1 ile 30 arası toplam 953 sonuç

Konu: FM 2007'de ne nerde? Şu nedir? Neyi nasıl yaparım? Acemiler, sorularınız buraya!!!

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Oynadığın oyun hileli mi???

hayir hileli falan degil hile yapsam zaten oyuncu mu hileyle satarim gecerim baska bi takimin basina.ondan kolay ne war.ben sadece oyunculari mi elden cikarmak istiyorum puf noktasi vardir belki diye ugrasiyorum.mesela cm 01-02de oyuncunuza talip oldu mu rakibin en iyi oyuncusuyla takas teklif ederdik oyuncuyu deli paraya satardik.simdi hic talip cikmiyo

Quote Originally Posted by xescaliburx View Post
    hayir hileli falan degil hile yapsam zaten oyuncu mu hileyle satarim gecerim baska bi takimin basina.ondan kolay ne war.ben sadece oyunculari mi elden cikarmak istiyorum puf noktasi vardir belki diye ugrasiyorum.mesela cm 01-02de oyuncunuza talip oldu mu rakibin en iyi oyuncusuyla takas teklif ederdik oyuncuyu deli paraya satardik.simdi hic talip cikmiyo
    satılık listesine koy.asking price'ı 0 yap ve klüplere öner.daha sonra 0 teklif eden takımlarda daha fazla para iste.hep öyle oluyor bende.

eyvallah birader bi deneyeyim

Quote Originally Posted by xescaliburx View Post
    eyvallah birader bi deneyeyim
    ne demek kardeşim.kesin işe yarar.cm 01-02den beri böyle satıyorum ben adamları.

Mesaj Yetkileri