Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 51 arası toplam 51 sonuç

Konu: İşte Utanmazlığın Belgeleri

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Kmse polemiğe girmiyor zaten haksız olduğunu kimse söylemiyor ama bunlar siyasetle ilgili. Tartışmaya girerek bazı insanların günahını alabiliriz. Kişileri hedef almak yerine davranışı hedef almak gerekir. Ben bunu söylüyorum. Bu da benim son mesajım bu konuda.

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

Quote Originally Posted by CaPTaiN10 View Post
    Katilmamak elde degil.
    bu sitede ne kadar çok akp avukatı avr siz para filan almıyorsunuz demi ciddi soruyorum.
    ama böyle bir şeyi savunmak sırf kişi ve kurumları korucam diye böyle bir konuyu korumak bile bana göre çok büyük bir hatadır...
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

10 Kasımda düğün yapılmayacak diye ne bir kanun var ne de bir yasa.Ama 10 Kasım bizim için çok önemli bir gündür.Benim kanımca 10 Kasımda düğün yapmak yanlıştır.Çünkü Atamızın vefat ettiği günde düğün yapmak saygısızlığın en üst seviyeye ulaştığının göstergesidir.
    Ayrıca yine benim kanımca 10 Kasım o kişi tarafından bilerekde seçilmiş bir tarih olabilir?

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by gezenti View Post
    bu sitede ne kadar çok akp avukatı avr siz para filan almıyorsunuz demi ciddi soruyorum.
    ama böyle bir şeyi savunmak sırf kişi ve kurumları korucam diye böyle bir konuyu korumak bile bana göre çok büyük bir hatadır...
    Akp'nın avukatı degılız kendı gorusumuzu belırtıyoruz.Bız para fln almıyoruzda Bahcelı sana verıyormu para fln akp yı kırletmek ıcın yaptıgın calısmalardan dolayı bılmıyorum.Ezan ınsanları rahatsız edıyor dıyenlere hıc tepkın yokta bunamı var .Madem oyle 10 kasımda kımse ısıne gucune gıtmesın herkes kornasını calsın torenlere katılsın evıne gıtsın.O gun resmı tatıl olsun.Eger Akp yı kırletmek ıcın degılde Ata'ya yapılan saygısızlıktan dolayı yorum yapsaydın akp yı karalamaz o sahsı karalardın.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Konu siyasal arenaya döndü..

Yanlış bir davranış yapmış. Zaten millet ÖKÜZ ALTINDA BUZAĞI arıyor. 10 Kasım günü düğün yapmakla FIRSATÇILARIN,KARALAMA yapmak için fırsat güdenlerin ekmeğine tuz,biber olmuş.

Nesil
    2005
    Yer

Akp'nın avukatı degılız kendı gorusumuzu belırtıyoruz.Bız para fln almıyoruzda Bahcelı sana verıyormu para fln akp yı kırletmek ıcın yaptıgın calısmalardan dolayı bılmıyorum.Ezan ınsanları rahatsız edıyor dıyenlere hıc tepkın yokta bunamı var .Madem oyle 10 kasımda kımse ısıne gucune gıtmesın herkes kornasını calsın torenlere katılsın evıne gıtsın.O gun resmı tatıl olsun.Eger Akp yı kırletmek ıcın degılde Ata'ya yapılan saygısızlıktan dolayı yorum yapsaydın akp yı karalamaz o sahsı karalardın.
    benim ağzımdan bahçeli şöyle iyidir böyle iyidir diye birşey çıkmadı.hem ezan okunmasından rahatsız olanları hiç duymadım duysamdım inan senden çok ben bağarırdım...

akp lilerin hepsi böyle

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Yazmayacağım dedim ama kendimi tutamadım.

Arkadaşlar Türkiye yıllardır temel ilkelerini tartışıyor ama görüyorsunuz ki bu tartışmalar bizi sürekli geri götürüyor. Bizlerin tartışmalarıyla bu ilkeler ne değişebilir ne de rafa kaldırılabilir. Yok AKP söyledir AKP liler böyledir, bunlara gerek yok. Yıllardır hep aynı konular aynı içi boş tartışmalarla biz oyalanırken birileri yanımızdan hızla geçip ilerliyor. Bırakın şu Cumhuriyet, Ezan tartışmalarını yahu. Cumhuriyet bölünmez, ezan susmaz bu ülkede.

Kardeşim AKP'yi sevmiyorsan oy vermezsin bu kadar basit. Çağdaşlıktan, Cumhuriyet'ten bahsederken niye insanları etkilemek için konu açıyorsunuz. Bu ülkede bu kadar terörist varken ve bütün dünya bize düşmanken niye birbirimizle tartışıyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by mgungor View Post
    Konu siyasal arenaya döndü..
    aynen katılıyorum yakında araya diğer partileri de sokarlar ve tam bi kargaşa ortamıı olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

benim ağzımdan bahçeli şöyle iyidir böyle iyidir diye birşey çıkmadı.hem ezan okunmasından rahatsız olanları hiç duymadım duysamdım inan senden çok ben bağarırdım...
    Hic cikmadi oylemi
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

S-B-Z Misafir

eski defterleri karıştırmaya lüzum yok.bizzat aramızda geçen tartışmalarda devlet bahçelinin adını herkes ağzına alamaz giblerinden sözlerini hatırlıyorum gezentinin.
    demedim dediyse dememiştir

S-B-Z Misafir

Quote Originally Posted by FBahadir View Post
    akp lilerin hepsi böyle
    senin gibilerinde hepsi öyle....

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

Quote Originally Posted by FBahadir View Post
    akp lilerin hepsi böyle
    kardeş genelleme yapmayalım bence...ben de bu olaya karşıyım ama %38lik bir dilimi zan altında bırakıyorsun...

Quote Originally Posted by şampiyon View Post
    senin gibilerinde hepsi öyle....
    ömer abi bari sen yapma be =)

Nesil
    2005
    Yer

Hic cikmadi oylemi
    yuhbe kardeşim nerden nereye atlıyorsun aslında yetişebilseydin tarzan rıfkıyı sen oynardın.ben son zamanlardan bahsediyorum eski defterleri açarsakta ilk olarak ben açmadım o konuları ben biz aponun bilmemnesini imzalayan vsvsvsD:(ömer abi alınma konuya senbide izinsiz olarak ortak ettik ama helal et hakkını)yani elbette çıktı ağzımdan ama hiç bir zaman ben ilk olarak o öyledir filan demedim dememde....

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

yuhbe kardeşim nerden nereye atlıyorsun aslında yetişebilseydin tarzan rıfkıyı sen oynardın.ben son zamanlardan bahsediyorum eski defterleri açarsakta ilk olarak ben açmadım o konuları ben biz aponun bilmemnesini imzalayan vsvsvsD:(ömer abi alınma konuya senbide izinsiz olarak ortak ettik ama helal et hakkını)yani elbette çıktı ağzımdan ama hiç bir zaman ben ilk olarak o öyledir filan demedim dememde....
    Nyse sonuc olarak burda suclu Akp degil sahistir hatta bu sadece dugunu yapan o kisiyi ilgilendirir.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer

Nyse sonuc olarak burda suclu Akp degil sahistir hatta bu sadece dugunu yapan o kisiyi ilgilendirir.
    bu adam akpli bir bakandır.sorumlusuda akpdir.ayrıca akpden kimse düğüne gelmemiş mi?elbette gitmiştir.
    birde düğün sahibi açıklama yapıyor düğünde "atatürkün sevdiği parçalarıda çaldık".ee allah razı olsun onu yapmasaydınız kızardık ama çaldıysanız sorun yok.
    allahım sabır ver ya.....

18. Default

Bir ay bekliyemiyormu. 11 Kasim olmuyor 12 olmuyor 20 olur.

S-B-Z Misafir

Quote Originally Posted by comandante View Post
    kardeş genelleme yapmayalım bence...ben de bu olaya karşıyım ama %38lik bir dilimi zan altında bırakıyorsun...

ömer abi bari sen yapma be =)
    yücel yanlış anlama olmasın sakın.
    ben bu arkadaş gibi genelleme yapan zihniyeti kastettim.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

bu adam akpli bir bakandır.sorumlusuda akpdir.ayrıca akpden kimse düğüne gelmemiş mi?elbette gitmiştir.
    birde düğün sahibi açıklama yapıyor düğünde "atatürkün sevdiği parçalarıda çaldık".ee allah razı olsun onu yapmasaydınız kızardık ama çaldıysanız sorun yok.
    allahım sabır ver ya.....
    Ee o zaman Akp'den bir bakan tutup adam oldururse Akp katil partidirmi diyecegiz.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

LeHeb uyarı aldın

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri