ok arkadaslar hafta sonu baska bir sehirdeydim i yuzden cevap veremedim simdi yardimci olucam size bu taktikde team instruction

ortadaki 2 defansi tamamen geriye gomuyoruz sadece kornerlerde ileri cikiyorlar

sag ve sol defans ben fazla ofansiv oynatmiyorum cok isime yariyor genellikle macin gidisatina gore ileri cikartiyorum

ortadaki 2 orta saha bu taktikde ki en onemli oyuncular ben ikisinide DMC kullanniyorum xabi alonso ve sissokko alan daraltma ayaginda top tutma zonal marking kisa paslar ve defansiv agirlikli oynatiyorum ama kafaniza gore eger mesela xabi alonso gibi bi defansiv orta sahaniz varsa uzaktan sut cekme ve ileri cikma verebilirsiniz ama orta sahalardan birisi kesinlik defansiv oynamali

kanatlara gelince hizli teknigi yuksek ve ortasi iyi olan oyuncular koydugunuz zaman super oynuyorlar forward runs full orta yapma full genelde dipten orta yaptiriyorum uzaktan sut cekme arapasi ni falan kapatmaniz lazim

forvet arkasindaki amc de bu taktikte cok onemli serbest rol (free role) uzaktan sut cekme forvet kosulari ve ara pasi ful veriyorum

forvetide tabiki target man (hedef adam) olarak kullaniyorum bu taktikde ve eger kuyt gibi bi adaminiz varsa topla kosu ve uzaktan sut cekmeyi orta seviyeye getirebilirsiniz ama crouch gibi agir bi forvetle oynuyorsaniz pas direct olucak ve topla kosu ve uzaktan sut cekme yi kapatiyoruz ve uzun boylu oldugu icin toplari kafasina atiyoruz

taktigim bundan ibaret eger baska sorulariniz varsa memnuniyetle cevaplarim
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
arkadaslar tatmin olmayan arkadaslar icin bir kac SS daha koymaya karar verdim