Geçtiğimiz hafta Galatasaray'ı kendi sahasında 2-1 yenerek 2.liğe yerleşen Beşiktaş,Turkcell Süper Lig 24. Hafta'da Ankaragücü deplasmanına gidiyor.Beşiktaş'ın daha fazla puan kaybına tahammülü yok.Bu maç hakkındaki görüşleriniz nedir?
Geçtiğimiz hafta Galatasaray'ı kendi sahasında 2-1 yenerek 2.liğe yerleşen Beşiktaş,Turkcell Süper Lig 24. Hafta'da Ankaragücü deplasmanına gidiyor.Beşiktaş'ın daha fazla puan kaybına tahammülü yok.Bu maç hakkındaki görüşleriniz nedir?
haydi a.gücüm.saldırın..saldır a.gücü ooooleyyy
bursankara
Ankaragücü kazanmak zorunda kaybederse altlara doğru gerileyebilir.Zor maç olur bence berabere biter...
[SIGPIC][/SIGPIC]
ankaragucu kazanirrr
beiktas deplasmanda zorlanıor ankara bu gidşile dusecek yani kasanması lazım zor mac ama besiktas alır diorm...inşallah yanılırım
Bu Kullanıcı aşağıdaki forum kuralını ihlal ettiği için süresiz uzaklaştırılmıştır:
"Sitemizde argo kelimeler kullanamaz, kişiyi veya kurumu hedef alan küfür & hakaret edemezsiniz"
ben bu maçı ankaragücü alıcak diyorum beşiktas havaya girdi ankaragücü havasını alır![]()
bizikiler işin cidiyetini farkındalar artık ankaragücü çok güçlü bir takım değil kazanacağız inşallah![]()
So what?
Saike
İnşallah Rahat Kazanacağız
ankaragücünü beğeniyorum inşallah kazanır.
Ankara Gücü Kazanır İnş.ALLAH
ßursAnkara..!![]()
Abi ankaragücünde ceyhun yok takımı bize karşı idare edicek adam yok yani kazanırız biz skorda 1-2 felan olur... Bobo atar bitane... & BJK &
BeşiKTaŞ kazanacak...
Beşiktaş bu maçı alıcaktır diye düşünüyorum
1-1 biter maç...Beşiktaşın kazanacagını düşünmüyorum
acaba neden kazanamayacağını düşümüyorsun merak ettim![]()
So what?
Saike
Beşiktaş zorlanmasına rağmen kazanmasını bilecektir ..
Ankara alamaz ama olay cikar orasi kesin![]()
oLay çıkacağı zaten kesin Bursadan Ankarayı DestekLemeye Gideceğiz..!![]()
Olayların cıkacağı kesin. Ama polis artık ayakkabı astarına kadar arıyor Ankaragücü maclarında. Antep macında polisin bi soyundurmadığı kaldıAma dışarda olaylar olaylar olaylar
![]()
Fenerbahçe Cumhuriyeti
ßeşiktaşLıLar GeLicek mi Acaba Maça Çok Merak Ediyorum..!![]()
zaten bazıları maç seyretmeye değil olay çıkarmaya gidiyor![]()
So what?
Saike
he bursa he ankara.dişe diş kana kan intikam intikam
peki sizce futbol bir zevk aracımı yoksa intikammı???
So what?
Saike
Polis cok olacak ama olayların önüne geçemeyecek bence.
Ankara sokaklarında hep şu yazılar yazar. Önce Çarşı elemanları gelip Çarşı yazar Ankaragücü taraftarları gider siler Gecekondu yazar. Veya Çarşı'nın başına bir kaç harf getirerek değişik manalar kazandırır. Daha sonra Çarşı elemanları gelir yazıları siler tekrar Çarşı yazar.Tekrar silinir Gecekondu yazılır. Olaylar hep bu şekilde devam eder![]()
Fenerbahçe Cumhuriyeti