Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
Kondurmuyordum zira Alex muhteşem bir 2 sezon geçirdi Fenerbahçe'de. Bu seneki performansı, isteksizliği ve form düşüklüğünden dolayı gitmesini istiyorum. Geçtiğimiz 2 sezonki Alex yok şu an, kariyerinin sonlarına yaklaşıyor, Alex bitiyor yavaş yavaş.

Alex bir dünya yıldızı, dünyanın en yetenekli oyuncularından biri, süperstar, ama her futbolcu gibi artık kariyerinin sonuna yaklaşıyor ve yavaş yavaş düşüyor. Bence zirvedeyken Fenerbahçe'den ayrılması en hayırlısı olur.
Kariyerinin sonlarına mı yaklaşıyor?

Alex kaç yaşında? 29-30 fln dimi? Her futbolcu gibi artık kariyerinin sonuna yaklaşıyor demişsin. Her futbolcu lafına ben katılmıyorum. Dünya'da ne futbolcular var 35-36 yaşında deliler gibi top oynuyorlar. Çok fazla uzağa gitme.. 34 yaşında Galatasaray'a Uefa kupasını kazandıran oyunculardan Hagi'yi örnek vereyim sana..

Alex şuan Fenerbahçe'nin tek lider konumundaki futbolcusudur. 2 senedir Fenerbahçe'yi top oynatan tek adamdır. Her futbolcu gibi onunda düşüşleri olacaktır. Belkide suçu Alex'de değilde başka yerlerde aramak lazım. Alex, 2 sezondur iyi oynuyor dediğin o dönemlerde Fenerbahçe'nin forvetlerinde kimler vardı? Belkide bu isteksizlik forvetlere istediği pası gönderemediği içindir.. Olabilir mi?