1 ile 12 arası toplam 12 sonuç

Konu: Menejer Görüşü

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ben premier lig usülü oynuyorum genellikle maça çıkmadan ''all out attack'' yapıyorum ilk yarı en az iki fark buluyorum fakat ikinci yarı bunu koruyamıyorum ne kadar kapansam cekilsem de ozellikle surekli 2-2 ,3-3 seklinde beraberlikler alıyorum bu da normal de rahat kazancagım maclarda 2 puan bırakmak demek nasıl bi yol izlemeliyim?

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by ThersoN View Post
    ben premier lig usülü oynuyorum genellikle maça çıkmadan ''all out attack'' yapıyorum ilk yarı en az iki fark buluyorum fakat ikinci yarı bunu koruyamıyorum ne kadar kapansam cekilsem de ozellikle surekli 2-2 ,3-3 seklinde beraberlikler alıyorum bu da normal de rahat kazancagım maclarda 2 puan bırakmak demek nasıl bi yol izlemeliyim?
    kısa pasa ve yavaş tempoya dön bunu yanında zaman kullanımını arttır closing down ı arttırarak tempoyu da düşürürsün maçta kontra arak opsiyonu açık olsun bunun yanı sıra oyun anlayışını tamamen geriye doğru çekme tamamen defansif olmasın defans çizgisini geriye çekip bolcakontra yakala bilirsin pas hedefinde kanatlara olsun bence bir dene eğer olmazsa yine yazben yardımcı olmaya çalışırım birde takımın ney ona göre bişiler yaparız

Mesaj Yetkileri