Zaten Ulusoy isfifa diye bağıranlara gıcığım var. Maç sırasında skor 1-1 bizim takımı motive etmemiz lazım bir grup bağırıyor Ulusoy istifa. Şimdi bu bağırman takımı nasıl motive eder? Önce maçı kazanalım son 5 dk bağırısın.
Zaten Ulusoy isfifa diye bağıranlara gıcığım var. Maç sırasında skor 1-1 bizim takımı motive etmemiz lazım bir grup bağırıyor Ulusoy istifa. Şimdi bu bağırman takımı nasıl motive eder? Önce maçı kazanalım son 5 dk bağırısın.
Bu Kullanıcı aşağıdaki forum kuralını ihlal ettiği için süresiz uzaklaştırılmıştır:
"Sitemizde argo kelimeler kullanamaz, kişiyi veya kurumu hedef alan küfür & hakaret edemezsiniz"
http://forum.turksportal.net/vb/show...t=36273&page=3
Burda bi arkadas Fenerbhacenin Turkiye kupasini almaycagini ve bunun tek sorumlusu Haluk Ulusoyun oldugunu dusuyor
beyler bu maç tekrar olmaz öyle bişe imkansız bence
Bu Kullanıcı aşağıdaki forum kuralını ihlal ettiği için süresiz uzaklaştırılmıştır:
"Sitemizde argo kelimeler kullanamaz, kişiyi veya kurumu hedef alan küfür & hakaret edemezsiniz"
yatebos hep diyon da sende de o nefret var
Bulent yavuz kural hatası deıl mac tekrarlanmaz dedı Ntv de
Yanlis dusunce, Haluk Ulusoy Trabzonu cok sevse, suan Trabzonspor bi sekilde 1ci olurdu.
volkan ballı ntv de konusuor su anda
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Volkan Ballı bn ilk once imza attım fakat deişiklik olduktan sona onu sozlu olarak konustuk fakat resmi olarak paraf atmadım dedi...ntv'de
beyler ne olursa olsun bu maç tekrar olmaz yer yerinden oynar ortalık yıkılır böyle bi karar verilmez bence maçın skoru budur
Madde 25:
Listede yazılı on bir futbolcu dışında bir yedek futbolcu ile kadronun tamamlanması halinde oyuncu değişiklik hakkının biri kullanılmış sayılır
die bişi okudum baska bi sitede inşallah doğrudur
Yazik Fenerbahcenin boyle yontemler ile biseyler aramasi. Bugun Sivasspor Fener'den cok daha istekli idi, ha Serdar oynamis ha Gurhan. Fenerbahce cok kotuydu
yani komik durumlar bunlar yaa nerelerden medet umuyorlar
Bu zico da artık gitse iyi olacak ama..
yhaw bnde ole dusunuorm ama bide kendini baskan yerine koy sezon ortası lidersin 6 puan ondesin gonderip kimi getirirsinki ama sezon sonunda ne olursa olsun hem ligi hem kupayı alsakda zico gitmeli ama yani su an biraz yanlıs olabilir
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
kural hatası konusunda fenerbahce.org daki acıklama;
Asbaşkanımız Şekip Mosturoğlu, Sivasspor'un 1'i maç başlamadan 3'ü de maç içinde olmak üzere toplam 4 oyuncu değişikliği yaparak kural hatası yaptığını, Fenerbahçe'mizin 3-0 hükmen galip ilan edilmesi için gerekli yerlere başvuru yaptıklarını söyledi.
Şekip Mosturoğlu, "Biz maçın devre arasında, Sivasspor'un ilk 11'de maç başlamadan bir değişiklik yaptığını 4. hakeme söyledik. Bir şey olmayacağını söyledi. Ancak daha sonra maç içinde Sivasspor 3 değişiklik daha yaptı. Toplam 4 oyuncu değiştirildiyse kural hatası olmalı ve 3-0 galip gelmemiz lazım. Gerekli yerlere başvuruyu yaptık. Buna federasyon karar verecek" dedi.
Taraftarlarımızın protestosunu da değerlendiren Şekip Mosturoğlu, "Taraftarımız zaman, zaman protesto etti. Tepki vardı ama, federasyona da tepki vardı. Bence maçın kırılma noktası 18.dakikada Önder'e yapılan ancak aleyhimize verilerek golle sonuçlanan faul kararıydı. MHK ve federasyon dikkatli olmalı." diye konuştu.
Futbolcular üzerinde baskı olduğunu belirten Mosturoğlu, "100. Yıl baskısı, puan farkını açma baskısıyla birlikte futbolcularımız büyük bir stres altında oynuyor" dedi.
Zico'ya yapılan eleştirileri de değerlendiren Mosturoğlu, "Hata varsa tek kişinin değildir. Tek kaleye dönmüş maçta aşırı performans gösteren futbolcularımız vardı. Bence oyuncu değişiklikleri doğruydu" dedi.
Mosturoğlu, Fenerbahçe Başkanı ve yönetim kurulunun tüm başarısızlık ve başarılarda her türlü sorumluluğu üstlendiğini belirterek, "Biraz da şansımız olmalı. Direkten dönen toplan gol olsa, fark 8 puan olurdu" diye konuştu.
yatebos sana sürekli uyarı verdirmek zorunda bırakma beni ya üslubuna dikkat et yada yazma son uyarın
ekrar olmiyecek kural hattasi 3-0 hukmen
sevas baskani hatta yaptiklarini kabul ediyor.
nerde soledı bunu
fenerbahçe böle oyunlarla bişiler koparmayı umut eder hale geldiyse yazık valla. bu maçın skoru budur.
ayriyeten sivas başkanı hiç böle bişi söylemedi ntvde çıktı her şey tamamdır dedi.
bence mac bole sayılmalıdır bız boyle seylere kalmadık yaa bole mac kazanıcaksak hıc kazanmıylım daha ıyı
İlk yarı çok pas hatası yaptık, olmayacak pozisyonlardan gol yedik. 2. yarı Mehmet'in de oyuna girmesiyle ağırlığımızı hissettirdik. Kaçan sayısız pozisyon ve direkten dönen 2 top vardı. Onlardan biri girse o havayla maç farka da gidebilirdi ama olmadı.
Bu maça bakınca özellikle 2. yarıda çok keyifli bir maçtı. Uzun zamandır bu kadar keyifli maç izlememiştim. Önceki haftalara göre takım daha istekliydi, pres yapıyordu, mücadele ediyordu. Bu ilerleyen haftalar için hoşuma gitti.
Ne demiştik zamanında "Hep Destek Tam Destek" Ben bu sene şampiyon olacağımıza inanıyorum. Ve sezonun da Zico ile bitmesi gerektiğini düşünüyorum. Şu anda yapılacak değişiklik bizi daha iyi bir duruma getirmez...
"YÜCE ATATÜRK"
Bir federasyon başkanı eğer tetikçiyse(misal Guido Rossi) disiplin kararlarını tek başına alabilir,bir takımın canına okuyabilir,küme bile düşürtür.
Ama Haluk Ulusoy'un kimseyle uğraşacak hali yok,kimse hayal görmesin.Haluk Ulusoy seçimlerle,davalarla uğraşıyor.
Ben olasılık vermiyom tekrara, berabere sayılır büyük ihtimalle...
Gürhan Gürsoy dün gece golün asistini yaptı.Tam röportajın üstüne isabet oldu...
Koray Dusova making tactical change...
Tekrar olmayacak.Federasyon reddetti.Ayrıca Sivas'ın bu maçtan hakkıyla puan kazandığına inanıyorum.Onlarda insan,uzaydan gelmediler.Çıktılar oynadılar.Fenerbahçe gündemi değiştirmeye çalışıyor.