Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon
91 ile 120 arası toplam 149 sonuç

Konu: Sizce tecrübeliler mi? Genç oyuncular mı?

1. Default

ilk 11de 3tecrubeli yeter bence
    kaleci defans ortasaha
    mesela mondragon - song - tugay
    bana yetio

2. Default

iii genç oyuncu bilen varmı

bence de genç oyuncu olmalı.ben oynadığım takımlarda fazla tecrübeli olmaz.hep genç olur.anca 1 tane vardır tecrübeli.genç her zaman daha iyidir bence.
    Ama kalecilerin tecrübeli olursa daha iyi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ya çok genç oluncada olmuyo çok yaşlu oluncada ortasını tutturmak lazım yani.

walla her zaman genç derim

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

bence karisik. en iyisi

Bence gençler
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    yha arkadaslar genç veya normal iyi ve ucuz oyuncu bilen warmı

kadro yaş ortalamam 24 CL yi aldım ve basın bile şaştı bu oyuncularla hala devam edecekmisiniz diye soru yoneltti kızdım bağırdım çağırdım herkesi yenecek güçte bu oyuncular diyede muhabiri tersledim

gencler gelisiyo ama tacrubeliler hep ayni kaliyo ya da gucleri dusuyo onun icin ben gencler diyorum/

yakinda fm turnuvasi var ag dolmadan yeinizi alin
    ag adresi=fm207
    sifre=1

Quote Originally Posted by taachinardi View Post
    kadro yaş ortalamam 24 CL yi aldım ve basın bile şaştı bu oyuncularla hala devam edecekmisiniz diye soru yoneltti kızdım bağırdım çağırdım herkesi yenecek güçte bu oyuncular diyede muhabiri tersledim
    hocam bir dövmediğin kalmış

ama sen de haklısın yani 24 yaş ortalamasıyla CL kaldırmak basit birşey değil

Nesil
    2006
    Yer
    internetten

bence yasli olmayan tecrubeliler

GOLcüLerden biri ve PLAymaker kesinLikLe 25in Uzerinde OLmaLı.. dC de Oynıycak Oyucuda tecrubeLi OLMaLı... ama kanatLar genç ve süraatLi oYuncuLar Şart..YedeK KuLubesinde de mutLaka TecrubeLi bir PLaymaker ve DC oLmak zorunda.. yoksa takımı 19 20 yaşında oyunculardan kurarsak saçmaLık oLur..

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Ben Tecrübeli oyuncuları tercih ederim Futbolcuların hepsi Neredeyse Hepi Kariyerinin Doruklarına 27-30 yaş arası Ulaşırlar Yani Bu demek Oluyorki Tecrübeli oyuncular Daha iyi

Nesil
    2006

Duruma göre değişir.

Şimdi decrübeli bir oyuncu gördüm fiyatı düşük veya sözleşmesi bitiyor. Bir numaralı tercihim olur.

Ama genç bir oyuncu var Fiyatı makul hemen alırım ve uzun yıllar takımda tutabileceğim bir sözleşme yaparım. İlk yıl oynatırım eğer beğenmezsem kiralar bir yıl sonraya saklarım.

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

bence her ikisinin harmanı olması lasim örneğin defansın ortasına kaleye ve forvete kesinlikle birer tecrübeli isim lasim. bek ve açıklarında hızlı gençler olması gerekir

Default Bencee..

Ben oyuncularımdan sonuna kadar faydalanıyorum.Amaa şöyle mesala..Yaşlı oyuncular sürekli aynı performansı gösteremiyorlar tabiki bende önemli maçlarda yer veriyorum ve sonuç.. mükemmel..
    Böyle oynatarak en üst seviyede verim alıyorum..bu maçlarda 9-10 puan
    mutlaka alıyo..
    Gençlere daha çok yer veriyorum.ama..

Nesil
    2006
    Yer
    Artık fener ıcın calısıom

Tecrübeli tabiki

Nesil
    2007
    Yer
    Izmir

genc daha iyi cunku yaslilarin ozellikleri giderek dusuyor ama takimi tamami p.a si yuksek olmasina ragmen c.a si cok dusuk oyunculardan kurarsaniz o zaman takim basarisiz bi futbol oynar bu yuzden kendini biraz da olsa gelistirmis olmasi sart ama dedigim gibi p.a si yuksek olan genc alirsaniz ilerde dunya yildizi olur

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

1 defansa birde kaleye tecrübeli yeter

Takımda para yoksa tecrubeli tabi , unattacked yani takımsız adamlar süper olabilir mesela guardiola yıllara meydan okuyor , bjkye 34undeyken figoyu getirdim cok iş gördü adamlar hem ucuza oynuyor hem genç egitiyor.

bence genç tecrübelilerin ozellikleri zaman artarak düşüyor

24 genc takım
    25 tam takım yası
    26 bıraz genc oyuncular monte etmek lazım

bnm felsefem

Nesil
    2006
    Yer
    ist.

bnce genç oyunmcuşlar güçleri çabuk tükenmio ve sürekli baskı kuruolar bn fb ile oynarken yaş ortalamasını 23'ten fazla çıkarmadam sayısız başarılar elde ettm
    Bir üyemize özel mesaj yolu ile hakaret & küfür ettiği gerekçesiyle süresiz uzaklaştırılmıştır

Quote Originally Posted by uaozgur View Post
    bende genc takintisi wardir takimim yas ortalamasi 23 u 24 u gecmicek as takimda oynatiyorum 16 17 yasinda cocuklari bence genc takim daha dinamik olur tecrube kazanmalari icin tecrubeli yasli isimlerle calistiriorum ornegin cem sultani necati ates le emre belozogluyla irfan basarani
    ya bu arkadaş demişki ben necati ateşle cem sultanı çalıştırıyorum falan diye onu nasıl yapıyoruz lütfen birisi acilen cevap versin 1 sezonu geçirdimm ve herkez bu çalışmayı yapıyor lütfen acilen bilen birisi yardım etsin

bence tecrübe çok önemli ama aralarına gençleride serpiştirmek lazım

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Ben TECRÜBELİ'ler diyorum...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Ben oyuncuların mentalitelerine bakarım diğer oyuncularla kıyaslarım ona göre oynatırım.Mentalitesi yüksek olan 35 yaşında da olabilir 17 yaşında da farketmez.İyi olan formayı alır.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by GFBOZANİLHAMİ View Post
    ya bu arkadaş demişki ben necati ateşle cem sultanı çalıştırıyorum falan diye onu nasıl yapıyoruz lütfen birisi acilen cevap versin 1 sezonu geçirdimm ve herkez bu çalışmayı yapıyor lütfen acilen bilen birisi yardım etsin
    http://www.turksportal.net/makale/fm/468/
    Gençlere ders
    Evet oyunumuzun yeni özelliklerinden biride abilerin genç oyuncuları yetiştirebilmesi...
    Bu özellikten faydalanmak için takımımızın 18 yaş altı kadrosundaki yetenekli oyuncuları seçmenizi tavsiye ederim. oyuncunun üzerine tıkladıktan sonra player interaction a tıklıyoruz orda Learn from player diye bir başlık var orda bu oyuncuyu hangi oyuncunun yetiştirebileceği yazıyor. Bunu sağ alt köşedeki oyuncu ismine tıklayarak değiştirebiliyoruz.İstediğimiz oyuncuyu seçtikten sonra karşımızda 3 seçenek kalıyor. Bunlar:

1. State that you see ..... as the ideal role model for ..... : Bunu seçerseniz genç oyuncu bu oyuncunun bütün özellikerlini alır

2. State that you think ..... would benefit by adopting ......'s approach to the game: Burda sadece oyun stilini örnek alır

3. State that you think .... can learn from ....: Burda ise çok az bir gelişme sağlayabilirsiniz.

çok çok teşekkür ederim tvolkan çok saol kaç gündür bunu araştırıyorum çok teşekkür ederim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bence genç oyuncular daha hırslı ve giderek iyi oynuyorlar ben tabancı genç oyuncuları keşfediyorum hemen alıp oynatıyorum size önereyim luizao cruzeiroda oynuyo gelecegin yıldızı bence

Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon

Mesaj Yetkileri