Sayfa 6 / 15 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 434 sonuç

Konu: TSL 24.Hafta Galatasaray-Trabzonspor

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

yattara olsa songsuz gs defansını mahvederdi
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Song neden Oynamıyor ben onu anLamadım HaLa..!

Nesil
    2007
    Yer
    stamford bridge weya saracoğlu

yattara nın olmaması cok kotu oldu beaw
    Bu Kullanıcı aşağıdaki forum kuralını ihlal ettiği için süresiz uzaklaştırılmıştır:

"Sitemizde argo kelimeler kullanamaz, kişiyi veya kurumu hedef alan küfür & hakaret edemezsiniz"

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Her Türlü Yeneriz

galata ve besiktas ne sansli bir hafta geciriyorlar genclerbirtligi konya kayseri puan kaybetmeseydi su an ikiside 4. ve 5.ydi.

Bu mactada song oynamazsa ve gene defansta hatalar yaparsak ve yenilirsek yönetim geretsin ipini ceker.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

ßence ßu Sezon Her ne oLursa OLsun GaLatasaray GeretsLe ßitirecek ßu Zmnda Teknik Direktör Değişikliği Daha kötü oLabiLir..!!!

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Ayg.01 View Post
    Her Türlü Yeneriz
    Başladı yine her türlü yenerizmiş pehh zor yenersiniz kilit oyuncularınız olmadan geçen haftada yedeklerimizle yeneriz dedin noldu
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

yattara olmassa kesın alırız

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Quote Originally Posted by samet.süner View Post
    Sen merak etme her türlü alırız biz.Artık iş iyice ciddiye bindi...

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

song için hemoroid ameliyetı oldu dedi geçen ntvde.ama oynayabilecekmiş sanırım.bakalım beraberlik gibi sanki.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Song oynamazsa biz bu maçı alamayız ... Ayrıca Ziya hoca tek forvet çıkacakmış maça .. Umut'la başlayacakmış, Ersen yedek bekleyecekmiş .. Orta sahayı kalabalık tutacaklar bu akşam zor bir maç bekliyor bizi ..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Valla ben emre ye guvenıyorum hatta form tutarsa emre,tomasdan ıyı oynar

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by samet.süner View Post
    Sanki Trabzonu Yattara Kurtarıyoda Yattara oLmasa Kesin Alırız Demişin Yattarasız ßir Sürü Maç Kazandı Trabzon.!!

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Sarı - kırmızılı takımın teknik patronu Eric Gerets, Beşiktaş derbisi öncesi başlattığı operasyonu bugünkü Trabzonspor maçında hafifletecek.

Belçikalı hocanın, Gaziantep deplasmanında kendisiyle tartışan Song'a, Trabzon'a karşı da forma vermeyeceği ve Beşiktaş maçında olduğu gibi yine Emre Aşık'ın görev alacağı belirtildi.
    Gerets'in, derbide kadroya almadığı Hasan Şaş ve İliç konusunda ise kararsız kaldığı öğrenildi. İki yıldızı son antrenmanda bir süre aslarla çalıştıran tecrübeli teknik adamın, kesin kararını bugün vereceği kaydedildi.

Hakan Şükür iğneyle
    Taktik çalışmasında Carrusca'yı sol kanatta deneyen Gerets'in, Arjantinli futbolcuya 11'de forma vermesi halinde Hasan Şaş'ı yedeğe çekerek, Arda'yı sağa kaydıracağı vurgulandı. Eric Gerets, İliç ile Necati arasındaki tercihini de maç saatinde yapacak.

Ümit Karan'ın cezalı olması yüzünden ise Hakan Şükür sakatlığına rağmen büyük ihtimalle 11'de sahaya çıkacak. Dizindeki, 'kemik dikeni' yüzünden ağrısı olan Hakan'ın iğne vurularak takımdaki yerini alabileceği kaydedildi.

Polat'tan ziyaret

Bu arada Başkan Yardımcısı Adnan Polat ile yönetici Haldun Üstünel dün Florya'ya giderek Gerets'le bir toplantı yaptı. Polat ile Üstünel'in, akşam yapılan idmandan sonra kampa giren futbolcularla da bir araya gelerek moral verdiği kaydedildi.

Nesil
    2007
    Yer
    stamford bridge weya saracoğlu

trabzon ole yada bole bana gore ikinci yarının formda takımlarından gökdeniz umut yattara ceyhun ersen falan derken ii tkm oldular bunu dewam ettirmeleri için onlerinde ii bi fırsat war yattarasızda olsa bana gore yenilmezler
    Bu Kullanıcı aşağıdaki forum kuralını ihlal ettiği için süresiz uzaklaştırılmıştır:

"Sitemizde argo kelimeler kullanamaz, kişiyi veya kurumu hedef alan küfür & hakaret edemezsiniz"

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

ßeşiktaş AnkaraGücünü 1-0 yendi GaLatasarayın Artık ßu Akşam Trabzonu Yenmekten ßaşka Çaresi yok.!!!

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Hiçkimse merak etmesin Galatasaray Gerets e rağmen bu maçı kazanır Allah ın izniyle

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

ts beraberliği alacaktır sami yenden inşallah ...

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Maç ßana Göre Berabere ßitecek ama Ts'de ALaßiLir.!!!

Quote Originally Posted by MehmeTopcu07 View Post
    ßu Maç ßeraberLik Yenen oLacakSa ßu Trabzon oLacak..
    İyi oLan Kazansın..!
    ßu Maç İçin Kimse Kesin ßişey söyleyemez Ama Aygün Arkadaşımız Kendine Ve Takımına güveniyor Hadi HayırLısı..!!!!
    ßu YoLun Ortası ßeraberLik En İyisi Maç Berabere Bitsin..!
    ßeşiktaş AnkaraGücünü 1-0 yendi GaLatasarayın Artık ßu Akşam Trabzonu Yenmekten ßaşka Çaresi yok.!!!
    Maç ßana Göre Berabere ßitecek ama Ts'de ALaßiLir.!!!

Kendi capinda mesaj sayini kasmak bu olsa gerek.Yeter anladik istedigin sonucu.Bunu kac kere söylüyorsun yahu.Hele aygün ile okadar seviyesiz tartismissinizki gören sizin mesaj sayinizi kasmak oldugunu düsünür.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Kendi capinda mesaj sayini kasmak bu olsa gerek.Yeter anladik istedigin sonucu.Bunu kac kere söylüyorsun yahu.Hele aygün ile okadar seviyesiz tartismissinizki gören sizin mesaj sayinizi kasmak oldugunu düsünür.
    Ne Alakası Var ßaran ßen sadece Fikrimi Söylüyorum ßundan ßir Şey Aramaya Gerek Yok Aygün Hep Diyo Yeneceğiz Yeneceğiz Ona Bişey denmiyor ben fikrimi söyleyince Hemen Msj Kasmak oLuyor.!!!

Ne Alakası Var ßaran ßen sadece Fikrimi Söylüyorum ßundan ßir Şey Aramaya Gerek Yok Aygün Hep Diyo Yeneceğiz Yeneceğiz Ona Bişey denmiyor ben fikrimi söyleyince Hemen Msj Kasmak oLuyor.!!!
    Bir mac tahmini 1 kere hadi 2 kere söylenir.6 kere bu söylenirse ben senin mesaj sayini kastigini zannederim.Biz galatasarayliyiz ve sen burada 6 kere mac berabere yada trabzon kazanacak diyorsun ve sinirlerimiz bozuluyor.Bunuda anla.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Bir mac tahmini 1 kere hadi 2 kere söylenir.6 kere bu söylenirse ben senin mesaj sayini kastigini zannederim.Biz galatasarayliyiz ve sen burada 6 kere mac berabere yada trabzon kazanacak diyorsun ve sinirlerimiz bozuluyor.Bunuda anla.
    Tamam o zmn Eğer Benim Bu SöyledikLerimden Rahatsız oLan Arkadaşımız Varsa Kusura Bakmasın..!! Sende Baran.!!!
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Turkcell Süper Lig'de 24. haftanın kapanış maçında Galatasaray evinde Trabzonspor'u konuk ediyor. Ali Sami Yen Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak maçı Bülent Demirlek yönetecek. İşte Galatasarayın ve Trabzonspor'un ilk 11'leri;

Galatasaray

1. Aykut
    2. Sabri
    3. Emre
    4. Tomas
    5. Ergün
    6. Arda
    7. Inamoto
    8. Ayhan
    9. Ilic
    10. Necati
    11. Hakan Şükür

Trabzonspor

1. Tolga
    2. Musa
    3. Erdinç
    4. Stepanov
    5. Celaleddin
    6. Mustafa Keçeli
    7. Ayman
    8. Hüseyin
    9. Gökdeniz
    10. Ceyhun
    11. Umut

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Song yok bakalım ne olacak
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Yattarada Yok GaLatasaray Song'suz Mondragonsuz Trabzon Yattarasız Çıkıyor maça.!!!

Ah gerets ah,sen ne kadar inatci bir adamsin yahu.Song,hasan kabze yok.Necati var,inamoto var,ergün var.Sen adami verem edersin.Ama sezon sonunda kicina öyle bir tekme yiyecekki gerets anasindan dogduguna pisman olacak insallah!

Maça tempolu başladık umarım golü atar birazda olsa rahatlarız.

Ergün'ün biraz daha hızlı olması lazım..
    Bütün maç böyle giderse Gökdeniz fena yapar..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bizim sol taraf felç yav .. Of GeretS of ..

Sayfa 6 / 15 İlkİlk ... 45678 ... SonSon

Mesaj Yetkileri