1 ile 30 arası toplam 31 sonuç

Konu: Alex'in kaderi çiziliyor

Hybrid View

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Umarım anlaşma sağlanmaz ve Alex ile yollar ayırır. Bunu bütün kalbimle istiyorum.
    Sezon başı burada Alex hakkında açılan konularda, Alex'e hiç toz kondurtmuyordun.. Şimdi ise gitmesini bütün kalbinle istiyorsun.. Hayat işte.. Neler yapacağı hiç belli olmuyor..

Quote Originally Posted by Eray Dengiz View Post
    Sezon başı burada Alex hakkında açılan konularda, Alex'e hiç toz kondurtmuyordun.. Şimdi ise gitmesini bütün kalbinle istiyorsun.. Hayat işte.. Neler yapacağı hiç belli olmuyor..
    Kondurmuyordum zira Alex muhteşem bir 2 sezon geçirdi Fenerbahçe'de. Bu seneki performansı, isteksizliği ve form düşüklüğünden dolayı gitmesini istiyorum. Geçtiğimiz 2 sezonki Alex yok şu an, kariyerinin sonlarına yaklaşıyor, Alex bitiyor yavaş yavaş.

Alex bir dünya yıldızı, dünyanın en yetenekli oyuncularından biri, süperstar, ama her futbolcu gibi artık kariyerinin sonuna yaklaşıyor ve yavaş yavaş düşüyor. Bence zirvedeyken Fenerbahçe'den ayrılması en hayırlısı olur.

Kondurmuyordum zira Alex muhteşem bir 2 sezon geçirdi Fenerbahçe'de. Bu seneki performansı, isteksizliği ve form düşüklüğünden dolayı gitmesini istiyorum. Geçtiğimiz 2 sezonki Alex yok şu an, kariyerinin sonlarına yaklaşıyor, Alex bitiyor yavaş yavaş.

Alex bir dünya yıldızı, dünyanın en yetenekli oyuncularından biri, süperstar, ama her futbolcu gibi artık kariyerinin sonuna yaklaşıyor ve yavaş yavaş düşüyor. Bence zirvedeyken Fenerbahçe'den ayrılması en hayırlısı olur.
    Kariyerinin sonlarına mı yaklaşıyor?

Alex kaç yaşında? 29-30 fln dimi? Her futbolcu gibi artık kariyerinin sonuna yaklaşıyor demişsin. Her futbolcu lafına ben katılmıyorum. Dünya'da ne futbolcular var 35-36 yaşında deliler gibi top oynuyorlar. Çok fazla uzağa gitme.. 34 yaşında Galatasaray'a Uefa kupasını kazandıran oyunculardan Hagi'yi örnek vereyim sana..

Alex şuan Fenerbahçe'nin tek lider konumundaki futbolcusudur. 2 senedir Fenerbahçe'yi top oynatan tek adamdır. Her futbolcu gibi onunda düşüşleri olacaktır. Belkide suçu Alex'de değilde başka yerlerde aramak lazım. Alex, 2 sezondur iyi oynuyor dediğin o dönemlerde Fenerbahçe'nin forvetlerinde kimler vardı? Belkide bu isteksizlik forvetlere istediği pası gönderemediği içindir.. Olabilir mi?

Nesil
    2006

Alex kariyerinin sonlarına değil. İkinci baharını yaşamaya başlıyor. Alex 3-4 sezon daha aynı performansı gösterebilecek bir oyuncu. Aslında şuan bile kötü değil. Takımda ki performansı en iyi olan oyuncu. Tek eksiği top ile koşma becerisi yok. Aslında Alex'i daha iyi konuma gelmesi için tek yapması gereken F.Bahçe onun yanına yardımcı olabilecek pas verebilecek, pozisyona sokabilecek oyuncu olması gerekiyor. O zaman Alex daha faydalı olacaktır.

Mesaj Yetkileri