Quote Originally Posted by EmperoR View Post
Yapmayin ya simdi siz bu listeyi dogru buluyormusunuz?

Man utd,chelsea,real madrid yok.Milan ligde kötü gidiyor,cl de celtic ile berabere kaldi ama 5.sirada.Newcastle 10.sirada daha ne diyeyim.Arsenal clde psvye yenildi.Ligde 4.sirada.Ama 7.sirada.Tam sacma.

Galatasaray lider oldugunda uefa kupasini kazanmis,süper kupayi almis,ligde sampiyon olmus,türkiye kupasini almis bir takim olarak liderdi.

Eger kendinizi bizimle kiyaslayacaksaniz aradaki bu büyük basarilari görmeniz lazim.
En baştan başlayayım, benim ilk mesajımı tekrar oku, sonra bu mesajı...

1- Ben bu listeyi doğru buluyorum ya da bulmuyorum diye birşey dediğimi hatırlamıyorum.

2- Belli kriterleri var dedim, senelerdir her ay bu liste yayınlanır. FB iyi olduğunda liste saçma gösterilir, FB listede yoksa o zaman sorun da yok.

3- Son 1 sene diyor, geçen senenin Mart ayından beri yapılan maçlar değerlendirmeye alınıyor, bir resmiyeti yok, sadece inişte ve çıkışta olan takımları görmek için diye yazmıştım.

4- Ama bu listede belirtilen kriterlerde lider oldu. Herhangi bir değişiklik olmadı puanlamada.

5- Son yazdığın cümleyi zaten anlamadım, bu konuyla ne alakası var. Biliyoruz GS bu başarıları elde etti, gurur duyuyoruz ama bu konuda ne bir kıyasla yapıldı ne de GS'nin başarıları küçümsendi. Bu cümleyi yazma maksadını çözemedim.

Arkadaşlar başta da dediğim gibi bu liste her ay yayınlanıyor. Neden FB söz konusu olunca liste saçma oluyor da diğer aylarda olmuyor diyorum. UEFA'nın yayınladığı liste değil ki bu, sadece yine tekrarlıyorum son 1 yıl içindeki takımların durumunu gösteriyor...