1 ile 30 arası toplam 953 sonuç

Konu: FM 2007'de ne nerde? Şu nedir? Neyi nasıl yaparım? Acemiler, sorularınız buraya!!!

Hybrid View

Arkadaşlar ben bir skin yükledim oyuncu özellikleri rakamla değilde doluluk şeklinde oldu.Tekrar rakamla olması için ne yapmalıyım.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by alioktay View Post
    Arkadaşlar ben bir skin yükledim oyuncu özellikleri rakamla değilde doluluk şeklinde oldu.Tekrar rakamla olması için ne yapmalıyım.
    Oyuncu özellik sayfasını tekrar açın. Sağ üstten display in graphical attiributes özelliğini kapayın. Skin ile alakası yok.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Quote Originally Posted by alioktay View Post

Quote Originally Posted by peluk View Post
    Oyuncu özellik sayfasını tekrar açın. Sağ üstten display in graphical attiributes özelliğini kapayın. Skin ile alakası yok.
    Ayarladan görünüm&ses ayarlarına gel orada profilde grafiksel özellikleri göster seçeneğini kaldır o zaman düzelecektir.

Mesaj Yetkileri