1 ile 30 arası toplam 385 sonuç

Konu: 23.Hafta Fenerbahçe - Sivasspor

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by yatebos View Post
    bana gore bu bi olcu olamaz yani kopek geldi guluolar fln hepsini biliorm takip ediorm fakat macta taraftarın werecei tepki cok onemli ornek olarak 7 dakika susma olayı war olursa buyuk etki yaratır weya mactan once oyuncuları tribune caırmamakda dusunuluor buda etki eder yani sahaya cıkınca hersey deişecektir
    7 dakika susmak mı! zaten tribünlerimiz bu sene malesefki toplasan 7 dakika bağırmıyolar bile her zaman sadece yönetim teknik kadro ve futbolcular suçlu değildir bu sene Fener taraftarı çok kötü durumda

Nesil
    2007
    Yer
    stamford bridge weya saracoğlu

Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post
    7 dakika susmak mı! zaten tribünlerimiz bu sene malesefki toplasan 7 dakika bağırmıyolar bile her zaman sadece yönetim teknik kadro ve futbolcular suçlu değildir bu sene Fener taraftarı çok kötü durumda
    eet cok cok haklısın taraftarlarda cok kotu fakat dusunduun saman bununda sebebi yonetimdir yani 1 maca 360 milyon weripte giren bi adam baarmas tabi weya kombineler bazı bolumlar için 5 milyar , 5 milyar weren bi adamda daarmas yani biras daa uygun fiyatlar olsa baaracak taraftarda gelecek fakat maddi durumları yusunden gelemiolar...
    Bu Kullanıcı aşağıdaki forum kuralını ihlal ettiği için süresiz uzaklaştırılmıştır:

"Sitemizde argo kelimeler kullanamaz, kişiyi veya kurumu hedef alan küfür & hakaret edemezsiniz"

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post
    Taraftarda artik bikti.
    100. yilimizda sahada oynarken yüregimizi agzimiza getiriyolar.
    Taraftar her türlü destegi veriyor. Orjinal ürün aliyor. Taraftar karti aliyor. Yönetim ne cikarirsa aliyor. Ama takimda is yok. Insallah bu macla hersey degisir.

Mesaj Yetkileri