Sivas'dan çok Serdar'a helal olsun.Gollerde hiç bir hatası yoktu.Yaptığı kurtarışlarda cabası.Volkan olsaydı kalede Fener fark yerdi Sivas'dan
Sivas kural hatası yapmıs Fb ıtıraz etcekmıs
fenerbahçe kazansaydı böyle söylerlermiydi acaba
ewet 4 oyuncu deişiklii yapılmııs oldu esame listesi sorunu yusunden yani resmi esame listesine gore 11 de olan SERDAR TOPRAKTEPE 11de baslamamıs we bu 1 deişiklik olarak sayılmalıymıs(ulusoy sayarmı be kardesim) bundan sona 3 deişiklik daa yapıldı sivas tarafından we toplamda 4 deişiklik oldu ayrıca RESMİ ESAME LİSTESİNE GÖRE 11de olan oyuncu 11 de baslamayınca o oyundan cıktı sayılmalı we cıkan oyuncu bi daa giremes, fakat serdar oyunada girdi yani cıkan oyuncu girmiş oldu... ama tabi butun bulara rağmen SAYIN(!) h.u. bunları gormezden gelecektir buna eminim
Bu Kullanıcı aşağıdaki forum kuralını ihlal ettiği için süresiz uzaklaştırılmıştır:
"Sitemizde argo kelimeler kullanamaz, kişiyi veya kurumu hedef alan küfür & hakaret edemezsiniz"
Evet tekrar oynanır galiba .. Fenerbahçe yenseydi oynanmazdı sanıyorum .. Sonuca etki ettiği için tekrarı olabilir ..
tekrar oynansın daha ıyı fb 3 puan kaybeder
Stadyum da para cezası verilebilir, Bu o kadar da önemli birşey değil dendi ..
ya basta SAYIN(!) h.u warken bu macın takrarlanacaını dusununen war mı???4 deil 14 deişiklik olsa bile bu mac tekrarlanmaz
Bu Kullanıcı aşağıdaki forum kuralını ihlal ettiği için süresiz uzaklaştırılmıştır:
"Sitemizde argo kelimeler kullanamaz, kişiyi veya kurumu hedef alan küfür & hakaret edemezsiniz"
Sivasspor bukadar cok caba sarf ettikten sonra, boyle bir hata ile kendilerini yaktiysa.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Haluk Ulusoy dan karar cikmaz once, once MHK ya gidilecek.
Olayın aslı belli oldu. Sivas listede değişiklik yapmış son dakikada. Sivasspor oyuna Gürhan'ı koymuş ama F.bahçe'ye imzala demişler F.Bahçe imzalamamış. Bu yüzden maçı F.Bahçe kazanmış sayılıyor.
Sorun sadece listelerdeymiş, 4 değişiklikten falan bahsedilmiyor hiç bir programda ..
o listeyi degismek, 1 oyuncu degisiklik sayiliyor. Sivas ise mac icinde 3 oyuncu degisti, toplam 4 oyuncu degismis gibi sayildi
Maçın hakemi Cem Deda ise "Bana maçtan önce ihtar gelmedi. Her iki taraf da bunları imzaladı. Artık bir itiraz yapılacaksa bunlar bana değil Futbol Federasyonu'na gider" dedi.
Kaynak: Ligtv ..
Zico gine gonderilmekten mi kurtulacak
Yav anladık tamam .. Taktın Haluk Ulusoy'a .. MHK var ondan önce .. Futbolcuların taktığı yok, sen burda stres yapıyorsun ..![]()
ŞANSAL BÜYÜKA Hocam esame listesi verildiğinde. Rakip takım itirazım yoktur diye imza mı verir…
ERMAN TOROĞLU: Anladığım kadarı ile Basına giden listeyi söylüyorlar… Ancak onun önemi yok… Dünya Kupası’nda bir liste dağıtıldı.. Ronaldo listelerde yok… Maç bir başladı Ronaldo sahada… Maçı Fransa kazandı… O listede olmaması kimseyi ilgilendirmiyor… Son anda hakeme gelen bir liste var… Maç başlamak üzere tuvalete gittim. İshalim…
ŞANSAL BÜYÜKA Hocam hakeme verilen esame listesinde Gürhan yok. 18 kişilik esame listesinde Serdar var… Sonra liste değişiyor… Fenerbahçe’ye imzala diyorlar. Fenerbahçe imzalamıyor…
ERMAN TOROĞLU: İshalsin.. Ekzajere ediyorum. Maçın 11’inde varım.. Ancak oynayamayacağım… Yani bu değişiklik olmaz…
ŞANSAL BÜYÜKA Peki Fenerbahçe itiraz etti…
ERMAN TOROĞLU: O bir şey değiştirmez.
ŞANSAL BÜYÜKA Esame listesini neden imzalatıyorlar peki…
ERMAN TOROĞLU: O prosedür… Hasan girecek, veli girecek… O anda Veli sakatlık geçiriyor… Orada hoca hemen geliyor, değiştiriyor.. Oyuncunun oyunculuk vasfı oyuna girdiğinde başlar…Hakemler girecek oyuncuyu elinden tutar, oyuncu ne zaman çıkar, o zaman oyuncuyu bırakır… Çıkacak oyuncu çıkmıyorum dedi… Girecek oyuncu kös kös gider yerine oturur… Seni 11’e yazarım. Sen ishalsin, ben 10 kişi ile maça başlarım, sonra sen gelir oyuna girersin… Başka şeyleri var.. Cezalı oyuncu var. Onu öyle bir anda sokarsın ki, maçı masada bitirmek için… Benim bildiğim bu. Yönetmelik değişti ise bilmiyorum…
İnşallah hükmen felan kazanmayız. Sonra şampiyonluğu hükmen kazandılar diye bazıları konuşur. İnşallah böyle biter.
Bu arada Ermanları koymayın eğer onları izleyen varsa adamlar ayak üstü sitcom komedisi yapıyorlar.![]()
Eğer gerçekten ortada bir hata varsa, kimse konuşamaz o şekilde Batuhan ..