1 ile 30 arası toplam 953 sonuç

Konu: FM 2007'de ne nerde? Şu nedir? Neyi nasıl yaparım? Acemiler, sorularınız buraya!!!

Hybrid View

Mrb ilhan kardeş başta formun çok hoşuma gitti güsel bir düşünce yalnız acemilerde değil sorunu olan herkesin yazması bir konu!!!

benim sorunumda şu kendi profilimizde oyuncu klüb bağlılığı bir tür yükseltemiyorum onu nasıl yükseltebiliriz şimdiden tşkler

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by jaku88 View Post
    Mrb ilhan kardeş başta formun çok hoşuma gitti güsel bir düşünce yalnız acemilerde değil sorunu olan herkesin yazması bir konu!!!

benim sorunumda şu kendi profilimizde oyuncu klüb bağlılığı bir tür yükseltemiyorum onu nasıl yükseltebiliriz şimdiden tşkler
    Yakaladığınız başarılarla, size başka kulüplerden gelen menajerlik tekliflerini reddederek...
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Default oyuncu satmak

arkadaşlar ben oyunda fenerbahçeyi aldım. 2009 yılındayım kadrom da şuan çok iyi. Higuin, kezman, gökhan güleç, deived, hatta zaman zaman serhat forvetlerim. kadroyu türkleştirmek için gökhan güleç ile serhatı aldım yalnız deivedi ne yaptıysam satamadım.

özellikleri iyi koyduğum zman gol de atıyor, hatta geçen yıl gol kralı olup takımın kişileri arasına girdi. Ancak gereksiz bana. transfer listesine koydum, kulübün ihtiyacı yok dedim bir kişi çıkmadı. olmadı bütün teklifleri kabul et dedim gene bir kişi çıkmadı.

şuadamı nasıl satabilirim? fikri olan var mı? takası denedim gene olmadı

Mesaj Yetkileri