Originally Posted by
sitte
antrenmanları nasıl ayarlıycaz mesela bazıları antremanını çok iyi ayarladım oyuncu çok iyi gelişti diyo ben bunu bilmiyorum ve sadece 442 taktiğiyle maça başlıyorum cevap yazarsanız sevinirim çünkü ligde sonuncuyum şu an
Takım ekranını görüntüleyin.
Sol tarafta Antreman-Tecrübeli ve Antreman-Genç linklerinin olması lazım. İngilizceleri Training-First Team ve Training Youth. O kısmı açtığınızda eğer Türkçe FM kullanıyorsanız antremanı rahatlıkla ayarlayabilirsiniz. Eğer o kadarını da bilmiyorsanız size ekran resimleri ile yardımcı olabilirim. Bana geri dönüş yapmayı unutmayın.

Originally Posted by
alkilicanil
Merhaba arkadaşlar. Benim sorunum pilot klup ile ilgili. Pilot klup bulmasını istiyorum yönetimden. Onlarda 5 tane klup öneriyorlar. Fakat hep en üsttekini seçmek zorunda kalıyorum. Alt sıradaki bir kulubü nasıl seçebilir. Şimdiden teşekkürler
Pilot kulüpleri belirleme ekranını açtığınızda sağ üstte ufak bir buton olması lazım. Orayı tıkladığınızda size kulüpleri sıralar ve siz de birini belirleyip tavsiye edersiniz.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi