Ve mac bitti Kayseri yarı finalde.Tebrikler Kayseri Erciyes
Ve mac bitti Kayseri yarı finalde.Tebrikler Kayseri Erciyes
Tebrikler Kayseri Erciyes.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Tebrikler Erciyes. Bir rakibimiz daha gitti.![]()
Erciyes kazandı.Tebrikler Erciyes.Umarım derbi maçında böyle oynamaz Galatasaray
tuh beee elenılırmı ercıyesee
elendık butun takıma helal olsun afferın çocuklar
takımda bi tane duran top kullancak adam yok bu sezon kaçırdığımız kaçıncı penaltı bu yaaa
bu kadar kotu futbol oynanmaz yaa ayıptır
Sözleşme takıma gaz vermemiş demek ki .. Penaltıyı kaçıran Ümit Karan'a, penaltı yaptıran Tomas'a sonsuz teşekkürler ..
moral bozdular aksam aksam
bu oyunla bjk yi yenemeyiz
bitti maaçvalla bu sefer hiç üzülmedim nedense
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
fark yerız bee
Kazanan teknik direktör Galatasaraylı ondan üzülmemişsindir ..![]()
Böyle oynarsak işimiz var Beşiktaşa karşı Orkuna da tebrikler o nasıl kurtarışlar yahu
iyice soğumaya basladım takımdan
Bülent Korkmaz'a helal olsun ona canımız feda bende geretsden soğumaya başladım artık
way bee gs erciyes e elendi.. ama bu erciyes harbi ii takım abi ligde kalırlar işallahala nası oldu anlamıom gs erciyes e elendi işalla persembe de biz elenmeyiz
Bu Kullanıcı aşağıdaki forum kuralını ihlal ettiği için süresiz uzaklaştırılmıştır:
"Sitemizde argo kelimeler kullanamaz, kişiyi veya kurumu hedef alan küfür & hakaret edemezsiniz"
panter gıbı adam ya zaten kalecıler bı bızım macta ıyı neyse kupa beyı elendı fenerde elenır ıns.![]()
gs nin elenmesi facia değilki adamlar iyi top oynuyo zaten hem 3.ligde de değil erciyes
"Bülent Korkmaz biz seni profesyonel değilsin diye sevdik", maçta boyle bır pankart vardı
spikerde maç sonu herkez soyunma odasına gidince şaşırdı![]()
sonradan çaktı davayı salak
helal erciyes inşallah finali erciyesle oynarız...
Bülent korkmaz intikam peşinde vallaha... GS işi zor, ligde böle giderse şampiyonluk hayal gsye...
berabere biter gibime geliyor ama gs alır diye düşünüyorum
n: mac bitti arkadasım Gs elendı
![]()