Quote Originally Posted by ibig61;
[B
Fenerin[/B] sorunu ise sezon basi basladi. Yanlis transferler ve yanlis hoca. Lugano ve Deivid bana gore Fenerbahce tarihinin en kotu yabancilarindan, Deivid in bukadar kotu olmasini bende pek anlamadim, hatta Lugano nun boyle futbol tarzi ile Guney Amerikada un yapmasini anlamadim. Zico kotu bir teknik direktor ve Fenerbahce gibi bir kulubun 100 yilini teknik direktorluk yapmayi hak etmiyor.

ya anlamıyorum EDU ya laf etmiosunuz gidiosunuz LUGANO fenerin en kötü yabancısıdır ya şu anda lugano takımın en iyisi ya az alkmaar maçında yaptığı müdaheleleri ya nasıl oluo bunları görmemezlikten geliosunuz....antalyaspor karşısında takım uyurken luganoyla önder wardı başka adam warmıydı sayın bana lugano topu defanstan alıp forvete götürdü adam gol atıp belkıde 1 puan alcaktık..bunlarıda görün artık....bunların hiç biri fenerin tarihindeki kötü yabancılardan değildir...deivid bile....
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ha bu arada 3 büyüklerdeki düşüş YÖNETİM VE BAŞKANLARDAN meydana geliyor.....tecrübesi olmayan t.direktörler(zico ve tigana) henryi,trzegueti,yetiştirdi diye takımı şampiyon yapacağını zanneden demirören,hala tiganayı bu takımda tutuyor...japonyayı dünya kupasında elenmesine rağmen takımı çok ii top oynadı die,geçmişinde dünyanın sayılı golcü bizede attırır diye t.direktör olarak alıosan tabi düşüş olur zico mu çıkıp gol atcak...galatasaraya gelince bence türkiyrnin en iyi takımı şu anda onlar..gerçekten çok iyi top oynuyolar....galatasaarayın düşüş nedeni ise sadece sakatlıklardır diyorum....