Sayfa 6 / 9 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 266 sonuç

Konu: 7.0.2 Yaması ve Şubat Ayı Güncellemesi

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by thebizkit View Post
    ya bende soyle bi sorun var.bu yeni yamanin üstüne editörden bikac yenilik ekleyip yeni database seciyorum.sonra oyuna girdigimde normalde boyle degisiklikler yapinca oynamadan once database soruyodu.simdi sormuyo.dolayisiyla yaptigim degisikliklerde islemiyo oyunda.bu yamayla alakali mi?
    Hayır yama ile alakası yok. Korsan oyun problemi.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Dünyada Bir Yer

Ben yükledim fazla degsiklik yok transferlerden baska ama tavsiye ederim...

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Sondan başlayayım; Hollanda ve İngiltere'yi ilgilendiren bir durumda Türk araştırmacılar nasıl olayın içine girebilir?

Bu olaya gelirsek, sanırım önceki mesajlarda açıklanmıştı emin değilim ama Alex transfer edilirken parayı Chelsea verdi ve Avrupa'ya alışması için ve şu anda Chelsea'de fazla forma şansı bulamayacağından dolayı PSV'de oynuyor. Chelsea'ye bir gün döneceği için böyle ayarlanmış olabilir. Kesin emin olmamakla beraber Ömer abi konuyu gördüğünde bizi bilgiledirecektir diyorum.
    ustam açıklaman için sagol.yalnız döneceği belli değilse ne diye konrat bitiş tarihi 2007 gözüküor yani kiralık sözleşmesi 2007 de bitior.ve alex in ne zaman döneceği belli değil ve bişey daha bildiğim kadarıyla chelsea de stoper sorunu yaşanıyor terry carvalho ve bouhlarouz dan sora doğru düzgün stoper yok sene başında bu adamı çağırırlardı.psv de ki alex bence şuanda avrupanın en iyi defans oyuncalarından birkaçı.ve bu adam 3 senedir psv de ve diğer fm serilerinde hiç kiralık olarak gösterilmedi şimdi gösteriliyo yani 3 senedir yenimi akıllarına geldi bu olay buna anlam vermiş değilim.ayrica liverpooldaki mascherano corintihnastan kiralık gözüküor bildiğim kadarıyla bu oyuncu liverpool satın aldı eğer satın almadıysa eski kulübü westham united dı neden corinthinias gözüküor ??

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Son dediklerini ayrıntılı olarak bilmiyorum ama Alex olayını biryerlerde okumuştum transfer edilirken parasını Chelsea verdi diye. Daha önceden neden yapmamışlar onu bilemem, belki de İngiliz Araştırmacı Chelsea taraftarıdır.
    "YÜCE ATATÜRK"

Quote Originally Posted by peluk View Post
    Hayır yama ile alakası yok. Korsan oyun problemi.
    ama bu oyunu yuklemeden once boyle bi sorun yoktu oyuna istedigim sekilde giriyodum.
    peki bunun bi cozumu varmidir.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by thebizkit View Post
    ama bu oyunu yuklemeden once boyle bi sorun yoktu oyuna istedigim sekilde giriyodum.
    peki bunun bi cozumu varmidir.
    Korsan oyunun çözümü de korsan olur. Burada da korsan hakkında yardımcı olunmaz. Bir daha bu konu hakkında soru sormamanız dileği ile...
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Chelsea sanırım aldığı gibi PSV'ye sattı ama bir madde ekledi ki ileride sorunsuz alabilsin.

Oyunda bunu yapamazsınız
    Alex çalışma izni çıktığı anda Chelsea'ye gider zaten..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2003

Chelsea'nin bu sezon cektigi defans oyuncu eksikligi sonucunda gelecek sezon Alex'in Chelsea'ya gitmesi soz konusu. Yani cevap olarak, evet yeni akillarina geldi, son zamanlarda haber olarak ciktigi icin.

Mascherano'nun Corinthians'dan kiralik olmasi hata. Mascherano esasinda MSI'dan Liverpool'a kiralik, tipki Corinthians'da ve West Ham'de oldugu gibi. Oyunda sirketlerin bir oyuncuya sahip olup bir takima kiralik gitmesi sozkonusu olmadigi icin Liverpool arastirmacisi hatali olarak Mascherano'yu kiralik gostermis.

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Cool

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Chelsea'nin bu sezon cektigi defans oyuncu eksikligi sonucunda gelecek sezon Alex'in Chelsea'ya gitmesi soz konusu. Yani cevap olarak, evet yeni akillarina geldi, son zamanlarda haber olarak ciktigi icin.

Mascherano'nun Corinthians'dan kiralik olmasi hata. Mascherano esasinda MSI'dan Liverpool'a kiralik, tipki Corinthians'da ve West Ham'de oldugu gibi. Oyunda sirketlerin bir oyuncuya sahip olup bir takima kiralik gitmesi sozkonusu olmadigi icin Liverpool arastirmacisi hatali olarak Mascherano'yu kiralik gostermis.
    msı ne oluor? abi yaw

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

figo nun sozlesmesini 1 sene uzatmislar al ittihad la anlasmasi oyunda yok
    roberto carlosunkide 1 sene uzamis

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by spider3784 View Post
    msı ne oluor? abi yaw
    Acilimi Media Sports Investments isimli bir sirket. Corinthians'i bir sure once ele gecirip, su anda halen calistiran, hatta Tevez ve Mascherano'nun once Corinthians, sonra da West Ham a gitmesini saglayan sirket.

Dedikodulara gore bu sirketin sermayesinin bir kismi Roman Abramovich ve Boris Berezovsky gibi yatirimcilara ait.

herkese çok teşşekkür ediyorum çok yararlı konuşmalar var...

sakatlıklar düzeltilmediyse bir işe yaramaz ki.

Default ..

Ben yamayı yükeldim fakat oyunumda hiçbir değişiklik olmadı, resmi yama için değil bütün data yamalarını denedim ama oyunumda hiçbir değişiklik meydana gelmiyor, ekstra bir ayar yapmam mı gerekiyor yardımlarınız için tşkkr ederim...

Nesil
    2006
    Yer
    Ölümüne BulancaK

Quote Originally Posted by fenerbahce_1907 View Post
    o hata duzeltıldı arkadaslar yenı cıkan bı yamayla
    bu yama ne zaman çıktı nerden indirebiliriz...

ya bu yamada 7.0 da çıkan oyuncuların çoğu yok data base büyük olmasına rağmen mesela sherman cardenas, mokoena, pablo vitti , jose luis silva , ayrıca bazı alman kulüplerinin ismi değişiyo shalkede filan acayip şeyler yazıyo bunları düzeltmek için ne yapmalıyız hadi isimleri geçtimde mokoena gibi oyuncuların çoğu yok 7.0 almıştım çoğunu şimdi baya oyuncu eksiği var

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

isim konusunu ben buraya yazmıştım ara bulursun benden bişey anlamassan formun içnd var ara bul oyuncu konusunda ise haklısın vitti mokoena hiçbiri çıkmıo bide Vilakazimiz vardı eskiden o hiç çıkmıo artık

isim konusunda dediğinizi yeni oyun açmadan yaptım yeni oyun açtım sonra yine düzelmedi sadece alman milli takımı düzeliyo kulüp isimleri değişmiyo

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by equinox_cs View Post
    Ben yamayı yükeldim fakat oyunumda hiçbir değişiklik olmadı, resmi yama için değil bütün data yamalarını denedim ama oyunumda hiçbir değişiklik meydana gelmiyor, ekstra bir ayar yapmam mı gerekiyor yardımlarınız için tşkkr ederim...
    Siz korsan oyun kullanıyorsunuz, biz de yardımcı olamıyoruz...

Quote Originally Posted by peluk View Post
    Siz korsan oyun kullanıyorsunuz, biz de yardımcı olamıyoruz...
    bunu uzatmak doğru değil ama "korsan kullanıyorum 7.0.2yi de kullanıyorum" diyenler oldu forumda dolaşıp gördüm ilginiz için tşkr ederim..

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Quote Originally Posted by equinox_cs View Post
    bunu uzatmak doğru değil ama "korsan kullanıyorum 7.0.2yi de kullanıyorum" diyenler oldu forumda dolaşıp gördüm ilginiz için tşkr ederim..
    ama onların gerekli bilgiyi vermesine izin yok bu arada 63 yaşında ilk gördüğüm fmci

Default :d

Quote Originally Posted by spider3784 View Post
    ama onların gerekli bilgiyi vermesine izin yok bu arada 63 yaşında ilk gördüğüm fmci
    bravo konudan çok özeli takip ediyorsun

Thumbs down fm 07 fazla kolay olmuş

fm 07 iyi güzelde cok kolay olmus fm 2006 cok daha zor ve zevkliydi bunda paso kazan keske bi zorluk ayarı olsaydı isteyen kolayda isteyen very hard da oynarı dı bence eksiklik

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

arkadaslar ben 7.02 yi yukledim versiyon 7.02i seciyorum ama oyunda bi degisiklik olmuyo marcelinho hala trabzonda mesela bu sorunu asıl cozebılrım? bu arada orjinal oyun kullaniyorum fm ye bu yakisir cunku

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by ayaz1984 View Post
    arkadaslar ben 7.02 yi yukledim versiyon 7.02i seciyorum ama oyunda bi degisiklik olmuyo marcelinho hala trabzonda mesela bu sorunu asıl cozebılrım? bu arada orjinal oyun kullaniyorum fm ye bu yakisir cunku
    Bir transfer hatası oluşmuş olabilir.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

aslinda ozur diliyorum 7.02 yi secince oluyo ama ben stadium patchiyle acmak istiyorum stadium patchini secerek aciyorum bu sefer 7.02yi kullanamiyorum 7.02 versiyon yaziyo ama hic bi degisiklik olmuyo yani kisaca 7.02yi secince oluyo ama stadium patchiini secince olmuyo(bu arada bılıyosunuzdur ama yıne yazıyım stadıum patchını kullanmak ıcın yenı oyuna baslarken stadıum patch dosyasını secmenız gerekiyo)

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

aslinda ozur diliyorum 7.02 yi secince oluyo ama ben stadium patchiyle acmak istiyorum stadium patchini secerek aciyorum bu sefer 7.02yi kullanamiyorum 7.02 versiyon yaziyo ama hic bi degisiklik olmuyo yani kisaca 7.02yi secince oluyo ama stadium patchiini secince olmuyo(bu arada bılıyosunuzdur ama yıne yazıyım stadıum patchını kullanmak ıcın yenı oyuna baslarken stadıum patch dosyasını secmenız gerekiyo)
    Eğer isimlendirdiğiniz patch 7.0.1 yahutta 7.0.0 ile uyumlu ise olmaz. Yani oyun açılır fakat değişiklikler gözükmez. Büyük ihtimalle sorun orda. Stadium yaması 7.0.2 ile uyumlu değil.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

tessekkur ederim sorunun cvbini aldim merak ettigim bisey var pek' en son cikan bu yamada stadium patch gibi stadyumlar gercege uygun olarakmi yapildi mi??veya turkıyeyle ilgili neler yapıldı?unofficial patchi yuklemem lazımmı?ne tavsıye edıyosunuzz?
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    BU BOlumle ilgili yazılanların hepsini okudum sakatlık yasayan arkadasların nasıl bır antreman programı izledigini cok merak edıyorum ben kassam 11 sakat cıkartamam ve sureklıde oynuyorum hala7.00 versıyonunu kullanıyosanız onu bılemem tabi..ama kesınlıkle emınım obur yamalarda sakaltlıklarla ilgili hiç bir sorun yok bence hatayı kendınızde arayın

Leoucwhsua Misafir

evet 7.02 den sonra tsl guncellemsini yuklememiz gerkiyormu.hangisi sonra cikti tam anlayamadim o yuzden.ve fm scout programi 7.02 ile calismyor.ayri bi dosyasimi var

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

tessekkur ederim sorunun cvbini aldim merak ettigim bisey var pek' en son cikan bu yamada stadium patch gibi stadyumlar gercege uygun olarakmi yapildi mi??veya turkıyeyle ilgili neler yapıldı?unofficial patchi yuklemem lazımmı?ne tavsıye edıyosunuzz?
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    BU BOlumle ilgili yazılanların hepsini okudum sakatlık yasayan arkadasların nasıl bır antreman programı izledigini cok merak edıyorum ben kassam 11 sakat cıkartamam ve sureklıde oynuyorum hala7.00 versıyonunu kullanıyosanız onu bılemem tabi..ama kesınlıkle emınım obur yamalarda sakaltlıklarla ilgili hiç bir sorun yok bence hatayı kendınızde arayın
    Unofficial patch zaten 701 ile uyumlu. 702'de bizim düzeltmelerimiz oyuna yansıtıldı büyük oranda. Keyifle oynayabilirsiniz.

Sayfa 6 / 9 İlkİlk ... 45678 ... SonSon

Mesaj Yetkileri