.

Deivid alindi golcu diye, son golunu hatirlamiyom.
    Kezman alindi firsatci diye, son yakaladigi firsati hatirlamiyom.
    Lugano zaten kasap gibi masalah.
    Appiah Zico nun sisteminde kendini gosteremiyo.
    Alex degisik performanslar sergiliyo ( gitmek istiyo heralde )
    Aurelio zaten sans bulamiyo
    Edu yu ben aslinda begeniyorum, ve Fenerin suan en iyi yabancisi oldugunu dusunuyorum.

Bunlar varken elestirilecek taraftarlar gidip kendi vatanimizin evladini elestiriyo.
    Luganonun neresini elestirsinler??????
    AZ macini izledinmi sen.Adam gelen her topa ilk mudahaleyi yapan isimdi.
    Lugano gibi bi adam fenere en az 5 sene yeter

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Lugano o gereksiz faulü yapmasa, Fenerbahçe bir üst turdaydı şimdi ..

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Lugano o gereksiz faulü yapmasa, Fenerbahçe bir üst turdaydı şimdi ..
    Gereksiz faul değildi, Şota topu almıştı, Lugano da kaydı ayağına faul oldu. Bu kadar basit. Lugano'nun suçu mu açılan ortada iki kişinin arkada bomboş kalıp gol atması? Lugano'nun suçu mu Volkan'ın topa çıkmaması?

Biraz insaflı olun eleştirirken. Maçın yıldızı Lugano'yu tek faulden dolayı bu denli eleştiremezsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Taca giden bir adama o faulü yapmak bence gereksizdir .. Tabiki herşey onun yüzünden denilemez ama Fenerbahçenin elenmesinde rolü büyük bence .. Ayrıca Lugano sürekli kayıyor nedense ..

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Ben lugano yu begenmiyorum, onun yerine Can Arat i oynatirim. nasil guney amerikanin en iyi defansi secildi anlamadim.

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by ibig61 View Post
    Ben lugano yu begenmiyorum, onun yerine Can Arat i oynatirim. nasil guney amerikanin en iyi defansi secildi anlamadim.
    Maclari izle anlarsin

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    Maclari izle anlarsin
    evet fener maclari pek ilgimi cekmez ama bi kac maclarini izledim mesela UEFA dan elendigi maci. ve youtube den de cok videoyosunu izledim Lugano nun, tek gollerini gosteriyo. Hep ayni Lugano agresif, atak yonu iyi olan ama defansa hic bir katkisi olmayan sozde yildiz

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

kötü dönemdemi yahu hangi mac iyi oynadi?her macta en az 1 hatasi var,schalke macindan beri volkanda büyük düsüs var ama nedense hala milli takima cagirilmiyor.Bence aykut ve serdar kulbilge volkandan iyi kaleciler.
    Her kalecinin hatası vardır. Schalke macından önceki Volkan Rüstü'yü bile yedek bırakıyordu. Demek ki Schalke macından önceki cogu macında iyi oynuyordu.Az mı konusuldu Volkan'ın kurtarısları. Önemli olan onu eski haline geri döndürmektir.

Lugano konusuna gelince,oynamadığı ilk AZ macında Fener'in defansının ne halde olduğunu gördük. Lugano'dan iyisi Şam'da kayısı.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Öncelikle şunu belirtelim, kalecilikte ıska hata olarak kabul edilmez. Topa zamanında çıkamazsın bu hatadır ama ıska hata değildir derler kaleciler. Volkan'ı bitirmek yerine kazanmayı denemeliyiz. Milli Takım'a da gittiğinde oradaki Türk antrenörler onun için, kendine gelmesi için daha faydalı olacaktır.

Tekrar söylüyorum, FB bu kaleciyle şampiyon oldu. Hepimiz biliriz, Daum Volkan'a pek güvenmezdi ve tercihi hep Rüştü olurdu ama hatırlayın bir dönem Daum Volkan'ı kesemedi, çünkü oynuyordu, çünkü iyi bir kaleci. Kötü dönem geçiriyor ve biran önce düzelmesi gerekir...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

arkadaşlar bu söylediğim gerçek bizim sınıfta bir kız var olcanın kuzeni antalya maçından sonra olcan onu yedek kulubesine sokmuş konuşmuş futbolcularla(gerçi çoğunu tanıyor onun için ekstra bişi değil yani) volkanlada konuşmuş volkana en azından bir atla bişeyler yap falan demiş oda hee kızım kolaymı sanıyorsun top öyle bir hızlı geliyorki nasıl geldiğini zor görüyorsun demiş
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL™ View Post
    arkadaşlar bu söylediğim gerçek bizim sınıfta bir kız var olcanın kuzeni antalya maçından sonra olcan onu yedek kulubesine sokmuş konuşmuş futbolcularla(gerçi çoğunu tanıyor onun için ekstra bişi değil yani) volkanlada konuşmuş volkana en azından bir atla bişeyler yap falan demiş oda hee kızım kolaymı sanıyorsun top öyle bir hızlı geliyorki nasıl geldiğini zor görüyorsun demiş
    Sonucta Volkan kotu bi kaleci degil, bu zamana kadar Fenerbahce kaleciligini yapmis.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

bence yer tutması kötü volkanın o yüzden gol yiyor bunuda fb kaleci antrenörleri ve rüştü geliştirebilir kanımca
    So what?
    Saike

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri