normal de açtığımız zamn oyunu birden fazla meneger ekleye biliyorduk ama türkçe versionla açtıııım zamn başka bir tane meneger ekliyemiorsn donuyor öle kalıyor anlamadmm bilgilendirirseniz sewinirm
normal de açtığımız zamn oyunu birden fazla meneger ekleye biliyorduk ama türkçe versionla açtıııım zamn başka bir tane meneger ekliyemiorsn donuyor öle kalıyor anlamadmm bilgilendirirseniz sewinirm
son 2 haftada 5 defa pc kilitkendi. tek çare reset tuşu. acaba yeni versiyon da şu fare kilitlenmesini kaldırabilirmisiniz.!
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
yazmayı unutmuşum. eğer açık pencere varsa (ie, emule, winamp) sanırım bu programları kapatmaya çalışıyor paneliniz ama bazen pc kilitleniyor.
arkadaşlar benim sorunum türkçe yamayı açtığımda çalıştıra basıytorum ve takılı kalıyo hiö düzelmiyo hep reset atmak zorunda kalıyorum yardımcı olursanız sevinirim
herşeyi okudum. biraz bekleyin diyo. zaten genelde çalışıyor. ama ara sıra pc yi tamamen kitliyor.
bir de bu aralar bu forumda nedense bazı arkadaşlar havaya girmiş. ayın üyesi, bölüm sorumlusu yapılanlar, her soruda ilk yazan arkadaşlara şuç bulmakta üstlerine yok. 702 yamasında sakatlıklar fazla dedik, şuç sende diyor birisi. burda bilgisayarım reset atmadan düzelmiyor diyorum. gene çıkıp birisi şuç sende diyor.
hepimiz burda birbirimize yardımcı olmak i.in toplanıyoruz. "çok bilmişlik" taslamaya gerelk yok sanırım. sırf bu yüzden turksportal sitesine az giriyorum. diğer forumlardakiler daha anlayışlı insanlar
ben calistiri tiklayinca run time 76 hatasi aliyorum lutfen yardim
Runtime programı indirmelisin. Link daha önceki sayfalarda verildi.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Visual Basic 6.0 Run-time Files bunu mu yuklemeliyim?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
run-time error 76
path not found yaziyo
Evet onu yükleyince sorunun büyük ihtimalle çözülür.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
ya arkadaşlar açınca maus takılıyo bidaha geçmiyo takılı kalıyo hep normalde bi süre sonra geçmesi lazım ama gemiyo nedden olabilir
ya arkadaşlar bende fm türkçeyi indirdim dosyayı seçiyorum temporis temizle diyorum sonrada çalıştır diyorum açılmadı acaba nedeni ne olabilir?? ilgilenen herkese teşekkürler(fm.exe de yaptım)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
olay aynen bu
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ömrümü yedi bu hata lütfen yardım edin![]()
.exe dosyası eksik. C/Program Files/Sports Interactive/Football Manager 2007 klasörü içindeki uygulama dosyasının adını fm olarak değiştirin.
Eski kayıtlı oyunları açınca Türkçe olarak devam edilebilir mi?
hepsını yaptım ama sureklı dıl dosyaları bulunamadı dıyo. yardım beklıyorum
arkadaşlar yamayı yukledım ama sureklı dil dosyaları bulunamadı yazısı gelıyo buna bır care yokmu saatlerdır ugrasıyorum ..bı cevap yazın be
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
herseyı yaptım
ayarlar menusunden kılasoru sıldım kaydet yaptım yazdıgınız gıbı ama gene oyunu caliştirmadı ve sureklı dil dosyaları bulunamadı yazıyor caliştirin ustunde
arkadaslar oyunu yukledım .turksportaldan acarken calısştıra basıyorum ve dırek karsıma bıldosyaları bulunamadı dıye bır yazı gelıyor yardımlarınızı beklıyorum
ss arkadaslar benim sorunum mesela takimimi kuruyorum turkcede yaptim ama save yapamiyorum takimimi kaydedemiyorum yardimci olursaniz sevinirim
Eğer oyunu kayıt edemiyorsanız bu Türkçe FM ile alakalı bir sorun değil.
oyun ingilizceyken yükleyebiliyordum oyunu şimdi türkçe oldu yükleyemiyorum lütfen bir yol gösterin ne yapabilirim?
tamam anladım türkçe fmle bi ilgisi yok ama oyunu kayıt edebilmem için ne yapabilirim ben de sıkıldım lütfen yardımcı olun.teşekkürler
[email protected]dostlarım sorun şu çaliştira basıyorum .ama acmıyo ve çaliştşr yazısının ustunde dil dosyaları bulunamadı yazıyo...oyunu acamıyorum..![]()