-
Volkanla biz şampiyon olduk arkadaşlar. Tepki gösteririz ama bu şekilde değil. Madem taraftara kimse küfür edemez, taraftar da kendini küfür edilecek duruma getirmesin. Volkan hatalı gol yiyor diye annesine küfür etmenin mantığını ne biri açıklayabilir mi? Ben de görmedim ama Volkan cevap verdiyse de kimse taraftara küfür edemez, gönderelim mantığı çok yanlış. Aynı duruma kendinizi koyun, kötü bir dönemden geçiyorsunuz, eleştiriliyorsunuz ama bazıları eleştiriyi aşıp, ananıza bacınıza küfür ediyor. Kafanızı eğip gider misiniz?
Bence kendini Fenerbahçe taraftarı sanan, Volkan'a küfür eden bıraksın Feneri. Çünkü onun böyle hiçbir faydası olmaz takıma.
Volkan şu anda dibe vurmuş durumda. Hepimiz diyoruz, çekilen şutlara müdahale yapmıyor, sadece bakıyor diye. Yani bir sorun var şu anda, eski Volkan'ı hatırlayın, istediğinde kurtarabileceğini hepimiz biliyoruz. Antalya'nın ofsayttan attığı gol vardı, 6 pasdan vurdular ve Volkan mükemmel refleksiyle topu kurtardı.
Volkan'ın üzerine gidip daha da moralini bozmamak gerekir, ona destek olmalıyız, tüm takıma destek olmalıyız. Her koşulda Hep Destek Tam Destek diyen biz değil miyiz? Fenerbahçe taraftarı değil mi?
Volkan'ın şu anki durumundan, oyunundan ben de memnun değilim. Ama zamanında o bizi şampiyon yaptı. Bunu unutmayalım, hemen gitsin, yok 2.ligde oynasın, küfürler falan... Bunlar FB taraftarına, gerçek FB taraftarına yakışmayan şeyler.
Burada asıl konuşulması, tartışılması gereken bence neden bu duruma geldi. Hatalı gol yersin, iyi kaleci değilsindir ama gelen toplara müdahele etmiyorsan mutlaka bir sorun vardır. Biz bu sorunu, nasıl çözülebileceğini tartışalım. Volkan'ı tabi ki eleştirelim ama bu onu bitirmeye yönelik olmasın, kendine getirmeye yönelik olsun...
Mesaj Yetkileri