Ben yükledim fazla degsiklik yok transferlerden baska ama tavsiye ederim...
ustam açıklaman için sagol.yalnız döneceği belli değilse ne diye konrat bitiş tarihi 2007 gözüküor yani kiralık sözleşmesi 2007 de bitior.ve alex in ne zaman döneceği belli değil ve bişey daha bildiğim kadarıyla chelsea de stoper sorunu yaşanıyor terry carvalho ve bouhlarouz dan sora doğru düzgün stoper yok sene başında bu adamı çağırırlardı.psv de ki alex bence şuanda avrupanın en iyi defans oyuncalarından birkaçı.ve bu adam 3 senedir psv de ve diğer fm serilerinde hiç kiralık olarak gösterilmedi şimdi gösteriliyo yani 3 senedir yenimi akıllarına geldi bu olay buna anlam vermiş değilim.ayrica liverpooldaki mascherano corintihnastan kiralık gözüküor bildiğim kadarıyla bu oyuncu liverpool satın aldı eğer satın almadıysa eski kulübü westham united dı neden corinthinias gözüküor ??
Son dediklerini ayrıntılı olarak bilmiyorum ama Alex olayını biryerlerde okumuştum transfer edilirken parasını Chelsea verdi diye. Daha önceden neden yapmamışlar onu bilemem, belki de İngiliz Araştırmacı Chelsea taraftarıdır.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Chelsea sanırım aldığı gibi PSV'ye sattı ama bir madde ekledi ki ileride sorunsuz alabilsin.
Oyunda bunu yapamazsınız
Alex çalışma izni çıktığı anda Chelsea'ye gider zaten..
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Chelsea'nin bu sezon cektigi defans oyuncu eksikligi sonucunda gelecek sezon Alex'in Chelsea'ya gitmesi soz konusu. Yani cevap olarak, evet yeni akillarina geldi, son zamanlarda haber olarak ciktigi icin.
Mascherano'nun Corinthians'dan kiralik olmasi hata. Mascherano esasinda MSI'dan Liverpool'a kiralik, tipki Corinthians'da ve West Ham'de oldugu gibi. Oyunda sirketlerin bir oyuncuya sahip olup bir takima kiralik gitmesi sozkonusu olmadigi icin Liverpool arastirmacisi hatali olarak Mascherano'yu kiralik gostermis.
figo nun sozlesmesini 1 sene uzatmislar al ittihad la anlasmasi oyunda yok
roberto carlosunkide 1 sene uzamis![]()
Acilimi Media Sports Investments isimli bir sirket. Corinthians'i bir sure once ele gecirip, su anda halen calistiran, hatta Tevez ve Mascherano'nun once Corinthians, sonra da West Ham a gitmesini saglayan sirket.
Dedikodulara gore bu sirketin sermayesinin bir kismi Roman Abramovich ve Boris Berezovsky gibi yatirimcilara ait.
herkese çok teşşekkür ediyorum çok yararlı konuşmalar var...
sakatlıklar düzeltilmediyse bir işe yaramaz ki.
Ben yamayı yükeldim fakat oyunumda hiçbir değişiklik olmadı, resmi yama için değil bütün data yamalarını denedim ama oyunumda hiçbir değişiklik meydana gelmiyor, ekstra bir ayar yapmam mı gerekiyor yardımlarınız için tşkkr ederim...
ya bu yamada 7.0 da çıkan oyuncuların çoğu yok data base büyük olmasına rağmen mesela sherman cardenas, mokoena, pablo vitti , jose luis silva , ayrıca bazı alman kulüplerinin ismi değişiyo shalkede filan acayip şeyler yazıyo bunları düzeltmek için ne yapmalıyız hadi isimleri geçtimde mokoena gibi oyuncuların çoğu yok 7.0 almıştım çoğunu şimdi baya oyuncu eksiği var![]()
isim konusunu ben buraya yazmıştım ara bulursun benden bişey anlamassan formun içnd var ara bul oyuncu konusunda ise haklısın vitti mokoena hiçbiri çıkmıo bide Vilakazimiz vardı eskiden o hiç çıkmıo artık
isim konusunda dediğinizi yeni oyun açmadan yaptım yeni oyun açtım sonra yine düzelmedi sadece alman milli takımı düzeliyo kulüp isimleri değişmiyo
fm 07 iyi güzelde cok kolay olmus fm 2006 cok daha zor ve zevkliydi bunda paso kazan keske bi zorluk ayarı olsaydı isteyen kolayda isteyen very hard da oynarı dı bence eksiklik
arkadaslar ben 7.02 yi yukledim versiyon 7.02i seciyorum ama oyunda bi degisiklik olmuyo marcelinho hala trabzonda mesela bu sorunu asıl cozebılrım? bu arada orjinal oyun kullaniyorum fm ye bu yakisir cunku![]()
aslinda ozur diliyorum 7.02 yi secince oluyo ama ben stadium patchiyle acmak istiyorum stadium patchini secerek aciyorum bu sefer 7.02yi kullanamiyorum 7.02 versiyon yaziyo ama hic bi degisiklik olmuyo yani kisaca 7.02yi secince oluyo ama stadium patchiini secince olmuyo(bu arada bılıyosunuzdur ama yıne yazıyım stadıum patchını kullanmak ıcın yenı oyuna baslarken stadıum patch dosyasını secmenız gerekiyo)
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
tessekkur ederim sorunun cvbini aldim merak ettigim bisey var pek' en son cikan bu yamada stadium patch gibi stadyumlar gercege uygun olarakmi yapildi mi??veya turkıyeyle ilgili neler yapıldı?unofficial patchi yuklemem lazımmı?ne tavsıye edıyosunuzz?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
BU BOlumle ilgili yazılanların hepsini okudum sakatlık yasayan arkadasların nasıl bır antreman programı izledigini cok merak edıyorum ben kassam 11 sakat cıkartamam ve sureklıde oynuyorum hala7.00 versıyonunu kullanıyosanız onu bılemem tabi..ama kesınlıkle emınım obur yamalarda sakaltlıklarla ilgili hiç bir sorun yok bence hatayı kendınızde arayın
evet 7.02 den sonra tsl guncellemsini yuklememiz gerkiyormu.hangisi sonra cikti tam anlayamadim o yuzden.ve fm scout programi 7.02 ile calismyor.ayri bi dosyasimi var