Originally Posted by eGowiCh RENKLERE AŞIĞIZ SİZLERE DEĞİL !!! EN BÜYÜK TARAFTAR FUTBOLCULAR SAHTEKAR !!! Yazıklar olsun yönetime, teknik direktöre, oyunculara... Aldığımız piyango biletleri, formalar, taraftar kartlar ZEHİR ZIKKIM HARAM OLSUN !!! işte ben bu acıları görmemek için fenerli olmak istemezdim
Originally Posted by utku_hagi işte ben bu acıları görmemek için fenerli olmak istemezdim Sizin durumunuz bizden iyi mi sen böyle konuşuyorsun ?!!
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden, Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Originally Posted by utku_hagi işte ben bu acıları görmemek için fenerli olmak istemezdim Bizim durumumuz bu sene fenerbahcedende beter.Sanki bizimkisi iyimi? Taraftar dedigin kötü gündede takiminin yaninda olandir!
Originally Posted by utku_hagi işte ben bu acıları görmemek için fenerli olmak istemezdim katılıyorum
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Originally Posted by utku_hagi işte ben bu acıları görmemek için fenerli olmak istemezdim Dinime küfreden müslüman olsa misali.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Originally Posted by utku_hagi işte ben bu acıları görmemek için fenerli olmak istemezdim zaten senin gibi iyi gün dostlarının fenerbahçeli olmasını istemeyiz... taraftar dediğin kötü günde belli olur.
Forum Rules