Nürnberg Maçı Hüzün Hüzün Hüzün
Nürnberg maçında mutlaka 3 puan alacağımı biliyordum.Çünkü normalin altında bir takımdı.Ancak savunmanın inanılmaz hatalarından 2 gol yedik.Zaten maçta 2-1 bitti.Bu maçı kaybettik.Artık tek düşüncem küme düşmemek!!!
Maçın Adamı Krzynowek
Leverkusen Sürpriz Galibiyet
Bu maçta tamamen savunma oynamayı planlıyordum.Ancak savunma oynayınca mutlaka 1 gol yiyeceğim düşüncesiyle hücum oynamaya karar verdim.Daha doğrusu topu ortasahada sıkıştırıp,oyunu soğutmak istiyordum.Ama maç öyle gitmedi.Sahada öyle bir Wolfsburg vardı ki..Akıllara ziyan...Müthiş oynuyorduk.Henüz 6.dk da Klimowicz in golüyle öne geçtik.28 de Pantelic skoru 2-0 yaptı.Sadece 4 dk sonra gol yedik.Durum 2-1 olmuştu ve ben yine telaşlandım.İkinci yarı savunma oynadım ve kontratak ile 70.dk da Hoogendorp un golüyle maçı 3-1 kazandık.Ayrıca 2.yarıda Leverkusen li 2 oyuncu kırmızı kart gördü.
Maçın Adamı Pantelic
Werder Bremen Maçı 5-0 lık Hezimet
Bu maça çok korkarak çıktım ama Klimowicz in 5 golüyle kazanmayı bildik.Konuşulcak birşey yok.Deplesmanda,Werder Bremen önünde,Werder Bremen sadece 3 şut çekti.Ben ise 22 şut çektim.müthiş bir maçtı ve tam bir moral oldu.Sağolun Çocuklar!!
Maçın Adamı Klimowicz
Bielefeld Maçı Alıştık Artık Bunlara
Yine 3 puan kazanmam gereken maçtı ve kazandım.Çok zorlandım 8 şut çektim 3 ü kaleyi buldu ve gol oldu.Onlar 7 şut çekti hiçbirisi gol olmadı.Şanslıydım bu maçta ilk kez.
Maçın Adamı Krzynowek
Puan Durumu
![]()

.Ayrıca 2.yarıda Leverkusen li 2 oyuncu kırmızı kart gördü.