Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 58 arası toplam 58 sonuç

Konu: Ya Souness ya Lippi

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Lippinin Turkiyeye GeLmesi zaten cok zor GeLmez Adam ItaLyayi Sampiyon yapmis Bence Daha KaLiteLi Bir Lig Takimina Gider..

İtalya'yı şampiyon yaptı diye gelmicekmi adam Şenol Güneş'de Türkiye'yi dünya 3.sü yaptı ama şimdi Güney Kore'de

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

lippii gelsin yaa

Quote Originally Posted by utku_hagi View Post
    İtalya'yı şampiyon yaptı diye gelmicekmi adam Şenol Güneş'de Türkiye'yi dünya 3.sü yaptı ama şimdi Güney Kore'de
    Marcelo Lippi'den bahsediyoruz. Şu an dünyanın en iyi 5 teknik direktörü arasında yer alan Marcelo Lippi'nin maaşını Galatasaray zaten karşılayamaz, Lippi de gelmez. Gelirse de Galatasaray'ı şampiyon yapar, eski günlerine döndürür; ama gelmez.

Lippinin adi juve ile aniliyor.Eger juve seri a ya dönerse ki dönecek lippi ile anlasacaklar.Lippiyi bizim almamiz imkansiz.6 aylik parasini veremeyiz onun.

Gelecekse bülent korkmaz gelsin.

Lippi Juventus'a gidebilir, ama Didier Deschamps da iyi bir antrenör ve 30 Haziran 2008'e kadar sözleşmesi bulunuyor.

Bülent Korkmaz'ın Galatasaray'a geleceğini sanmıyorum, zira bir jübile bile yapmadınız.

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Lippi Juventus'a gidebilir, ama Didier Deschamps da iyi bir antrenör ve 30 Haziran 2008'e kadar sözleşmesi bulunuyor.

Bülent Korkmaz'ın Galatasaray'a geleceğini sanmıyorum, zira bir jübile bile yapmadınız.
    Deschamps iyide juveyi kaldiramaz o.Juve seneye inter gibi su anda seri a da kadro bakimindan en güclü takimi ile kapisacak.Deschamps daha seri b de 25 macta 17 galibiyet 7 beraberlik 1 maglubiyet almis.Daha 25.haftadan 17 puan kaybetmis.Birde seri b de.Bence juve seneye cok basarili bir teknik direktör ile anlasmali.Bu lippi olabilir.

Bülent korkmaz konusuna gelirsek dogrudur özhan bey ve saz arkadaslari ona jübile yapmadi ama sonucta bülent korkmaz galatasaray alt yapisindan cikip hicbir kulübe gitmeden 18 sene galatasarayda forma giymis.630 lig maci yapmis.Bugüne kadar 1 UEFA Kupası, 1 Süper Kupa, 8 Türkiye Ligi Şampiyonluğu, 6 Türkiye Kupası, 5 Cumhurbaşkanlığı, 2 Başbakanlık, 6 TSYD Kupası kazanmis.101 Kez galatasaray formasi ile avrupa kupalarinda mac yapmis biri sence bir jübile icin galatasaraydan ayrilabilir mi?

Del Piero_10 Misafir

Marcelo Lippi

11 Nisan 1948'de doğdu.Son başarısı 2004 yılında göreve başladığı İtalya milli takımı ile 2006 dünya kupasını kazanması.

1969'da başlayan futbol kariyerinde Sampdoria,Pistoilese takımlarının formasını giydi.

kariyer
    1982'de antrenörlüğe Sampdoria'nın genç takımı ile başladı.1989 yılında gittiği Cesena'dan sonra sırasıyla Lucchese,Atalanta ve Napoli'de görev yaptı.

1994'de Juventus'un başına geçmesi onun için dönüm noktası oldu.3 Şampiyonluk,4 İtalya süper kupası,Şampiyonlar Ligi,Avrupa Süper kupası,Kıtalararası kupayı alarak katıldığı tüm kupaları kazandı.

1999-2001 arası inter ile çok başarısız bir dönem geçirerek(normal)
    tekrar Juventus'a döndü.2002 ve 2003 yılında 2 kez arka arkaya şampiyonluk yaşadı ve 2003 yılında Juventus ile şampiyonlar liginde final oynadı.Bir sezon sonra görevi bırakan Lippi başına geçtiği İtalya milli takımına finalde Fransa'yı penatılarla geçerek Dünya kupasını kazandırdı.Dünya kupasının ardından görevinden ayrıldı.

__________________________________________________ ______

Ben Galatasaray'a gelmesi zor diyorum.Ama gelirse sadece ismiyle Türkiye liginin popülaritesini ikiye katlar.Galatasaray transferde çok avantajlı konuma geçer.Bence %100 şampiyon olur.

Bülent Korkmaz bir açıklamasında bir gün Galatasaray'a geri döneceğim demişti.. Ayrıca jubileyi biz değil Canaydın yapmamıştır. Galatasaray camiası ve taraftarı her zaman Bülent Korkmaz'ın jubile yapılmasını istemişti..

Lippi konusuna gelince.. Eğer sağlam kaynaklar bulunursa, araya tanıdıklar sokulursa neden olmasın.. Ama zor hatta imkansız..

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Deschamps iyide juveyi kaldiramaz o.Juve seneye inter gibi su anda seri a da kadro bakimindan en güclü takimi ile kapisacak.Deschamps daha seri b de 25 macta 17 galibiyet 7 beraberlik 1 maglubiyet almis.Daha 25.haftadan 17 puan kaybetmis.Birde seri b de.Bence juve seneye cok basarili bir teknik direktör ile anlasmali.Bu lippi olabilir
    Lippi 3.kez gelmez.Ayrıca Deschamps'ı arayarak Juventus'a dönmeyeceğini söylemiş.Deschamps'ı kovmak yada senle işimiz bitti şimdi yallah tarzında olaylar asla gerçekleşmez,olsaydı utanç olurdu.

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Efsane Kaptanımız Bülent Korkmaz gelsin takımın başına.Özhan Canaydın'da gitsin bıraksın kulübü.

Ben Kaptanımızı takımın başında görmeyi çok isterim.

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by sherryy View Post
    Efsane Kaptanımız Bülent Korkmaz gelsin takımın başına.Özhan Canaydın'da gitsin bıraksın kulübü.

Ben Kaptanımızı takımın başında görmeyi çok isterim.
    Erken,kendini kanıtlamadan gelrise,sonu Oğuz ile Rıdvan gibi olur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Souness gelebilirde Lippi'ye YOK ARTIK dedim.
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bülent Korkmaz bir açıklamasında şartlar beni Galatasaray'ın başına geçirecek demişti .. O şartlar da yavaş yavaş oluşmaya başlıyor zaten ..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Feneerli arkadaslarin cogu gelmez diyor bende sunu soyluyorum dusundugunuz kadar zor degil gelmesi

Ama Lippi önceden açıklama yapmış İngiltere veya İtalya'da takım çalıştırmak istiyomuş

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

suanda butun teklifler degerlendiriliyor

ben bu olaylara pek inanmaadım ama neyse

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

her kötü giden takım için o geliyo bu gidiyo.geçen bi kanaldada le guen seneye kesin fenerde diye bi haber vardı.at atabildiğin kadar işte ya...

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

ya gelirse işte o zaman mükemmel olur.

Lippi Galatasaray'a gelsin istediğiniz her şeyi yapacağım

Juventus'u Juventus yapmış, onu başarıdan başarıya taşımış, başarılabilecek en büyük şeyi, Dünya Kupası şampiyonluğunu başarmış bir antrenör maddi sıkıntı yaşayan ve Avrupa'da konumu iyi olmayan bir takıma neden gelsin? Hayalden öteye geçemez Lippi'nin gelmesi.

Lippi bu saatten sonra başka bir takımı çalıştırmak da istemez, zirvede bırakmak istiyor. İtalya'yı şampiyon yapıp görevinden ayrılmak istemesinin de sebebi bu.

ee hani ersun yanal geliyordu ....

Nesil
    2005
    Yer
    Turkiye'de biyerler iste

daha cok giden gelen olur

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

ok insallah gelirde lippi bende gelince sunu yaparim veya lippi gelince sunu yapicam diyenlere neler yaptircam gorursunuz

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

kendinden cok eminsin lippinin menejerligini yapiyosun galiba

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

emurafu nasıl oluyorda bu transfer konularında bukadar iddalı olabiliyorsun anlamıyorum ya varmı bi gizemi ?
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Emurafu Niye Lippi Kesin GeLiyomuş Gibi Konuşuyosun ki..!!

SOUNESi bilmemde
    LİPPİ asla qelmes

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri