Lippinin Turkiyeye GeLmesi zaten cok zor GeLmez Adam ItaLyayi Sampiyon yapmis Bence Daha KaLiteLi Bir Lig Takimina Gider..![]()
Lippinin Turkiyeye GeLmesi zaten cok zor GeLmez Adam ItaLyayi Sampiyon yapmis Bence Daha KaLiteLi Bir Lig Takimina Gider..![]()
İtalya'yı şampiyon yaptı diye gelmicekmi adam Şenol Güneş'de Türkiye'yi dünya 3.sü yaptı ama şimdi Güney Kore'de
lippii gelsin yaa
Lippinin adi juve ile aniliyor.Eger juve seri a ya dönerse ki dönecek lippi ile anlasacaklar.Lippiyi bizim almamiz imkansiz.6 aylik parasini veremeyiz onun.
Gelecekse bülent korkmaz gelsin.
Lippi Juventus'a gidebilir, ama Didier Deschamps da iyi bir antrenör ve 30 Haziran 2008'e kadar sözleşmesi bulunuyor.
Bülent Korkmaz'ın Galatasaray'a geleceğini sanmıyorum, zira bir jübile bile yapmadınız.
Deschamps iyide juveyi kaldiramaz o.Juve seneye inter gibi su anda seri a da kadro bakimindan en güclü takimi ile kapisacak.Deschamps daha seri b de 25 macta 17 galibiyet 7 beraberlik 1 maglubiyet almis.Daha 25.haftadan 17 puan kaybetmis.Birde seri b de.Bence juve seneye cok basarili bir teknik direktör ile anlasmali.Bu lippi olabilir.
Bülent korkmaz konusuna gelirsek dogrudur özhan bey ve saz arkadaslari ona jübile yapmadi ama sonucta bülent korkmaz galatasaray alt yapisindan cikip hicbir kulübe gitmeden 18 sene galatasarayda forma giymis.630 lig maci yapmis.Bugüne kadar 1 UEFA Kupası, 1 Süper Kupa, 8 Türkiye Ligi Şampiyonluğu, 6 Türkiye Kupası, 5 Cumhurbaşkanlığı, 2 Başbakanlık, 6 TSYD Kupası kazanmis.101 Kez galatasaray formasi ile avrupa kupalarinda mac yapmis biri sence bir jübile icin galatasaraydan ayrilabilir mi?
Marcelo Lippi
11 Nisan 1948'de doğdu.Son başarısı 2004 yılında göreve başladığı İtalya milli takımı ile 2006 dünya kupasını kazanması.
1969'da başlayan futbol kariyerinde Sampdoria,Pistoilese takımlarının formasını giydi.
kariyer
1982'de antrenörlüğe Sampdoria'nın genç takımı ile başladı.1989 yılında gittiği Cesena'dan sonra sırasıyla Lucchese,Atalanta ve Napoli'de görev yaptı.
1994'de Juventus'un başına geçmesi onun için dönüm noktası oldu.3 Şampiyonluk,4 İtalya süper kupası,Şampiyonlar Ligi,Avrupa Süper kupası,Kıtalararası kupayı alarak katıldığı tüm kupaları kazandı.
1999-2001 arası inter ile çok başarısız bir dönem geçirerek(normal)
tekrar Juventus'a döndü.2002 ve 2003 yılında 2 kez arka arkaya şampiyonluk yaşadı ve 2003 yılında Juventus ile şampiyonlar liginde final oynadı.Bir sezon sonra görevi bırakan Lippi başına geçtiği İtalya milli takımına finalde Fransa'yı penatılarla geçerek Dünya kupasını kazandırdı.Dünya kupasının ardından görevinden ayrıldı.
__________________________________________________ ______
Ben Galatasaray'a gelmesi zor diyorum.Ama gelirse sadece ismiyle Türkiye liginin popülaritesini ikiye katlar.Galatasaray transferde çok avantajlı konuma geçer.Bence %100 şampiyon olur.
Bülent Korkmaz bir açıklamasında bir gün Galatasaray'a geri döneceğim demişti.. Ayrıca jubileyi biz değil Canaydın yapmamıştır. Galatasaray camiası ve taraftarı her zaman Bülent Korkmaz'ın jubile yapılmasını istemişti..
Lippi konusuna gelince.. Eğer sağlam kaynaklar bulunursa, araya tanıdıklar sokulursa neden olmasın.. Ama zor hatta imkansız..![]()
Efsane Kaptanımız Bülent Korkmaz gelsin takımın başına.Özhan Canaydın'da gitsin bıraksın kulübü.
Ben Kaptanımızı takımın başında görmeyi çok isterim.
Souness gelebilirde Lippi'ye YOK ARTIK dedim.![]()
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
Bülent Korkmaz bir açıklamasında şartlar beni Galatasaray'ın başına geçirecek demişti .. O şartlar da yavaş yavaş oluşmaya başlıyor zaten ..![]()
Feneerli arkadaslarin cogu gelmez diyor bende sunu soyluyorum dusundugunuz kadar zor degil gelmesi
Ama Lippi önceden açıklama yapmış İngiltere veya İtalya'da takım çalıştırmak istiyomuş
suanda butun teklifler degerlendiriliyor
ben bu olaylara pek inanmaadım ama neyse
her kötü giden takım için o geliyo bu gidiyo.geçen bi kanaldada le guen seneye kesin fenerde diye bi haber vardı.at atabildiğin kadar işte ya...
ya gelirse işte o zaman mükemmel olur.
Lippi Galatasaray'a gelsin istediğiniz her şeyi yapacağım
Juventus'u Juventus yapmış, onu başarıdan başarıya taşımış, başarılabilecek en büyük şeyi, Dünya Kupası şampiyonluğunu başarmış bir antrenör maddi sıkıntı yaşayan ve Avrupa'da konumu iyi olmayan bir takıma neden gelsin? Hayalden öteye geçemez Lippi'nin gelmesi.
Lippi bu saatten sonra başka bir takımı çalıştırmak da istemez, zirvede bırakmak istiyor. İtalya'yı şampiyon yapıp görevinden ayrılmak istemesinin de sebebi bu.
ee hani ersun yanal geliyordu ....![]()
daha cok giden gelen olur![]()
ok insallah gelirde lippi bende gelince sunu yaparim veya lippi gelince sunu yapicam diyenlere neler yaptircam gorursunuz
kendinden cok eminsin lippinin menejerligini yapiyosun galiba
emurafu nasıl oluyorda bu transfer konularında bukadar iddalı olabiliyorsun anlamıyorum ya varmı bi gizemi ?
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Emurafu Niye Lippi Kesin GeLiyomuş Gibi Konuşuyosun ki..!!![]()
SOUNESi bilmemde
LİPPİ asla qelmes