1 ile 30 arası toplam 953 sonuç

Konu: FM 2007'de ne nerde? Şu nedir? Neyi nasıl yaparım? Acemiler, sorularınız buraya!!!

Hybrid View

Merhaba arkadaşlar. Benim sorunum pilot klup ile ilgili. Pilot klup bulmasını istiyorum yönetimden. Onlarda 5 tane klup öneriyorlar. Fakat hep en üsttekini seçmek zorunda kalıyorum. Alt sıradaki bir kulubü nasıl seçebilir. Şimdiden teşekkürler

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by sitte View Post
    antrenmanları nasıl ayarlıycaz mesela bazıları antremanını çok iyi ayarladım oyuncu çok iyi gelişti diyo ben bunu bilmiyorum ve sadece 442 taktiğiyle maça başlıyorum cevap yazarsanız sevinirim çünkü ligde sonuncuyum şu an
    Takım ekranını görüntüleyin.

Sol tarafta Antreman-Tecrübeli ve Antreman-Genç linklerinin olması lazım. İngilizceleri Training-First Team ve Training Youth. O kısmı açtığınızda eğer Türkçe FM kullanıyorsanız antremanı rahatlıkla ayarlayabilirsiniz. Eğer o kadarını da bilmiyorsanız size ekran resimleri ile yardımcı olabilirim. Bana geri dönüş yapmayı unutmayın.

Quote Originally Posted by alkilicanil View Post
    Merhaba arkadaşlar. Benim sorunum pilot klup ile ilgili. Pilot klup bulmasını istiyorum yönetimden. Onlarda 5 tane klup öneriyorlar. Fakat hep en üsttekini seçmek zorunda kalıyorum. Alt sıradaki bir kulubü nasıl seçebilir. Şimdiden teşekkürler
    Pilot kulüpleri belirleme ekranını açtığınızda sağ üstte ufak bir buton olması lazım. Orayı tıkladığınızda size kulüpleri sıralar ve siz de birini belirleyip tavsiye edersiniz.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

Thumbs up

Quote Originally Posted by peluk
    Takım ekranını görüntüleyin.

Sol tarafta Antreman-Tecrübeli ve Antreman-Genç linklerinin olması lazım. İngilizceleri Training-First Team ve Training Youth. O kısmı açtığınızda eğer Türkçe FM kullanıyorsanız antremanı rahatlıkla ayarlayabilirsiniz. Eğer o kadarını da bilmiyorsanız size ekran resimleri ile yardımcı olabilirim. Bana geri dönüş yapmayı unutmayın

yardım edersen iyi olur kardeş

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by sitte View Post
    yardım edersen iyi olur kardeş
    Tam olarak neyi anlamadın? Eğer daha detaylı açıklarsan yardımcı olabilirim.

Mesaj Yetkileri