Sayfa 12 / 15 İlkİlk ... 21011121314 ... SonSon
331 ile 360 arası toplam 434 sonuç

Konu: TSL 24.Hafta Galatasaray-Trabzonspor

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    seninki tahmin olsa neyse,ayni seyi 6 kere yazdin.Sanki kiyamet olsa gene trabzon kazanacakti gibi konustun.Sanki sana vahiy gelmisti de sen okadar emin konusuyodun.Birazcik kizarmissindir.
    Yok Hiçte ßiLe Kızarmadım 6 kere Yazmışım Hiç fark etmedim O biraz FazLa oLmuş İşte TahminLikten Çıkmış Ama Aygüne Kesin Vahiy geLdi 100 kere Yencez Dedi Yendiniz.!!!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

arkadaşlar maçı izledim çekişmeli maçtı (YAttara hiç oynamadı) sonra o Trabzon'un golü faul'dü hakem görmedi
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Oncelikle musa ya ve trabzon camiasina gecmis olsun valla musanin ayagidanasil kirildi hayret ediyorum oysaki maclarda boyle bir suru pozisyon oluyor neyse talihsizlik

Maci alip ve sampiyonluk iddaamiz surdugu icinmutluyum onumuzdeki hafta konya macinida alirsak cok iddiali oluruz

Trabzonun Golu kesin Fauldu cunku kaleciye bir sarj soz konusu bulent demirlek yanlis bir karar verdi ayrica gokdenizin pozisyonunu nasil avantaja birakmadi sasirdim valla o pozisyona guldum bu hakemde fifa kokartli ise

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by yatebos View Post
    trabzon ole yada bole bana gore ikinci yarının formda takımlarından gökdeniz umut yattara ceyhun ersen falan derken ii tkm oldular bunu dewam ettirmeleri için onlerinde ii bi fırsat war yattarasızda olsa bana gore yenilmezler
    Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    ts beraberliği alacaktır sami yenden inşallah ...
    Quote Originally Posted by MehmeTopcu07 View Post
    Maç ßana Göre Berabere ßitecek ama Ts'de ALaßiLir.!!!
    Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL™ View Post
    Başladı yine her türlü yenerizmiş pehh zor yenersiniz kilit oyuncularınız olmadan geçen haftada yedeklerimizle yeneriz dedin noldu
    Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Song oynamazsa biz bu maçı alamayız ... Ayrıca Ziya hoca tek forvet çıkacakmış maça .. Umut'la başlayacakmış, Ersen yedek bekleyecekmiş .. Orta sahayı kalabalık tutacaklar bu akşam zor bir maç bekliyor bizi ..
    Quote Originally Posted by PESkolik View Post
    Havalara uçtuğum yok.Mesajları okursan kimlerin havalara uçtuğunu bariz bi şekilde görebilirsin.Biz öyle 2-3 maça havalara uçaçacak takımlardan değiliz.
    Quote Originally Posted by PESkolik View Post
    Anadolu takımı falan farketmez.Küçümsediğin anadolu takımları her hafta puan alıyor zirvedekilerden.Her maça nası hazırlanıyosak buna da öyle hazırlanıyoruz.Derbi maçlarındaki başarımızda ortada.Maç sonunda kimin üzüleceğini göreceğiz.Biz susalım maçta futbolumuz konuşsun...
    ve alıntı yapmadığım birçok mesaj.BU DA SİZE KAPAK OLSUN !

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Aygün bitirdin yaw

Adnan Polata göre Konya macini da alirsaniz Sampiyonsunuz. Hadi hayirlisi. Ayriyetten Galatasarayi tebrik ediyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Evet bir takim tek oyuncuyla oynanmiyor yok song olmassa alamayiz yok yattara falan filan

Onumuzdeki iki deplasmandan 6 puan alirsak sampiyonlugun 1 numarali favorisi oluruz en korktugum takim genclerbirligi deplasmani cunku kac senedir yenemiyoz ankarada ve bize ters gelen bir takim oofffffffffffffffff dayanin ya

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

aygüncüm o alıntı yaptıklarında bazıları berabere olabilir demiş bazıları alırız inşallah demiş onlar kesin alıcaz görürsün felan demediki onlara niye kapak olsun . Lütfen deyimleri yerine uygun kullanalım
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    aygüncüm o alıntı yaptıklarında bazıları berabere olabilir demiş bazıları alırız inşallah demiş onlar kesin alıcaz görürsün felan demediki onlara niye kapak olsun . Lütfen deyimleri yerine uygun kullanalım
    Vallahi cihan lafi agzimdan aldin

Tam onu diyecektim bende,aygüncüm orada macta zorlaniriz,macta belki berabere biten diyenler var.Onlar kesin ve emin konusmadilar ve bu durumda onlara kapak olmuyor.Benim gösterdigim kisilere kapak oldu

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Bişeyi çok söylersen olurmuş bende dedim ve oldu şuan mehmet donmuş duruumda ve cevap yazamıyo ayrıca baran abi benim mesaj kasma amacım yok isterse 1 mesaj sayım olsun yine farketmez mehmett bana yenemezsiniz dedi bende takımımı savundum yeneriz dedim o inatlaştıkça ben inatlaştım ve işte sonuç ortada
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Vallahi cihan lafi agzimdan aldin

Tam onu diyecektim bende,aygüncüm orada macta zorlaniriz,macta belki berabere biten diyenler var.Onlar kesin ve emin konusmadilar ve bu durumda onlara kapak olmuyor.Benim gösterdigim kisilere kapak oldu
    Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    ilk 10 sayfaya bakarsanız onları alıntı yapmadım onları bi okuyun isterseniz kesin konuşmaları görürsünüz

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Ayg.01 View Post
    ve alıntı yapmadığım birçok mesaj.BU DA SİZE KAPAK OLSUN !
    Bir kere benim mesajıma iyi bak galatasaray kesin yenilecek diye bir şey söylemişmiyim Kilit adamlarınız olmazsa zor yenersiniz dedim bir tek song yoktu bana kapak falan olmadı yani bekliyordum gs nin kazanmasını ayrıca dediğim çıktı çokda kolay yenmediniz bundan sonra kapak yapacağın adamları iyi seç dostum
    So what?
    Saike

Konu degisiyor,yakinda konuyada kapak gelecek

Semsi ve buragin sözü galatasaray zor kazanir.Semsi dedi galatasaray cok iyi oynarsa ancak kazanir.Burak dedi zor kazaniriz.Emre emin degil kendinden insallah diyor yani bir ümit meselesi var bu durumda.Bunlara kapak felan olmadi,öbür 3 kisiye oldu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

özeti izliyom bakalım nasıl oynamışız.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    aykut süper kurtarışlar yapmış
    beyler sahaya ÇAKI atmışlar. bu kötü ceza getirebilir bize

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Konu degisiyor,yakinda konuyada kapak gelecek

Semsi ve buragin sözü galatasaray zor kazanir.Semsi dedi galatasaray cok iyi oynarsa ancak kazanir.Burak dedi zor kazaniriz.Emre emin degil kendinden insallah diyor yani bir ümit meselesi var bu durumda.Bunlara kapak felan olmadi,öbür 3 kisiye oldu
    Hocam eyvallah

Kapakların Ön Yüzü biraz seviyeli olsun

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL™ View Post
    Bir kere benim mesajıma iyi bak galatasaray kesin yenilecek diye bir şey söylemişmiyim Kilit adamlarınız olmazsa zor yenersiniz dedim bir tek song yoktu bana kapak falan olmadı yani bekliyordum gs nin kazanmasını ayrıca dediğim çıktı çokda kolay yenmediniz bundan sonra kapak yapacağın adamları iyi seç dostum
    burda demedin ama msnde dedin

(18:44) Aygün: GS şova az kaldı
    (18:44) GeNç KaRTaL™: olum bak bu lafıda yediririm
    (18:44) Aygün: MAç sonu Görüşürüz

ben burdan sanki senin ts'nin kazanacağına çok güvendiğini anladım

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Başlığı kapak yapıp üstünüze kapatmadan şu kapak muhabbetini kapatın lütfen..

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Tamam beyler kapatalım konuyu.Gs'ye tebrikler gelmiyo neden acaba ?

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

gs tebrik ederiz

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by Ayg.01 View Post
    Bişeyi çok söylersen olurmuş bende dedim ve oldu şuan mehmet donmuş duruumda ve cevap yazamıyo ayrıca baran abi benim mesaj kasma amacım yok isterse 1 mesaj sayım olsun yine farketmez mehmett bana yenemezsiniz dedi bende takımımı savundum yeneriz dedim o inatlaştıkça ben inatlaştım ve işte sonuç ortada

Aygün Neden YaLan Atıyon Msjlar ortada Benmi İnatlaştım Sen İLLe GaLatasaray yenecek yenecek dedin bende fikrimi söyledim Ama GaLatasaray Yendi TebrikLer.!!Hem ßen Makina DeğiLim Donayım İstersen Reset AtaLım Ne dersin.!!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

UNUTMUŞUM geçmiş olsun dilemeyi

MUSA ÇOK BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN....6 ay sahalardan uzak kalacakmış
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

özeti izledim trabzonspor attığı golde, erdinç di heralde boş kaleye bile atamıyormuş o heyecanla biraz daha havadan vursa direk yada avuttu..

Galatasaray'ımızı Tebrik ediyoruz..

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by taytopcuoglu View Post
    UNUTMUŞUM geçmiş olsun dilemeyi

MUSA ÇOK BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN....6 ay sahalardan uzak kalacakmış
    evet ya çook üzüldüm vallaha geçmiş olsun

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

ALLAH yardımcısı oLsun Biran Önce SahaLara Döner İnşALLAH.!!Musa Sakatlandıktan sonra bütun Stad ALkışLadı Keşke Maçın her dakikası böyle oLsa Ne GüzeL oLur demi.!!

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by uykum_ fiRaRi View Post
    özeti izledim trabzonspor attığı golde, erdinç di heralde boş kaleye bile atamıyormuş o heyecanla biraz daha havadan vursa direk yada avuttu..
    İmzandaki Gerets Defol yazısını kaldır istersen Erdinç kale boş olmasa kesinlikle atamazdı o golü

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

evet ya keşke hep böyle olsa bu arada sahaya çakı atıldı hakem 4. hakeme götürdü izlediyseniz
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2007
    Yer
    stamford bridge weya saracoğlu

sahaya cakı atıldı insanı ÖLDÜREBİLİR bakalım Galatasaray a ne kadar ceza gelecek
    Bu Kullanıcı aşağıdaki forum kuralını ihlal ettiği için süresiz uzaklaştırılmıştır:

"Sitemizde argo kelimeler kullanamaz, kişiyi veya kurumu hedef alan küfür & hakaret edemezsiniz"

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by taytopcuoglu View Post
    evet ya keşke hep böyle olsa bu arada sahaya çakı atıldı hakem 4. hakeme götürdü izlediyseniz
    Evet Çakı DeğiL Kocaman Ekmek Bıçağı Sanki.Ceza GeLebiLir GaLatasaraya..!!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

gelsin ya bu ne adam öldürüyolar (GSliyim)
    Futbolcu Bilgileri

Sayfa 12 / 15 İlkİlk ... 21011121314 ... SonSon

Mesaj Yetkileri