Mainz Maçı: Şans,Heyecan ve Sevinç

Bu maç çok öenmliydi ve kazanacağımdan emindim.Bu maçı kazandığım taktirde 3.olacaktım.Maç başlamadan önce oyuncularıma galibiyet bekledeğimi Mainz'in o kadarda iyi bir takım olmadığını anlatttım.Maç başladı.Ama o da ne!Oyuncularım sanki mahalle maçında oynuyorlarmış gibi taktiklere hiç uymuyor ve defansif oynuyorlardı.İlk yarıda çok gol fırsatı kaçırdı Mainz.İkinci yarıda düzelirim dedim ama yine olmadı.Zaten çok fazla dayanamadık.70.dk da gol yedik.Artık Hücüm zamanıydı 2-3-5 oynuyordum.Ama 12 dk boşa gitti.Sonra 1-4-5 oynamaya başladım.Bu bayağı iyi olmuştu.Mainz kendi yarı sahasına çekilmiş kalesini savunuyordu.Başarılı sağ kanat oyuncum Varela çok güzel gelen ortayı iyi kontrol ediyor ve topu ağlara gönderiyordu.84.dk da 1-1 olmuştu.Ondan sonra taktiğimi hiç değiştirmedim.Son dakkada oyuna sonradan aldığım golcü futbolcu Hanke,yerde kalıyor,hakem tereddütsüz penaltı noktasını gösteriyordu.En golcü Klimowicz topun başına geçiyor ve meşin yuvarlağı filelere asıyordu.Maçı 2-1 kazandık.Müthiş bir maç seyrettim.Şans birkez daha bizden yanaydı.Maçın tek kötü yanı son dakikada Hanke ın sakatlanmasıydı.

Kevin Hofland

Schalke Maçı Galibiyet Serisi Sürüyor

Bu maça çok korkarak çıktım.Schalke çok güçlü bir takımdı.Ama bizde iyiydik bu sıralar.Hanke'ın 1-2 ay sürecek sakatlığı çok kötü olmştu.Birde en golcü oyuncum Klimowicz bu maçta cezalı olduğundan forma giyemeyince,forvete Hoogendorp-Pantelic ikilisi ile başladım.Ama henüz 12.dk da Pantelic ve Krzynowek in sakatlanması Schalke nin ekmeğine yağ sürmüştü.Bu maçı Schalke nin kazanacağına kesin gözüyle bakmaya başladım.Ama öyle olmadı.14 dk da Rick Hoogendorp skoru 1-0 a getirdi.Sonrada kontrol bana geçti.İkinci yarının başında ise Asamoah'ın kırmızı kart görmesi sonucu Schalke 10 kişi kaldı.Sonuç Olarak:Bu maçı 1-0 kazandım.

Maçın Adamı Simon Jentzsch

Frankfurt Maçı Zevkli ve Zor Bir Maç

Maça mutlak galibiyet için çıktık.Çok pozisyon olacağını tahmin ediyordum.Öyle de oldu.Toplam 25 pozisyon vardı.Net gol pozisyonu ise tam 10 taneydi
Bu şekilde çok pozisyonlu bir maç seyrettim.Üstün olan bendim ve 41dk da Krimowicz skoru 1-0 a getirdi.ikinci yarının 70.dk sına kadar üstünlüğüm sürdü.Ama ne olduysa orda oldu.Artık benim oyuncularım gol atamadıkları için savunmaya çekildiler.Ama birşey unutuyorlardı:1-0 asla rahat bir skor değildir.Zaten 9 dk sonra gol yedik.Dk 80 olmuştu ve ben bu maçı yenersem 2.Olacaktım.Bu fırsatı tepmemeliydim.1-4-5 oynadım.Ve 4 dk sonra Klimowicz yine sahneye çktı.90.dk da ise Makiadi skoru 3-1 yaptı.Maçı 3-1 kazanmıştım.Artık 2.olmuştum.Artık ŞAMPİYONLUĞA oynuyordum.

Maçın Adamı Klimowicz

Puan Durumu(Stutgart ve Mainz'in Bir Maç Fazlası Var...)

Şimdi Dersaneye gidiom .Saat 18:30 da burdayım.Hade BYE!Mesajlarınızı bekliom