Sayfa 17 / 21 İlkİlk ... 71516171819 ... SonSon
481 ile 510 arası toplam 606 sonuç

Konu: Türkçe FM 2007 / Panel - Kurulum - Çalıştıramama Problemleri

normal de açtığımız zamn oyunu birden fazla meneger ekleye biliyorduk ama türkçe versionla açtıııım zamn başka bir tane meneger ekliyemiorsn donuyor öle kalıyor anlamadmm bilgilendirirseniz sewinirm

son 2 haftada 5 defa pc kilitkendi. tek çare reset tuşu. acaba yeni versiyon da şu fare kilitlenmesini kaldırabilirmisiniz.!
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    yazmayı unutmuşum. eğer açık pencere varsa (ie, emule, winamp) sanırım bu programları kapatmaya çalışıyor paneliniz ama bazen pc kilitleniyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by ozdemix View Post
    son 2 haftada 5 defa pc kilitkendi. tek çare reset tuşu. acaba yeni versiyon da şu fare kilitlenmesini kaldırabilirmisiniz.!
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    yazmayı unutmuşum. eğer açık pencere varsa (ie, emule, winamp) sanırım bu programları kapatmaya çalışıyor paneliniz ama bazen pc kilitleniyor.
    Arkadaşım Sanırım 1.sayfadaki Açıklamaları Okumadan Mesaj yazdın O düzeliyor Biraz sabırlı olsaydın 2 hafta içinde 5 kez reset atmazdın

Quote Originally Posted by peluk View Post
    Tam olarak nedir sorununuz?
    Run Time 429 hatası alıyorum herşeyi yaptım ama hala çözemedim...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

arkadaşlar benim sorunum türkçe yamayı açtığımda çalıştıra basıytorum ve takılı kalıyo hiö düzelmiyo hep reset atmak zorunda kalıyorum yardımcı olursanız sevinirim

Quote Originally Posted by ѕєянαт.01 View Post
    Arkadaşım Sanırım 1.sayfadaki Açıklamaları Okumadan Mesaj yazdın O düzeliyor Biraz sabırlı olsaydın 2 hafta içinde 5 kez reset atmazdın
    herşeyi okudum. biraz bekleyin diyo. zaten genelde çalışıyor. ama ara sıra pc yi tamamen kitliyor.

bir de bu aralar bu forumda nedense bazı arkadaşlar havaya girmiş. ayın üyesi, bölüm sorumlusu yapılanlar, her soruda ilk yazan arkadaşlara şuç bulmakta üstlerine yok. 702 yamasında sakatlıklar fazla dedik, şuç sende diyor birisi. burda bilgisayarım reset atmadan düzelmiyor diyorum. gene çıkıp birisi şuç sende diyor.

hepimiz burda birbirimize yardımcı olmak i.in toplanıyoruz. "çok bilmişlik" taslamaya gerelk yok sanırım. sırf bu yüzden turksportal sitesine az giriyorum. diğer forumlardakiler daha anlayışlı insanlar

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

ben calistiri tiklayinca run time 76 hatasi aliyorum lutfen yardim

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Runtime programı indirmelisin. Link daha önceki sayfalarda verildi.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Visual Basic 6.0 Run-time Files bunu mu yuklemeliyim?
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    run-time error 76

path not found yaziyo

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Evet onu yükleyince sorunun büyük ihtimalle çözülür.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

ya arkadaşlar açınca maus takılıyo bidaha geçmiyo takılı kalıyo hep normalde bi süre sonra geçmesi lazım ama gemiyo nedden olabilir

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by DonOmaR View Post
    ya arkadaşlar açınca maus takılıyo bidaha geçmiyo takılı kalıyo hep normalde bi süre sonra geçmesi lazım ama gemiyo nedden olabilir
    CTRL + ALT + DELETE Bas Sonra Asağı Atsın İşlemlerden Türkçeyi Sonlardır.!!

ya arkadaşlar bende fm türkçeyi indirdim dosyayı seçiyorum temporis temizle diyorum sonrada çalıştır diyorum açılmadı acaba nedeni ne olabilir?? ilgilenen herkese teşekkürler(fm.exe de yaptım)
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by as_kral View Post
    Herşeyi yaptım Çalışması Gerekiyor Bu Şekilde Sanırım Ama Çalışmıyor.
    alttaki Hataları veriyo Sebebini Bilen varmı?

Bu Oyunun Kurulu Olduğu Klasörünün Adresi Hata Yok Bunda Doğru Bi Şekilde Ayarladım

Ve Hata Yine Aynı
    olay aynen bu
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ömrümü yedi bu hata lütfen yardım edin

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

.exe dosyası eksik. C/Program Files/Sports Interactive/Football Manager 2007 klasörü içindeki uygulama dosyasının adını fm olarak değiştirin.

Eski kayıtlı oyunları açınca Türkçe olarak devam edilebilir mi?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by blackeyetolga View Post
    Eski kayıtlı oyunları açınca Türkçe olarak devam edilebilir mi?
    Evet devam eder.

17. Default

hepsını yaptım ama sureklı dıl dosyaları bulunamadı dıyo. yardım beklıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by ultrslan8428 View Post
    hepsını yaptım ama sureklı dıl dosyaları bulunamadı dıyo. yardım beklıyorum
    Tam olarak nedir sorununuz? Yükleme için gerekli olan herşeyi yaptınız mı?

19. Default bi cevap arkadaslar

arkadaşlar yamayı yukledım ama sureklı dil dosyaları bulunamadı yazısı gelıyo buna bır care yokmu saatlerdır ugrasıyorum ..bı cevap yazın be
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    herseyı yaptım
    ayarlar menusunden kılasoru sıldım kaydet yaptım yazdıgınız gıbı ama gene oyunu caliştirmadı ve sureklı dil dosyaları bulunamadı yazıyor caliştirin ustunde

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

arkadaşlar yamayı yukledım ama sureklı dil dosyaları bulunamadı yazısı gelıyo buna bır care yokmu saatlerdır ugrasıyorum ..bı cevap yazın be
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    herseyı yaptım
    ayarlar menusunden kılasoru sıldım kaydet yaptım yazdıgınız gıbı ama gene oyunu caliştirmadı ve sureklı dil dosyaları bulunamadı yazıyor caliştirin ustunde
    Tam olarak sorununuzu belirtemiyorsunuz. Ekran resmi koyarsanız yardımcı olmaya çalışırım.

21. Default

arkadaslar oyunu yukledım .turksportaldan acarken calısştıra basıyorum ve dırek karsıma bıldosyaları bulunamadı dıye bır yazı gelıyor yardımlarınızı beklıyorum

22. Default

ss arkadaslar benim sorunum mesela takimimi kuruyorum turkcede yaptim ama save yapamiyorum takimimi kaydedemiyorum yardimci olursaniz sevinirim

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Eğer oyunu kayıt edemiyorsanız bu Türkçe FM ile alakalı bir sorun değil.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

arkadaslar oyunu yukledım .turksportaldan acarken calısştıra basıyorum ve dırek karsıma bıldosyaları bulunamadı dıye bır yazı gelıyor yardımlarınızı beklıyorum
    Oyunu kaldırın tamamen. Sonra oyunu yeniden yükleyin. Sonra Türkçe FM 2007'yi tekrar yükleyin. Sorununuz büyük ihtimalle geçecek. Geçmezse tekrar bildirin.

25. Default

oyun ingilizceyken yükleyebiliyordum oyunu şimdi türkçe oldu yükleyemiyorum lütfen bir yol gösterin ne yapabilirim?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by bertug1985 View Post
    oyun ingilizceyken yükleyebiliyordum oyunu şimdi türkçe oldu yükleyemiyorum lütfen bir yol gösterin ne yapabilirim?
    Dediğim gibi eğer kayıt etme problemi varsa, bunun Türkçe FM ile alakası yok.

Quote Originally Posted by Hagi10-Dirk41 View Post
    Run Time 429 hatası alıyorum herşeyi yaptım ama hala çözemedim...
    ??????????????

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Hagi10-Dirk41 View Post
    ??????????????
    Orada da belirtilmiş olması gerek. Daha önceki sayfalarda verilen Run-Time programı linklerinden birinden indirin.

29. Default

tamam anladım türkçe fmle bi ilgisi yok ama oyunu kayıt edebilmem için ne yapabilirim ben de sıkıldım lütfen yardımcı olun.teşekkürler

30. Unhappy yardım

[email protected]dostlarım sorun şu çaliştira basıyorum .ama acmıyo ve çaliştşr yazısının ustunde dil dosyaları bulunamadı yazıyo...oyunu acamıyorum..

Sayfa 17 / 21 İlkİlk ... 71516171819 ... SonSon

Mesaj Yetkileri