-
taktik harbiden super otesi olmus..ustadin ellerine saglik..Ben de fenerbahce ile oynuyorum, ilk sezon 28 puan farkla sampiyon oldum,su anda ikinci sezonun sonlarindayim ve 4 beraberlik 1 yenilgi 12 puan farkla da liderim..ilk sezon turkiye kupasini da kaldirdik..yabancilar van den borre,lorik cana,alex,guardado,vitti bir de her ne kadar hala profesyonel olmasa da millan..Benim sikintim fenerbahcenin gercek hayattaki sikintisiyla birebir ayni..AVRUPA!! Iki sezondur tik yok masallah..Ilk sezonda baya kuvvetli bi gruptan cikip Man Utd'ye elendik,ikinci sezonda grupta celtic iki macta da doseyince uefa'ya tasindik orada da zaragoza'yi ite kaka gectik ama bu sefer de ajax'la 2-2 0-0 berabere kalip kupaya veda ettik..Olmayinca olmuyor sevgili dostlar yani bu taktikle de olmuyosa ben daha bisey demiyorum..Bi de bu vitti denen cocugu cozemedim gitti..youtube'de bunun sahane gollerini izledim, ben de daha bi tane adam gecmisligi yok pez...gin..Neyse iste bole kafanizi agrittim farkindayim, bu Avrupa konusunda vitti konusunda ya da kadro yapisi konusunda yorumu olan varsa buyursunlar lutfen beklerim..Saglik ve afiyetle degerli dostlar..
Mesaj Yetkileri