Korkumuz yok ne bursa'dan ne ankaragücü'nden![]()
So what?
Saike
Beşiktaş Antrenörü Güveneroğlu, A.Gücü için Tigana’yı uyardı: “G.Saray’dan çok daha tehlikeli olabilecek bir rakip. İşimiz derbidekinden daha zor. Bobo ve Burak gibi hızlı adamlarımızı iyi kullanarak galibiyete ulaşabiliriz.”
Beşiktaş'ta korkulan A.Gücü maçı öncesi antrenör Ulvi Güveneroğlu ürkütücü bir rapor sundu. G.Saray derbisinden alnının akıyla çıkan teknik direktör Tigana ve öğrencileri deplasman fobisinin ortadan kalkması için A.Gücü karşılaşmasını kilometre taşı olarak görürken, rakipleri izlemeden sorumlu antrenör Ulvi Güveneroğlu, Tigana’ya uyarı dolu bir rapor sundu.
TEHLİKELİ OYUNCULAR
Güveneroğlu'nun raporunda Denizlispor karşısında izlediği A.Gücü için “Belki de G.Saray’dan çok daha tehlikeli bir rakip” ifadesini kullanarak “Deplasmanda da içerde de Mustafa Özkan ve Bebe’den kurulu forvetle oynuyorlar. İkisi de çok formda, defansın çok uyanık olması şart. Bu tehlikeli oyunculara Tita ile Yordanov’u da katabiliriz” dediği öğrenildi. Fransız hocaya A.Gücü’nü uzun uzun analiz eden Ulvi hocanın raporu şu görüşlerden oluştu:
‘ÇOK KALİTELİ TAKIM’
“Savunmaları havadan ve yerden iyi. Tek eksikleri, özellikle sağ bekleri Abdurrahman’ın ileriye çıktığı zaman geriye dönüşlerde ağır kalışı. Soldaki Petkov pek çıkmıyor o da hücuma katıldığı zaman aynı Abdurrahman gibi. Bunlar bizim için büyük avantaj. Eğer formda bir Bobo ve Burak gibi hızlı adamlarımızı iyi kullanırsak golü buluruz. Galibiyet bu isimlerden geçiyor. Orta alanda mücadeleci, agresif bir ekipler. İyi alan daraltıyorlar. G.Saray maçından çok daha zor olacak. Son 3 haftadır oynadığımız rakiplerin en zoru. Çok koşup oyun bozuyorlar. Ataklara iyi çıkıyorlar. En kaliteli Anadolu takımlarından biri.”
besiktas deplasman fobisine son verecek ve bobo ile golü bulup maci 1-0 alacaktir.
Olayların içinde maalesef bulunduk ama bu olaylar maçı unutarak stada giremeyeşimize neden oldu.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
cidden çok saçma işler yapıyolar...
bursalılar sivastan dönerken ankarada duracaklar ve ankgüçlülerle birlikte beşiktaş maçına gidecekler deniyor.bursanında anlam verilmez bir beşiktaş nefreti var sanki sadece beşiktaş yüzünden küme düştüler..
Beşiktaş uzun süredir deplasmanda kazanamıyor. Ankaragücü ise ligde tutunma ile üstlere çıkma arasında gelip geliyor. Ankara yenerse tam anlamıyla rahatlayacak. Beşiktaş kazanırsa en azından Şampiyonlar Ligi şansını devam ettirecek. Maç zevkli geçecektir ama Ankaragücü 2-1 kazanır.
Besiktaslılar stada uzak bir yerde bekletiliyor.Maç başladıktan sonra içeri girecekler. Ufak tefek olaylar var taşlar sopalar,döner bıcaklarının karıştığı ama çok abartılacak olaylar yok. Asıl olay maç sonu yaşanacak.Çarşı otobüslerinin otobanda önü kesilmesi bile düşünülüyor. Stadın çevresinde stada girebilecek insanların 2 katı kadar insan sırf cıkıstaki olaylar için bekliyor.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
ßence AnkaraGücü ßugün 2-1 aLacak Maçı Ama Kesin ßişey deniLemez..!!
bnce bjk 2-1 yada 2-0 alıcak
Kimse orda bu işin faydasını zararını düşünmüyor ki. Çok farklı bir hava var.Stad cevresine gitsen görürsün öyle bir hava varki olaylara hiç bulaşmak istemesen bile bulaşırsın.Öyle bir hava oluşturulmuş.Ayrıca Çarşı ve Gecekondu-AntiX + Bursa arasında çok büyük bir rekabet var. Bu o kadar üst seviyeye ulaşmış ki Ankara'nın çoğu duvarında Çarşı'ya küfürler var.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Kimse orda bu işin faydasını zararını düşünmüyor ki.
işte düşünmek gerekiyo yoksa fanatizmden başka bişey olmuyo.rekabet elbet olacak ama cana kasta kadar gidiyo bu işler böyle rekabet olmaz böyle olunca cinayet oluyo.
Bjk daha puan kaybet diyor herkez oysaki bjk iyi top oynamiyor bu mac berabere 2=2 biter
inşallah ankaragücü kazanır
ßursaSporumuz AnkaraGücüne ßaşarıLar DiLer.!!!![]()
hadi bakalım hepinize karşı bi galibiyet bugün![]()
ßenim Her zaman Söylediğim Laftır.!-İyi oLan Kazansın.!!
![]()
kufure puan silme vardi n olduda kaldirildi?
benim bildigim bjk 3 puani silinmeliydi ama acelacele hemen yeni kanun getirildi ve enistesi 3 puani kurtardir. esit sartlar istiyoruz. ulusoy![]()
Sahanın Zemini Çok Kötü BakaLım Hangi Takım İçin TaLihsiz Bir oLay olacak.!!
http://www.sporsitesi.net/news.php?nID=91489
dalmisim!.
19 Mayıs'ın zemin hep böyle kötü.Hemen yanında Amatör lig maclarının oynandığı ufak bir stad sayılabilecek bir yer var orasının zemin bile daha güzel.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Devran VoLe VurduRunje MutLak GoLü Kurtardı.!!