ben fazla oynayamıyorum şu sıralar ama juveyle oynuyordum demodan devam ettim ilk senede cl kupası şampiyonluk vs. sıktı ben de klasik olarak fiorentinama geçtim şu an viris taraması yapıyorum resimleri daha sonra koyarım

ilk sene maddi krizden dolayı elimdeki kadroya birkaç yatırım yapabildim sadece ve 7. oldum ligde uefaya katıldım bu sezon 33 maçlık yenilmezlik serim var en yakın iki rakibim juve ve romayla aramda 6 puan fark var uefa kupası çeyrek finali ikinci maçındayım ilk maçta alkmaarı deplasmanda 5-0 yendim pazzininin iki golü sayılmadı 9-10 değişik taktik icat ettim kendimce maçına göre 4 tanesini genelde kullanıyorum.. bu sene gelecek paralarla seneye şampiyonlar ligini hedefliyorum vs vs..

biraz erken bunları yazmak için ama ilk sezon mütiş bi başarı gösteremesem de bu sezon artık rekor bi şampiyonluk, italya kupası ve uefa kupası büyük ihtimalle benim. kadromu da seviyorum ama orta sahaya biraz çeki düzen vermem gerek şampiyonlar ligi için.

Arenas
Ujfalusi Bonera E. Morretti Zonneveld
Bresciano Guarin Donadel Babic
Pazzini Bojinov

yedeklerde Frey Burdisso Alpay Fritz Mezague Vandermieren Toni Bruggink gibi adamlar var şimdilik yetiyor işte ama gelecek sezon ne yaparım bilemem en azından Donadel Bresciano çok iyi performanslarına rağmen değiştirilirler defansa kuvvetli bi adam lazım gerisi idare eder gibi..

Destan yazdım ha iki satırlık şey