Bayern Münih Maçı Napabilirm ki..

Maçın her dakikasında onlar iyiydi tabi.Sadece 1 tane gollük pozisyonumuz oldu.Onuda Oliver Kahn kurtardı.Onun dışında etkili olamadık ve sonuç tahmin edildiği gibi oldu 2-0.

Bu arada kupada Delbrück diye bi takımla oynayacaktım.Tabi bu sıralarda bir yandanda forvet oyunucusu arıyordum.Hertha Berlin'in golcüsü Pantelic in kiralık listesinde olduğunu gördüm ve teklif yaptım onlarda kabul etti ardından Pantelic gelmeyi kabul etti.Şimdi forvet hattım etkili olmuştu.Üstüne birde forvetimin bankosu olarak gösterdiğim,ama sonra sakatlanmasından ötürü hiçbir maçta oynatamadığım Klimowicz de iyileşince Birde Fathi Malik'i kiralayınca keyfim iyice yerine geldi.Ancak ardından AEK defansta sağ kanatta müthiş oynayan Quiroga ya teklif yaptı ve kabul ettim oda AEK ya gitti.Artık kasamda 3 MN gibi bir para vardı tabi transfer dönemi tam ben 3MN yi kazanınca bitti.Bu yüzden başka transfer yapamadım.

Kupa Maçı Sonunda 3 Puan Delbrück Maçı

Delbrück maçına yeni transferlerimle ve 3 puan parolasıyla çıkmıştım.Maç umduğum gibi gitti ve yeni transferlerden biri olan Pantelic bir gol attı.Maçın adamı ise 3 gol atan,sakatlıktan yeni kurtulmuş olan Klimowicz olmuştu,suskun golcü Hoogendorp da bir gol atınca maçı 5-1 kazandık.

Maçın Adamı Klimowicz

Dortmund Maçı Sürpriz Farklı Galibiyet

Müthiş bir maç seyrettim oyuncularım harikaydı.Yeni transfer Pantelic 2 gol attı.Sakatlıktan yeni kurtulan ve geçen maçın adamı olan Klimowicz de 2 gol attı.Diğer golleri ise Santana ve Hoogendorp attı.Dortmund'un 2 golünü ise Frei atmıştı sonuç harikaydı:6-2

Maçın Adamı Klimowciz(Yine)

Puan Durumu