Sayfa 12 / 15 İlkİlk ... 21011121314 ... SonSon
331 ile 360 arası toplam 446 sonuç

Konu: Atletico Madrid Alanı!!!

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

süper bir maç olmuş emrah abi.Özellikle yorum ve diyaloglar cok komik

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

"Hobsbuduluk" (sesler birbirine girer)
    Harikasın!!!

umarım bu sene ligi ve ispanya kupasını alırsın.yoksa yönetim seni kovabilir.o kadar transfer yaptın.klüp batacak neredeyse.ama başarılı olacağına inanıyorum ben senin

süper emrah ama bence pereayı hiç düşünmeden sat defansta inanılmaz hatalar yapıyo onun yerine daha sağlam bi defans alman lazım

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by maniax View Post
    umarım bu sene ligi ve ispanya kupasını alırsın.yoksa yönetim seni kovabilir.o kadar transfer yaptın.klüp batacak neredeyse.ama başarılı olacağına inanıyorum ben senin
    yok artık daha neler

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by maniax View Post
    Yok ya takım çok iyi gidiyor. Yukarıda anlattığım Mallorca maçında kullandığım taktiği diğer maçlarda da uyguladım ve üstüste 9 galibiyet alarak 4. sıraya yükseldim. 5. Valencia'ya 4 puan fark attım. Bu sezon şampiyonluk hedefi zor da olsa devam ediyor ama şampiyonlar ligine gidecek 4 takım içerisindeyim şu an.

1. Ligde Espanyol maçında 0-2 geriye düştüğüm maçı Fernando Torres'in Hat-Trick'iyle 4-2 kazandım ve şu an 4. sıradayım. 3. olmam an meselesi. Ligin 28 haftası geride kaldı. Son 10 haftaya girildi.

2. İspanya kupasında finale yükseldim. Finaldeki rakibim geçen sezon yarı finalde elediğim Villarreal. Villarreal'i geçen hafta ligde 2-1 mağlup ettim. Büyük golcü Cesar Delgado finalde sakatlığından dolayı oynayamayacak.

3. UEFA kupasında, gruptan lider çıktıktan sonra karşıma gelen Lokomotiv Moskova'yı 0-3 ve 4-0'lık skorlarla geçtim. Daha sonraki rakibim M.City idi. İlk maçı deplasmanda 0-2 kazandım ama ikinci maçta M.City, 9 maçlık galibiyet serime son vererek 0-1 kazandı. Fakat tur atlayan takım Atletico oldu. Atletico, UEFA'da çeyrek finalde!!!

4. Son 9 maçta 3.2 gol ortalamasıyla oynadım. Fernando Torres, bu sezon 41 maçta 39 gol atma başarısı gösterdi. 13 kez maçın adamı olarak Atletico Madrid rekorunu kırmış oldu.

5. Yoann Gourcuff, ayakta alkışlanıyor... Yıldız oyuncum, bu sezon tam 21 asist yaparak A.Madrid rekorunu kırmış oldu. Ayrıca Vucinic'in de 20 asisti bulunuyor.

6. Sezon başında alınan Vucinic, istikrarlı ve başarılı performansıyla göz dolduruyor ve Fernando Torres ile Vucinic, şu anda Chelsea'nin transfer listesinde.

7. Geçen sezon sonuna doğru satmayı düşündüğüm Kerlon, en az 6 maçı, son saniyelerde takımına kazandırarak kalitesini ispatladı ve şu anda R.Madrid, İnter, Barcelona, Milan, Valencia gibi klüpler onu istiyor (Tabi avucunu yalayacaklar).

8. Sezon başında Milan'dan 1.5 milyon TL gibi komik bir rakama alınan Seedorf, tecrübesiyle birçok maçta takımına 3 puanı getiren isim oldu.

9. Pablo İbanez-Aythami ikilisi avrupanın en iyi savunma bloğu olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

10. Sezon başında tam 24 milyon TL'ye Palermo'dan alınan Zaccardo, beklenenden çok daha iyi bir performans ortaya koydu.

11. Tomas Sivok'u 28 milyon TL'ye alan Atletico, onun performansından son derece memnun. Şu anda hiç kimsenin onun yanına yaklaşabileceğini sanmıyorum.

İşte son durumum bu yani en iyi sezonumu yaşıyorum. Bu sezon UEFA'da Newcastle dışında güçlü takım kalmadı ve Atletico kupaya uzanabilir.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Süper gidiyorsun. UEFA'yı ve Copa Del Rey'i almanı bekliyoruz artık.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Atletico ilk kupasını alıyooooooor!!! İspanya kupasında Villarreal'i finalde yenen Atletico 4. sezon sonunda ilk kupasını aldı.

Ayrıca UEFA kupasında Udinese'yi çeyrek finalde 1-2 ve 1-1'lik sonuçlarla geçerek yarı finale yükseldi. UEFA kupasında Betis ile eşleşti. Diğer eşleşme ise Villarreal - Aston Villa. UEFA kupası, son 18 maçta 1 yenilgi, 3 beraberlik ve 14 galibiyet alan Atletico'ya çok yakın...

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Coşmuşun Emrah abi

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by gerrrard View Post
    Coşmuşun Emrah abi
    sana katılıyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

tebrik ederiz emrah.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Tesekkür ederim arkadaslar. Sizlerin destegiyle bir yere geliyoruz. Marifet iltifata tabii.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

İlk kupa hayırlı olsun.2. Kupada inşallah UEFA olur...

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Şimdi oyunu açıyorum, güzel haberlere inşallah...

bravoo gayet guzell

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

"UEFA KUPASI MADRİD'DE"

Ağlamak istiyorum. 4 sezonun emeği sonunda meyvesini verdi ve UEFA kupası Atletico Madrid'in oldu. Madrid halkı sokakta, bu gece uyumak yok!!! Finalde Aston Villa'yı 5-1 ile çimlere gömen Atletico, kupaya uzandı...

Fernando Torres bu maçta Hat-Trick yaparak kupayı evine getirdi...

İşte Fernando Torres. İşte avrupanın en iyi forveti. İşte bir zaferin öyküsü... Biz susuyoruz, resimler konuşuyor... Haydi herkes Zafer meydanına, zaferi kutlamaya...

2009-2010 Sezonu UEFA Kupası Atletico Madrid'in :

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Obaaaaa süpersin Emrah abi kupa Madrid'in müzesinde bu arada Torres coşmuş coşturmuş

harikasın,müthişsin abi senden la liga şampiyonluğu bekliyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Emrah abi Çok iyi gidiyorsun Kısmet La Ligaya
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Arkadaşlar emrah abinin skinsi biLen varmı çok hoşuma gitti

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Goal skin. Şu anda piyasadaki en iyi 2. skin. 1. si de yapım aşamasında.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Sağolasın emrah abi Bende indireyim O zaman

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Bu konu hakkında bir anket açmak istiyorum. Konuyu daha iyi yerlere getirmek için... Bu konuya 100 üzerinden kaç puan verirsiniz. Sürekli takip edenlere soruyorum. Buna doğru bir puan (abartmadan ) verirseniz, belki daha iyi şeyler yaparız.

Yorum : En az iki cümle.
    Önerileriniz : Hoşunuza gidebilecek şeyleri söyleyin.
    Eleştirileriniz : Sizce tarafsız yorum yapıyor muyum?

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

edit..... şimdi gitmem lazım ama yorum yapacam en kısa zamanda

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Yorum:Süper fikirler süper anlatım
    Önerileriniz:Zaten herşey var
    Eleştirileriniz:Tarafsız yorum yapıosun

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Beni övün diye açmadım bu anketi, yanlış anlamayın. Övgü yazmasanız daha doğru olur herhalde. Daha çok fikirlerinizi paylaşmanızı istiyorum. Gökay teşekkürler...

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Yorum : Klasikleşen Fm hikayelerine(yok bunu aldım,yok bunu sattım)yeni bir boyut kazandırdığın için tebrik ederim
    Önerileriniz : Herşeyi yapmışsın başka ne isteyelim
    Eleştirileriniz : Hakemlerin üstüne çok düşüyon emrah

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by sherryy View Post
    Yorum : Klasikleşen Fm hikayelerine(yok bunu aldım,yok bunu sattım)yeni bir boyut kazandırdığın için tebrik ederim
    Öncelikle teşekkürler. Aslında, artık bütün dünya kariyerini böyle anlatıyor. Yabancı forumlarda sıkça rastlıyoruz buna. Zaten öbür türlü kim merak eder ki benim ne yaptığımı? Önemli olan işin içine mizahı da, teknolojiyi de katıp kariyer hikayesinden çok, bir fıkra gibi olmasını sağlamak. Yazılarımı çok kişinin okuduğunu biliyorum ama çoğu kişi yorum yazmıyor, bu da beni bazen frenliyor. Yorum yazan ve okuyanlara teşekkürler.

Bazen Real Madrid'e çok taş atıyorum. Belki içinizde Real Madrid taraftarı varsa alınabilir ama alınmasınlar. Hepsini gülelim diye yazıyorum. Ben Galatasaraylıyım ama en sevindiğim gol bir Fenerbahçe golüdür.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yorum :Turksportal'da yeni bir çığır açtın ne diyelim başka.
    Önerileriniz : Eskisi kadar olduğu gibi maç detaylarına fazla inmiyorsun gene çok iyisinde biraz daha dikkat.Konun sabitlenmesinide sağlayabilirsin.
    Eleştirileriniz : Yok valla.

Nesil
    2006

Yorum : Okumaktan Büyük Keyif Duyuyorum,Araya "ss"de ekleyin ce süper oluyor.
    Önerileriniz : Emrah abi bunların dergisini çıkarsana karikatür dergisi gibi..
    Eleştirileriniz : Valla Herşey süper Eleştircek bişey bulamıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Yorum : Anlatım çok süper.Başlığa her baktığımda karşıma renkli ve akıcı bir yorum geliyor.
    Önerileriniz : Önerecek hiç bir şey bırakmamışsın..
    Eleştirileriniz : Yeter artık Atletico'yu Şampiyon görmek istiyoruz....

Sayfa 12 / 15 İlkİlk ... 21011121314 ... SonSon

Mesaj Yetkileri