Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 46 arası toplam 46 sonuç

Konu: Yeni Kariyerlerden Vfl Wolfsburg Kariyerim

Nesil
    2006
    Yer
    Sarı Güllerin İçinde Olduğu Lacivert Gökyüzünden

Quote Originally Posted by EmRe1905 View Post
    Gerilerden gelerek 2,liği kaptın tebrikler
    çok teşekkür ederim.Bende kendimi tebrik ediyorum. Ama Bayern'in elinden şampiyonluğu almak zor olacak.Ligi,ilk 6 da bitireceğim buna inanıyorum
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    bak kardeşim bide küme düşmemeye oynayacam diyodun şampiyonluğu oynuyosun ama bayern i geçemezsin
    HeHe doğru yaw..Bir zamanlar işimiz çok kötüydü.17.olunca insan böyle düşünüyor.Ama 9 maçlık müthiş serimiz,bizi 2.liğe çıkardı.Seni mutlu edermi bilemem ama Avrupa Bizi Bekle! Şaka yaptım skın alınma

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

yok kardeş ya ne alınması destekliyorum seni ama bayerni geçemezsin. benimde şimdi bayern kariyerim var oynuyorum inşallah bende onu koyacam yakın zamanda.

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    yok kardeş ya ne alınması destekliyorum seni ama bayerni geçemezsin. benimde şimdi bayern kariyerim var oynuyorum inşallah bende onu koyacam yakın zamanda.
    Bayern'i geçemem sanırım ama sana inat geçecemYaw dersaneye geç kaldım sizin yüzünüzden Bye! Bu arada destekledeğin için sağol

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

hadi koş koş

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Vay gerilerden nası yaptın Wolfsburg iyidir Marcelinho filan

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Marcelinho devre arasında geldi dolayısıyla Wolfsburg'da değil oyunda...

iyi gidiyorsun devamını bekliyoruz

Quote Originally Posted by cumhurkorkut View Post
    Marcelinho devre arasında geldi dolayısıyla Wolfsburg'da değil oyunda...
    SI'nin çıkardığı 7.0.2 güncellemesinde şubat 1 e kadar yapılan transfer güncellemeleri mevcut durumda.

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    SI'nin çıkardığı 7.0.2 güncellemesinde şubat 1 e kadar yapılan transfer güncellemeleri mevcut durumda.
    ben onu kulllanmiyorum Marcelinho yok
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Aachen Maçı:Olamaz!

Mutlak galibiyet alacağım bir maçtı.Ama olmadı.Aahen sonuncuydu ama maç başladığında sanki ben sonuncuymuşum gibi oynuyordum.Gol kaçırdım diyemem ben onlardan daha çok pozisyona girdim ama isabetsiz vuruşlarla topu hep dışarı attık.Sonuçtada berabere kaldık,hemde kendi evimizde.Maç içinde ise Aachen lı oyuncular sert oynadılar ve 3 sakatlanma çıktı.

Fischer=3 Hafta sakat
    Bierofka:1 Hafta sakat
    Varela:1 Hafta sakat
    Üstelik önümüzdeki maçta forvette Pantelic cezalı...

Maçın Adamı Aachen lı kaleci: Nicht

Almanya Kupası 3.tur Kura Çekimi
    Münih kentinde kura çekimi vardı.Klaus Fuchs'u kura çekimini izlemesi için görevlendirdim.Kura da bize Duisburg takımı çıktı.Pek kötü takım değildi.Ama iyi de değildi,kazanacağımızdan emindik

Gladbach Maçı:Süper ama Şanssız Maç

Bu maçada 3 puan parolasıyla çıktık ama yine geride 2 puan bıraktık.Tam 35 pozisyon vardı.Bunlardan 21 tanesi %100 lük pozisyondu.21 gol pozisyonu Maçtada toplam 6 gol çıktı.İlk önce maç başladığında tehlikeli gelen onlardı.Ama gol atamıyorlardı.Dk 32 de ilk geldiğimiz pozisyonda golü attık.Atamayana atarlar hesabı.Tam ilk yarı bitti derken 45 te El-Fakiri skoru 1-1 e getirdi.İkinci yarıya iyi başlamalıydık.Oyuncularımı cesaretlendirdim ve saldırın dedim.Ama 57.dk da Jansen in golüyle 2-1 yenik duruma düştük.Dk 85 i gösterirken 1-4-5 oynamaya başladım ve inanmayacaksınız ama 88 ve 90 da iki gol buldum.Skor artık 3-2 idi.İki dakikada 2 gol inanılmazdı derken,90+4 te Insua nın golüyle 3-3 berabere kaldık.

Maçın Adamı:El-Fakiri

Duisburg Maçı:5-0 Lık Galibiyet

Rahat bir maç oldu.Oyuncularım pek zorlanmadı.Pek oynatmadığım Boakye 2 gol,Klimowicz,Thiam ve Santana ise 1 gol attılar.Aayrıca 37.dk da onlardan bi adam kırmızı kart gördü.Artık Almanya Kupası nda çeyrek finaldeydik.

Maçın Adamı Krzynowek

Sezonun İlk Yarısı Bitti!!! İşte PUAN DURUMU!!!!

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Süpersin. Bayern ile aranda 5 puan fark var ama kapanır.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Gerçekten güzel aradaki 5 puanlık farkı kapatabilirsin daha uzun bir maraton var önünde

Nesil
    2006
    Yer

Arkadaslar uzgunum oyunu sildim.2.5 gün hiç mesaj gelmeyince silmişim.Bende şimdi gördüm.Yinede teşekkür ederim yorumlar için

Başka kariyere daha başlasam mı diyorum...Ama sizin fikirlerinizi alsam daha iyi olur.Bir iki kişi sölesin yeter.Olumlu veya Olumsuz düşüncelerinizi söleyin.Sonra konu kilitlenebilir!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kariyerını begenerek okuyodum bence yenı bır karıyere basla.

Quote Originally Posted by Pro Soccer 5 View Post
    Arkadaslar uzgunum oyunu sildim.2.5 gün hiç mesaj gelmeyince silmişim.Bende şimdi gördüm.Yinede teşekkür ederim yorumlar için

Başka kariyere daha başlasam mı diyorum...Ama sizin fikirlerinizi alsam daha iyi olur.Bir iki kişi sölesin yeter.Olumlu veya Olumsuz düşüncelerinizi söleyin.Sonra konu kilitlenebilir!
    Bence devam et kardeş.Yani yeni bir kariyer açıp ordan başla demek istiyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Sana kalmış. Ama yazarsan hepimiz severek okuruz.

Nesil
    2006
    Yer

arkadaşlar konu kilitlenebilir...Ortam biraz yatışsın çok kariyer var şu anda...1 ay içinde kariyere başlarım

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri