İyi maç, güzel skor.

İlk yarı 1 uzaktan şutları haricinde Konya'nın pek tehlikesi olmadı. FB ilk yarı çok çabuk ataklara çıkamadı ve ilerde çoğalamadığı için pozisyon bulmakta zorlandı. İlk yarının sonlarına doğru ağırlığını iyice hissettirdi FB ve gol geliyorum dedirtti. Nitekim ilk yarı bitmeden golü bulduk.

Biz Alex'i eleştirirken kötü oyuncu diye eleştirmiyorduk, mücadele etmiyor diye eleştiriyorduk. Kornerleri bile çok etkisiz kullanıyordu ama bugün uzun haftalar sonucunda duran toptan 2 gol bulduk bu da sevindirici.

Kezman'ın gol atması da bir diğer sevindirici olay. Uzun zaman sonra Aurelio da eski Aurelio gibi oynadı. İlk yarı ortasaha iyi işledi ve çok top çaldı, Konya'nın kaleye gelmesini engelledi.

Defansın 2 önemli oyuncusunun gelmesi de takıma olumlu yansımış. Konya artık bilinçsiz saldırmaya başlayana kadar pozisyon vermediler pek. Bir de Lugano sarı gördü ama o itişmelerde hep sarı çıkma maçlar tamamlanmaz ki TV'de bile göremedik hangi hareketten karşılıklı sarı kart gördüklerini.

Bir de kaçırdığımız goller var. 5-6 olabilirdi bugün ama Tuncay'ın isabetsiz şutları farkı engelledi.

Uzun bir aradan sonra rahat bir maç izledim, fazla pozisyon vermedik, bol pozisyon bulduk, maç öncesi de belirtmiştim bugün galibiyet önemli diye. 3 puan aldık mutluyuz, şimdi yarın rakiplerin puan kaybetmesini bekliyor olacağız.