1 ile 30 arası toplam 48 sonuç

Konu: Alex: F.Bahçe'de Kalmayı İstiyorum

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Avrupa'ya göre değerlendirme yapılırsa durum diğer takımların oyuncuları için daha vahim.
    Şiddetle KatıLıyorum Bize OranLa Diğer klüplerin Durumları daha vahim.!
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Toze View Post
    Sen Fenerbahcelisin degil mi ? Yazdiginla avatarin cok celisiyorda. Aziz baskanimiz istedigi futbolcuyu getirir. Sen bir Fenerli olarak bunun farkina varamadin heralde. Neyse bu yazdigini gönülden yazmamissindir ( öyle saniyorum )
    Arkadaşım Aziz Başkan Nereye Her istediği FutboLcuyu Getiriyor Getirsin RonaLdinho'yuda GöreLim ßiraz ßizde FenerBahçeLi oLarak Kendimizi O Kdr Yüksekte Görmekten Vazgeçmeliyiz.!!

Quote Originally Posted by MehmeTopcu07 View Post
    [B][COLOR="Purple"]
    Arkadaşım Aziz Başkan Nereye Her istediği FutboLcuyu Getiriyor Getirsin RonaLdinho'yuda GöreLim ßiraz ßizde FenerBahçeLi oLarak Kendimizi O Kdr Yüksekte Görmekten Vazgeçmeliyiz.!!
    O kadar olmayacagini herkes biliyor. Bende biliyorum. Ama bu camia senin sandigin kadar kücük degil.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by Toze View Post
    O kadar olmayacagini herkes biliyor. Bende biliyorum. Ama bu camia senin sandigin kadar kücük degil.
    Arkadaşım Benim Küçük sandığım feLan Yok kendi Tuttuğum Takımı Neden Küçük Göreyim Şuanda En İyi Kadro Fenerßahçede Var Türkiyede Ama Avrupa İçin Bu kadro Yetersiz Bunu Az ALkmar Maçında Gördük 2-0'dan 2-2 oLuyor maç

Mesaj Yetkileri