isteseydim gs'nin ödediği vergilerin rakamlarıyla BJK'nin kini de karşılaştırmak için yeni topic açardım...
Hiç durma aç topicini o zaman ...

Galatasaray'lılar başkasının kirli çamaşırlarıyla uğraşmaz çünkü aldığı terbiye bunu gerektirir taraftarlar arasına buna Galatasaray terbiyesi denilir.

Tekrar söylüyorum umarım bu sefer anlarsın;Bu ülke de kirli çamaşırları olmayan klüp yok buna Beşiktaş'da dahil onun için başkasının kapısının önündeki çöplere pislik atmadan önce herkes önce kendi takımın yaptıklarına bakacak.

60-70 yıl veya 60-70 dakika ne fark eder maksat gündemi değiştirmek değilmi?

yazarın tarafsız olduğunu savunmam Beşiktaş'ı küçültmez.çünkü ben burada Beşiktaş'ın temsilcisi filan değilim.benim yaptıklarım Beşiktaş'ı ilgilendirmez ama Beşiktaş'ın yaptıkları beni ilgilendirir
Yazar ,antipatik yazısıyla Beşiktaşlı'lık kimliğini kullanarak yeterince antipatik oldu.Bu yazıyı yazarken de arkasına Beşiktaş kimliğini aldı.Madem bir camia ya çamur atacaksın tuttuğun takımı arkana alarak yazı yazma cesur ol!

Evet Beşiktaş'ın yaptıkları seni ilgilendirir fakat madem ki sen bir taraftarsın,taraftar olarak her yerde her zaman Beşiktaş'ın temsilcisi olarak bulunmalısın taraftarlık mantığı işte budur.

isteseydim gs'nin ödediği vergilerin rakamlarıyla BJK'nin kini de karşılaştırmak için yeni topic açardım...
ben burada Beşiktaş'ın temsilcisi filan değilim.
Yazdıkların birbirini tutmuyor.Madem ki Beşiktaş'ın temsilcisi değilsin neden Beşiktaş'ın avukatı gibi davranıyorsun yok ben gerçek taraftarım diyorsan seni bu tarz konularda sükunete davet ediyorum.