SARAN "AZİZ YILDIRIM BELDEN AŞAĞI VURUYOR, ADAM GİBİ DAVRANMIYOR

Santra proğramında Canlı yayında Aziz Yıldırım'ın suçlamalarına cevap vermek için proğrama bağlanan Saadettin Saran ile Yıldırım arasında büyük kavga yaşanmıştı. Sadettin Saran bu defa Mehmet Ali Birand'ın hazırlayıp sunduğu 32.Gün'e konuk oldu. Saran Yıldırım için neler söyledi. SADETTİN SARAN F.BAHÇE BAŞKANLIĞI ADAYLIĞI İÇİN NELER SÖYLEDİ
Canlı yayında böylesine bir kavganın kendisine yakışmadığını aldığı aile terbiyesine ters davradığını belirten Saran tüm izleyicilerden özür diledi.
Aziz Yıldırım'ın çelişkiler içerisinde olduğunu belirten Saran "Fenerbahçe için hep sustum. Ancak şahsıma yapılan bi hakaret karşısında kendimi savunmak için proğrama bağlandım. 100. yılda Fenerbahçe camiasına bu tartışma yakışmadı. Aziz Yıldırım tüm olanları bilmesine rağmen, disiplin kurulu benim için F.Bahçe'yi zarara ugratmamıştır demesine rağmen Belden aşagı vuruyor. Ancak parayı vermediğim konusunda adam gibi davranmıyor. Parayı vermedi diyemiyor. Dese biliyor ki hesabını soracağım. Dava açacağım. "
Başkanlık konusunda ise "Ben başkan olmak için herşey mübahtır demiyorum. Hayırlısı ise kongre üyeleri teveccüh gösterirse benim idealim ve hedefim Fenerbahçe başkanlığıdır" diyorum. şeklinde konuştu