-
Selamlar..
benim transferpolitikam sizlere oranla biraz daha degisik..
ilk sezonlarda max 25 yasinda en az orta duzey futbolculari alip warsa yerli yetenek 15-16 yasinda oyuncular bulurum.. 25 yasindayken aldigim oyuncular 5 sene sonra bazen daha erken turk statusune gectigi anda yabanci 15-16 yasinda genc oyuncular bulup bana bagli olan kluplere gonderirim.. ornegin cardiff kulubunu alt takimim olarak almistim.. yabanci yetenek buldugum zaman direk oraya gonderiyordum cardiff 1-2 sene sonra ingiltere premier lige cikiyor ve oyuncularda cok hizli bir sekilde gelisiyor.. ilk transfer ettigim 25 yasindaki oyuncular 30 a dayaninca eger takima cok fazla katkisi olmuyorsa ne bileyim kilit oyunculardan birisi degilse cardifften genc oyuncuyu cagirip yavas yavas onu takima monte ediyorum.. ayrica turk takimlarinin ve milli takimin basarisinin artmasindan sonra daha fazla yerli genc oyuncular cikmaya basliyor..
yani ben genclerle calismayi seven birisiyim.. cunku uzun vadede her zaman onlar ise yariyor.. tabi bunun yaninda onemli maclarda takimi ayakta tutacak tecrubeli her mevkide 1 adamim oluyor..
aldiim genc oyuncularin hepsini oynatmiyorum tabiki.. cuzi bir fiyata alip milan - inter - r.madrid - barcenlona - arsenal - chelsea gibi dev kluplere astronomik fiyatlara werip klube para getiriyorum..
simdi o aldiim genc oyuncularin ben potansiyel yeteneklerine bakiyorum oncelikle fakat su anki yeteneklerinede bakiyorum ayrica.. transfer ettigim genc futbolcunun bir yil icindeki yeteneginin ne kadar gelistigine bakiyorum eger cok gelisme yoksa oyuncuyu hemen satiyorum.. fakat alt klubumun kilit oyuncusu olmussa cok hizli gelisiyorsa takima aliyorum..
Potansiyel yetenek falan onemli ama bence en onemlisi takima katkisi.. oyuncunun istatistiklerine bakip karar wermek en mantiklisi bence..
iyi gunler..
Mesaj Yetkileri