taraflı bir yazı olsaydı,olmayan şeyleri olmuş gibi göstermek olurdu amacı!
ama bu yazılanların hepsi yaşanmıştır!
Ben bu şahsın uzun yazısında Beşiktaş aleyhine virgül dahi görmedim gören varsa söylesin neden göremedim çünkü adam fanatik bir Beşiktaş taraftarı,yöneticisi herşeyi...

Bu yukarıdaki yazı yaşandı doğru fakat bunları 60-70 yıl sonra durup dururken tekrar gündeme getirmek ve gündemi değiştirmeye çalışmak taraflı değildir de nedir.

Ayrıca ben durup dururken gündemi değiştirmek amacıyla bir takımın kirli çamaşırlarını dökmeye çalışan yazarı çok az gördüm .

Eğer bu taraflı yazılar basın ilkelerin etikse maalesef Beşiktaş'ın da birçok kirli çamaşırı vardır ama kimse yazmıyor bu da terbiyeden gelen birşeydir .

Çarşı 21

Senin bu taraflı yazıyı yazan adamı Beşiktaş'ı arkana alarak korumaya çalışman açıkçası yakışmıyor çünkü gerçekleri asla saklamadık faakt ısrarla tarafsız bir yazı demen Beşiktaş'ı da küçültmene neden oluyor ki o şahıs mesleki kimliğini kullanarak tuttuuğu takımı zamansız yazısıyla gözlerde küçültmüştür.Zira Beşiktaş'ın şampiyonluk yolunda Galatasaray klübü 'ne karşı bu sezon bir zaafı yoktur ,ama bu insan ne bu telaş dedirtecek kadar antipatik lik kazanan bir insandır.