arkadaşlar maçı izledim çekişmeli maçtı (YAttara hiç oynamadı) sonra o Trabzon'un golü faul'dü hakem görmedi
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Oncelikle musa ya ve trabzon camiasina gecmis olsun valla musanin ayagidanasil kirildi hayret ediyorum oysaki maclarda boyle bir suru pozisyon oluyor neyse talihsizlik
Maci alip ve sampiyonluk iddaamiz surdugu icinmutluyum onumuzdeki hafta konya macinida alirsak cok iddiali oluruz
Trabzonun Golu kesin Fauldu cunku kaleciye bir sarj soz konusu bulent demirlek yanlis bir karar verdi ayrica gokdenizin pozisyonunu nasil avantaja birakmadi sasirdim valla o pozisyona guldum bu hakemde fifa kokartli ise
Aygün bitirdin yaw![]()
Adnan Polata göre Konya macini da alirsaniz Sampiyonsunuz. Hadi hayirlisi. Ayriyetten Galatasarayi tebrik ediyorum.
Evet bir takim tek oyuncuyla oynanmiyor yok song olmassa alamayiz yok yattara falan filan
Onumuzdeki iki deplasmandan 6 puan alirsak sampiyonlugun 1 numarali favorisi oluruz en korktugum takim genclerbirligi deplasmani cunku kac senedir yenemiyoz ankarada ve bize ters gelen bir takim oofffffffffffffffff dayanin ya
aygüncüm o alıntı yaptıklarında bazıları berabere olabilir demiş bazıları alırız inşallah demiş onlar kesin alıcaz görürsün felan demediki onlara niye kapak olsun . Lütfen deyimleri yerine uygun kullanalım![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Bişeyi çok söylersen olurmuş bende dedim ve olduşuan mehmet donmuş duruumda ve cevap yazamıyo
ayrıca baran abi benim mesaj kasma amacım yok isterse 1 mesaj sayım olsun yine farketmez mehmett bana yenemezsiniz dedi bende takımımı savundum yeneriz dedim o inatlaştıkça ben inatlaştım ve işte sonuç ortada
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ilk 10 sayfaya bakarsanız onları alıntı yapmadım onları bi okuyun isterseniz kesin konuşmaları görürsünüz![]()
Bir kere benim mesajıma iyi bak galatasaray kesin yenilecek diye bir şey söylemişmiyimKilit adamlarınız olmazsa zor yenersiniz dedim bir tek song yoktu bana kapak falan olmadı yani bekliyordum gs nin kazanmasını ayrıca dediğim çıktı çokda kolay yenmediniz bundan sonra kapak yapacağın adamları iyi seç dostum
![]()
So what?
Saike
Konu degisiyor,yakinda konuyada kapak gelecek
Semsi ve buragin sözü galatasaray zor kazanir.Semsi dedi galatasaray cok iyi oynarsa ancak kazanir.Burak dedi zor kazaniriz.Emre emin degil kendinden insallah diyor yani bir ümit meselesi var bu durumda.Bunlara kapak felan olmadi,öbür 3 kisiye oldu![]()
özeti izliyom bakalım nasıl oynamışız.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
aykut süper kurtarışlar yapmış
beyler sahaya ÇAKI atmışlar. bu kötü ceza getirebilir bize
Kapakların Ön Yüzü biraz seviyeli olsun![]()
Başlığı kapak yapıp üstünüze kapatmadan şu kapak muhabbetini kapatın lütfen..
Tamam beyler kapatalım konuyu.Gs'ye tebrikler gelmiyo neden acaba ?
gs tebrik ederiz![]()
UNUTMUŞUM geçmiş olsun dilemeyi
MUSA ÇOK BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN....6 ay sahalardan uzak kalacakmış
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
özeti izledim trabzonspor attığı golde, erdinç di heralde boş kaleye bile atamıyormuş o heyecanlabiraz daha havadan vursa direk yada avuttu..
Galatasaray'ımızı Tebrik ediyoruz..![]()
![]()
ALLAH yardımcısı oLsun Biran Önce SahaLara Döner İnşALLAH.!!Musa Sakatlandıktan sonra bütun Stad ALkışLadı Keşke Maçın her dakikası böyle oLsa Ne GüzeL oLur demi.!!![]()
evet ya keşke hep böyle olsa bu arada sahaya çakı atıldı hakem 4. hakeme götürdü izlediyseniz
Futbolcu Bilgileri
sahaya cakı atıldı insanı ÖLDÜREBİLİR bakalım Galatasaray a ne kadar ceza gelecek
Bu Kullanıcı aşağıdaki forum kuralını ihlal ettiği için süresiz uzaklaştırılmıştır:
"Sitemizde argo kelimeler kullanamaz, kişiyi veya kurumu hedef alan küfür & hakaret edemezsiniz"
gelsin ya bu ne adam öldürüyolar (GSliyim)
Futbolcu Bilgileri